Super sto je pozvan Boljevic, a jos je bolje sto je tu opet Milan i posebno Simon! Jedva cekam da vidim Simona na djelu, uvijek mi je uz Đalovića bio omiljeni reprezentativac.
Printable View
Super sto je pozvan Boljevic, a jos je bolje sto je tu opet Milan i posebno Simon! Jedva cekam da vidim Simona na djelu, uvijek mi je uz Đalovića bio omiljeni reprezentativac.
Ne volim ni ja Brnovica, ali ne crnjacite...sad kad je najavio 6 bodova odma neka prica kako to da najavljuje 6 bodova, igrace otvoreno, prosuce nas neko, a kad kaze da je i bod dovoljan odma piccka ispada sto nece da igra otvoreno.
To su Zaradona izjave nesigurnog i nestručnog trenera.
Ne znam sta ga to cini u toj izjavi nesigurnim i nestrucnim!?
Sta je nestrucno u komentaru da ce ici na 6 bodova a da bi bio zadovoljan i sa 4?
Sta ima lose u rezonovanju da nece protiv austrije ici na nerijeseno jer bi nas to moglo odvesti u poraz!?
Ni ja ga ocima vidjet ne mogu, ali ne vidim nista pogresno u toj izjavi.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Ne vjerujem da ce igrat sa 4 spica, takve izlete smo vec skupo platili par puta pa je od tada i Brna oprezniji. To ne znaci da treba da se potpuno zatvorimo i cekamo jer imamo odlican napad. Pogotovo sad kad su Mirko i Dejan raspolozeni, a vjerujem da ce se i Joveta vratiti u dobru formu.
rekao je da bi bod bio idalan, al prepisacu to manjku vokabulara, ili nepoznavanjem upotrebljene rijeci
TF, veli, pogodio. Plakao sam od smijeha. A najbolje da Savez njima ne da informaciju kao ekskluzivu kad im je stalno stanište na mjestu koje je Mad dog Ko pominjao.
Kad smo već kod novinara, (dez)informacija sa portala Vijesti o "pozivanju" Aleksandra Boljevića dovoljno govori koliko ti novinari prate naše igrače, što je bilo jasno i onda kad su se bili uhvatili za Simona Vukčevića pored svih ostalih igrača koji mogu biti u reprezentaciji, iz prostog razloga što su za njega čuli.
Majstor Brna veli da mu trebaju igrači na sredini što igraju pa stoga nije zvao Điđa Vukčevića (ispravno), ali ne objasni zašto, za razliku od prošlog puta, nema Krkotića koji igra standardno.
Razmišljam o onome što je Lepetanac pisao o Simiću. Iskreno, nijesam ni pretpostavljao (ni provjeravao) da je takva situacija sa njegovim klubom i minutažom, no to samo potvrđuje koliko uvozni igrači imaju zagarantovano mjesto u našoj reprezentaciji, a ove domaće ko šiša (da ne budem vulgaran).
To je ista izjava kao pred prvu utakmicu sa Češkom, kao i pred Poljsku i Ukrajinu kući. Na stranu izjava, ali mi na strani nijednu nismo dobili kad smo igrali sa namjerom da dobijemo, a dobili smo kad smo se najmanje nadali i kada smo igrali prvenstveno da ne izgubimo. Mi nemamo sredinu za trčanje u oba pravca i za posjed lopte i presing. Imamo sredinu koja sa odbranom i kompaktnošću može uspješno da se brani, i par majstora koji uvijek mogu da izmisle nešto u kontri i polukontri. Sve sem takve igre u gostima je čisto glupiranje i izazivanje đavola. Dovoljno puta dokazano.
Ja samo ne znam koju smo se to mi utakmicu branili za svo ovo vrijeme koliko je Brnovic selektor nego je vazda bilo napad, napad i samo napad.Nije da nesto imam protiv takve igre ali u Brnovicevom slucaju precerivanje sa napadackim fudbalom je vise nego evidentno
Neka je brate, bolje n'o ka' Macari da crnjaci sa odbranom.
Brna rotoskopija. :D
Pravo mi je čudo kako Jovetića svi kritikuju zbog nedostatka doprinosa, a niko ni ne trepne kad pročita Simonovo ime na spisku.
Takođe, čini mi se da ljudi misle da je Vukčević igrač koji 'pravi razliku', što je mnogo pogrešno. Pravi on razliku, ali u korist protivnika. Radije bih da stavi jednu košaru sa smokvama u prvi tim umjesto njega.
Šou, bez Krespa osta.
Totalna mi je banja sto ce Vlado debitovat za reprezentaciju jer mislim da je odavno zasluzio.
Simon moze da drzi loptu da niko mu je ne moze uzet i to je stvarno veliko umijece, a za sve ostalo je trubadur. Mada, najbolje partije u karijeri je pruzao u samoj sredini. On treba da igra u sredini, da stane na loptu, a Grbic desno.
Igramo mi i u gostima dobro kad napadamo, nije se samo dogadjalo da budemo kompletni.
Śetite se meca protiv Poljske, koliko je tu sansi bilo, ali nisu iskoriscene jer su naprijed bila debla Kasalica i Beciraj, umjesto Mirka i Jovete.
Zasto pisete tako o Simonu...? Ja mislim da nam Simon moze samo bit koristan.
Mene radaju sto se Simon vratijo. Jer sam ga gledao nekoliko puta, momak se vraca u formi kao nekad sto je bijo.
