Evo zrijeb pocinje za 2 minuta,nakon sastavljana grupa cemo polemisat :)
Printable View
Evo zrijeb pocinje za 2 minuta,nakon sastavljana grupa cemo polemisat :)
http://www.crowaterpolo.com/content/view/2935/1/
haha kakva je Jadranu gruppa :) i primoraac dalje sigurno budva mucenje .....
Uuuuu gledaj budvi grupuuu auu :D
Prolazimo mi i Jug,prolaze Jadran i Mladost,Prolaze Partizan i Olympiakos i ovamo sigurno Reco po meni
Primorac prvu igra protiv Panioniosa u Kotor 27,28 ili 29 tog novembra....brzo brzo :D
Prolaze naši klubovi!!!
Primorcu je najteza grupa jer igra sa prvakom Hrvatske i prvako Madjarske. Ali bez obzira na to, ocekujem da prodjemo. Ocekujem da u Kotor niko ne moze da nas dobije a vani mi mozemo svakog dobit.
Jadran bi trebao bez problema proc grupu. A Budva ce se boriti najvise sa Olympiacosom za prolaz i mislim da ce tesko proc.
A najveci je spektakl kod nas i u bg kad grobari navijaju,ovo ostalo je boranija :)
Bice zestoko,nadam se da ce se nivo igra podic bar za 50% i da ce nam svi igraci bit na raspolaganju....dobijamo Panioniosa kuci i u goste,Dobijamo kuci Vasasa po meni a u goste ce bit tesko al se nadamo najboljem
Budva ce imati samo jedan mec kuci :cool:
nisam vidio da je otvorn poseban topic. mislim da je barcelneta jača od mladosti ove godine. lani su obje utakmice bile egal. nerješeno u barceloni i 1 razlike za mladost u zg. ove godine bi moglo bit obratno.
prolaze:
jadran i barceloneta
jug i primorac
partizan i budva
pro recco i još neko (svi su loši)
Ja sam isto tipovao i isto nisam znao koga iz grupe d da stavim sa pro recom...svi su katastrofa :)
Opet se moze desit Jadran-Primorac......cetvrtfinale :D Jer ako bi Primorac bio 2 gi a Jadran prvi eto...opet sve isto ljudi kao prosle godine zar ne vidite ??? Primorcu ce ako bude 2 gi opet moc doc Reco,Jadran ili Partizan :D :D ahahahahhaha
Zao mi je sto nismo dobili Primorac. Ostaje Budva kao utjeha, mada je jadna to utjeha.
Upravo tako.....veliko pitanje :)
Zasto ih ne bi pustili? Da nije zabranjeno mozda da navija ko za koga hoce?
Nas 150 je tako izvisilo na finale kupa prosle godine....cekalo nas je jedno 12 defendera i oko 70 tak policajaca :D I jednostavno rekli ne mozete unutra nemate karte,a do prije 2 sata sve bilo dogovoreno.....
Protiv Jadrana prije dvije godine su pustene Delije CG da navijaju a i sldece godine 16 janura ce im valjda dopustit u Budvi!