jel to jedino auto u famelju? ako nije bas mozes neki 308 napucan uzet sa malo km i 2-3 god star...
MIX 2
Printable View
jel to jedino auto u famelju? ako nije bas mozes neki 308 napucan uzet sa malo km i 2-3 god star...
MIX 2
Nije, pasat je tu jos, a pozeljno je da auto bude malo veci da moze nesto i da se ubaci u njega i prebaci...
A opet ce uglavnom zensko da ga vozi...
Nemam pojma sto sam zapeo za Opel uopste...
Ova Antara mi je lijepa za oko, znam da to nije pravi dzip, ali za ivicnjake i rupe je valjda ok...
Insignia mi je cak i grdna, ali djeluje mi kao prostran auto, a znam da je nekad dobio neku nagradu tipa-auto godine, ako to ista znaci, valjda nije smece
Golfa 6 2.0 TDI uzmi i neces se zeznut
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Ja bih preskocio 6icu. Bas tesko da se nabode nesto da valja, pogotovo sa nasih placeva i oglasa. Skoro svaka istrosena do maksimuma.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
To je tacno.
Zato bih i bjezao od Golfa...
Brat od strica mi je trgovao golf 5, vise mu je kod majstora no sto ga vozi...
Razmisljao sam i o Mazdi, ali svaka mi je nekako grdna, stvar ukusa... jes da ja necu vozit taj auto ali cu da ga iskesiram, tako da se ja pitam...
Znaci, Opel Antara i Insignia nijesu tako losa kola, nemaju nekih problema karakteristicnih da covjek bjezi od njih?
Nije problem Golf 6, nego što na placevima to auto ne postoji a da nije prešlo najmanje 400kkm.
Opela lično ne bih uzeo, alternativa koliko hoćeš..
Auris neki možda?
Ja bih iskreno zaobisao prvu generaciju aurisa, jer je preruzan auto i nekako sav jeftin
Ali druga generacija je vec nesto i kao daily ubila se.
Nemoj prvu generaciju Aurisa.
Koji ti je budzet?
Na drugu sam mislio, mada vidim da su skupe...
p.s. 7-8K je napisao da je budžet
Koliko me pamcenje sjeca ti si govorio za ovaj 2.2 dizel da je teska tragedija?
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
rekao je tako vise puta!
sad ce da napise da je u ovu totalno redizajniran motor i nema vise problema.
golfove zaobidji...ok su to bila kola, ali novi kad su bili
petica, sestica i sedmica su groblje, svaki obrnuo ogromne kilometraze i ima da traze velika ulaganja
mazdu bih isto zaobisao, jer sam u moju ulozio dvije hiljade eura za 6 mjeseci...
Evo ti kod komsije - greota da lezi na parking. :) / kao boca je..
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/1246380
Ne zezaj @kEDOWN, imaš kod nas ISTU TAKVU za 8 :D
ja ne znam đe je mozak ovom narodu, što sve ljudi kupuju na placevima, i za kakva groblja znaju da daju krvavo zarađen novac, haos...
Jbg, da izbacim auto sjutra sa 230 000kkm i full servisnom ne vjerujem da ce ko doći da ga vidi, a da maknem servisnu i samo stavim ga na 190kkm odma bi zvali :D
Jutros mi auto samo "klikce" zakljucava bravu svako malo. jel to sitnica da ga poved kod najblizeg elektricara ili ipak kod nekog provjerenog ?
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Drugari, kažete koji je auto u pitanju kada pitate. Brže će vam neko pomoći, možda ćete moći sami da sredite itd.
Fiat Punto, 2003 1.2 16v, stalno dosipam vodu na neka 2 mjeseca. Ne mješa sa uljem, gdje još može da gubi vodu? Naučio sam da ozračim sistem. Vodena pumpa, hladnjak?
Meni je gubilo auto vodu, svuda tražili i ja i majstor. I veli mi dotični, ovaj čep od posude previše stežeš, drži ovo malo opuštenije, samo ono ovlaš zategnuto. Otad vazda na istom nivou. Valjda kad je pretegnut nabije pritisak i neđe vodu izbači što li, već nekolika mjeseca ne dosipam.
Sto mislite o Audiju B8 2.0 tdi? 2008-9 god.?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najvjerovatnije neka vrata ili prtljažnik dobro ne zatvaraju. Provjeri sve brave jesu li na mjestu (možda ih treba doteći) ili su neka vrata ,,pala" što je nešto veći problem, a možda je za električara... uglavnom to je redoslijed kojim bi ja gledao...
Sent from my Motorola 8400
Knjižica. :) zna se ko uzima ulje od njih.
Bitrate je za dlaku ili ga je placao po 22-24e litar koliko li. :)
11e u monte parc
LL 04
https://i.postimg.cc/4yvKgBm5/Screen...3-12-36-21.png
7.80e je to ulje u DE
Je li realno da je original ulje za BMW 10, a za VW 22€?
Dje je 22e?
10e se uzima 5-30 LL castrol
Suludo je dati 10 eura vise zbog boce i logoa...
Ford Mondeo 2.0 tdci 103kw, 2008. god. Sve radi normalno dok ga ne potjeram do 3.500-4.000 obrataja. Tada se upale check engine i cruise control lampica, obrtometar padne na nulu, lijevi zmigavac i klima ne rade. Auto pri tom radi normalno. Sta moze biti i dje ga povesti da se to sredi?