A iskreno da vam kazem bolji je nego pola igraca sto imamo.
Simon otkad isklepeća onu droplju sa tv atlasa, namače na sebe neko prokletsvo. Ni otac Joil mu ne može pomoći a ne Brna.
Kraju šala, vazda mi je bio gotivan igrač, ali sam digao ruke od nadanja u njega. Ispucao je kredite u nastojanjima da pomiri fudbalera i monaha u sebi.
Realno, bolje sto je on tu.
Makar je alternativa koja igra za svoj klub (koji god bio i dje god se takmicio) za razliku od recimo Zverotica koji ni na klupu ne moze da izbori mjesto u timu koji se raspada...
Zverotić je uvijek bio potencijalni kikser kad imamo loptu. Čovjek nikad nije imao tačan pas. Jedino spremu, trčanje i defanzivu, hrabrost da se ubaci iz drugog plana Sad kad je bez kondicije i svega što mu valja, ne znam što ga poziva. Protiv Moldavije je imao žešćih kikseva kod dodavanja, no to su ipak bili Moldavci. Ne bih volio da ga vidim protiv Austrije.
Damjanovic jučer 3 gola, vučinić danas 2 :D
Simon Vukcevic je momak koji ima ogroman talenat koji ja prezaliti ne mogu. Neka kiksa, neka veze nema ali bi mi vazda tu bio jer takav talenat je vrijedan cekanja. Sve se nadam da ce kao Milinko Pantic eksplodirati pred kraj karijere kada je bio barabar sa pravim Ronaldom i kad je donio titulu Atletiku.
Inace ja se nadam da mi uzmemo tri eventualno cetiri boda. Mi ne mozemo prijetiti nikome i ne vidim sto smo mi ispred Austrije. Samo da ne kiksamo prvo za ostalo cemo lako. Jedino mi zal sto nema Dzudovica. Najmiliji mi je bio igrac.
Poslato sa moje cukalice
Kakav crni simon vukcevic... samo ce da zauzima mjesto na spisku a i na terenu ne daj boze.... bolje forsirat onog malog iz sutjeske nego da on ostane na klupu da bi simon isprljao kopacke... svi bi mi igrali prije nego simon...
Vlado, Jovović, Jojo, Miśa i Damjanović ima da rasture sve zivo
Aco Boljević strijelac za Jong PSV.
Samo jos Joveta da da neki gol do meceva za repku pa da svi budu top :)
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Evo Mugoša konačno ušao 13 minuta prije kraja. Gubi Kaiserslautern 3:2, inače.
Ima li dje Mirkovih golova?
sve moguce golove imas na ovaj sajt
http://www.tvgolo.com/en/match-highl...412016198---47
Mugosa je fino igrao od kako je usao, skoro svi ga hvale i ocekuju da ce u narednim utakmicama vise igrati
Od ovih pozvanih ja bih napravio ovo
Bonja
Savic - Basa - Tomasevic - Balic
Grbic - Simon - Boljevic - Jovovic
Joveta
Mirko
Protiv Lihtenstajna bi po meni odlicna bila 4-3-3 formacija.
Bozovic
Savic-Basa-Tomasevic-Volkov
Simon-Boljevic-Jovovic
Joveta-Damjanovic-Grbic
Mirka i Jovetu moramo sacuvat od povreda jer znamo kakvi su.
Poleksic
Savic-Basa-Pavicevic-Balic
Jovovic-Nikolic-Volkov
Damjanovic-VUcinic-Jovetic
Sa ovom ekipom dajte Njemacku da se igramo sa njima :D
Mici Volkova odavde!
Premekana sredina protiv Austrie ja bih stavio dva klasicna zadnja vezna.
Nadam se da ce trio Mirko-Simon-Joveta konacno da proradi u ovim kvalifikacijama poshto dosad nikako nije. Ta tri igraca treba da igraju ispred i svi ostali da trche za njih. Mislim da imamo jachu ekipu od Austrije tehnichki potkovaniju mnogo i oni nemaju igrache kalibra Mirka i Jovete samo su bolje organizovani, tako da ih mozhemo dobiti. Ruse sam gledao na ovom prvenstvu i bash loshe igraju, jedini problem su Shvedjani i Ibrahimovic. Tako da Mirko i Joveta neka idu u shpic, Simon iza njih kao plej, josh 2-3 igraca shto masu mogu da trche (Zverotic, ovaj Boljevic, onaj Kascelan ako josh igra i tako dalje) sredina i mislim da mozhe da se igra fino.
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...iti-crnoj-gori
http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...-i-crnom-gorom
Spiskovi Austrije i Lihtenštajna.
Ne kapiram zasto su ljudi protiv pozivanja Simona. Momak je duplo bolji igrac od Kasalice, Beciraja i Bozovica zajedno. Kad god je igrao za reprezentaciju igrao je odlicno, sjecam se kako je odigrao ono drugo poluvrijeme protiv poljaka u Varsavi kada je u oba pravca kidao. Kad mu je fudbal prioritet a ne razni popovi i slicna sranja moze da doprinese dosta. Uglavnom nece zabiti glavu u zemlju ka' Beciraj i Kesalica i trcat' ka muva bez glave. Najbitnije je da ne bude nekih povreda i da u najjacem sastavu docekamo ova dva meca gdje realno moze uzeti 6 bodova. :)