Jovovic u dobru formu usao.
Printable View
Jovovic u dobru formu usao.
Bakić nije ulazio u igru danas, pa mi je milo što ih je Modena tresnula 2:0. Vešović 68 minuta kad je Rijeka osigurala pobjedu 3:0 protiv Zagreba i tako je završilo. Marko Vukčević 87 minuta u pobjedi Olimpije 4:0 nad Koperom (bilo 3:0 kad je izašao). Kosović starter u Ujpestu i taj meč je u toku. Uglavnom pozitivne stvari.
Bećiraj dva gola za kiMeze.
Samo da ostanu zdravi svi.
A kad pocnu sa povredamaaa...
Pošto zdravstveno stanje izgleda dobro (da kucnem), konačno će bit malo teže odabrat 24 igrača za ove dvije utakmice.
Ponja, Mladen, Janjo
Baša, Savić, Tomašević, Simić, Volkov, Božović, Balić, Pavićević, Vešović,
Nikolić, Zverotić, Simon, Janković, Jovović, Điđo, Bakić,
Joveta, Mirko, Boske, Bećo, Đorđević.
Mislim da je to realan spisak, ne vjerujem da će Brna zvat Grbića, a tek sumnjam za V.Boljevića. Mada bih, da je po mom meraku, tu neđe ugurao upravo njega i Mugošu.
Kog Mugosu?
Stefana naravno.
Ja msm da je on samo igrao u Kupu jednu utakmicu .
Spicevi nam nisu toliko potrebni imamo ih na pretek.
po meni
Golman
Savic- Basa- Tomasevic- Simic
--Simon-- Nikolic-- Vukcevic
-Jovetic----Vucinic
--------Boske
a tu si u pravu i jos ce biti nema koga da zovne pa mora njega, da se razumijemo volim ga kao igraca jer mi je mnogo radosti donio ali definitivno nije vise da se poziva. na proslu protiv Moldavaca je mnogo grijesio a i brzo ostao bez daha
ima li đe u ponudi ko će se povrijediti do utakmice ?
Stavite mi nešto malo na Savića a ako ne dođe do poluvremena, gazi na Bašu četir'sto.
Ako cemo realno ni Bakic ne treba da se poziva kad ne moze da igra u Seriju B
Ma kakav Bakic. Je li zaigrava Djordjevic za Sampu ikako? Ima li kakvih najava da ce sjutra zaigrat, bar 10min?
Luka je bas u zadnji momenat dosao u Sampdoriju trebace mu vremena da upane u tim.Sto se njega tice mislim da ima kvaliteta a i da ce mu Sinisa pruzit sansu.
2 gola damjanovica u prvih 45 min
3 gola, u top su formi napadaci
P.S.
nesto izguglah Marka Simica, pa on se preselio u 2 tursku ligu i to od 3 utakmice 2 nije bio ni na klupi a jednu je odigrao 50 minuta. ali po Brnovicu ima sve preduslove da bude starter.
P.S.2
golovi Bosketa, samo pogledajte kod prvog gola koja je to tehnika.
a mogao je jos 3 da da na suv kvalitet
http://www.tvgolo.com/en/match-highl...411912241---99
Sto je sa Savicem te u Vijesti pise da je obliven krvlju napustio teren zna li ko?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Pošto je TF duboko u debelom crijevu savezu, očekujem da je sve ovo tačno.
Jedna odlična vijest, konačno V.Boljević.
Jedna strašno čudna stvar, Jovanović se poziva. To, sa ovima koji su igrali prošlu utakmicu, čini ukupno 4 lijeva beka, od kojih samo Volkov može nešto konkretnije da uradi naprijed.
Djordjevic ni na klupi, a kako Samdorija gazi tesko ce brzo i biti na njoj.
Samo se nadam da Bakic nece poziv dobiti.
Crnigorski KAKA.
http://topfudbal.me/index.php/domaci...oljevic-pozvan
Grbic je takodje pozvan.Brna konacno poceo forum da cita.
Nema Kesalice :D Unfuckingbeliveable :lolblue:
:bravo:
Ali naravno, Brna ne bi bio Brna da ne napravi neku kardinalnu glupost, npr ka poziv ovome Bakicu. Kakva je to prevara od igraca jbt, prevara vijeka, mozda veca cak i od Purovica. Sve i da nije coek je NA KLUPU u drugu italijansku ligu i po kojem OSNOVU je dobio on poziv?
ja sam dva puta citao jer nisam vjerovao pa sam drugi put slovo po slovo.
ovo je nesto najblize sto bi mi zvali koliko mi se cini.
Selektor je odlučio da pozove i mladog Aleksandra Boljevića, koji je nedavno debitovao za PSV- Vijesti
?????
kako onim iz vjestima nije dobro, ili slabo citaju ili bas toliko pojm anemaju
Kao sto rekoh ranije, konacno da vidimo Vlada Boljevica. Dako se otarasimo Kesalice, da ga vise ne gledamo.
Poziv moze znaciti kao i da ga nije bilo ako ih Brnović bude drzao kao zlatne rezerve ili pusti zadnjih pet minuta. Sa Lihtenštajnom valjda moze dati sansu jer ako i sa njima moramo igrati sa najboljim sto imamo ona se propalo.
Simon Vukčević...
Fejspalm.
Samo Simon popove da ne pivede sa sobom.
Kakav je Brna rotator, imaće bukvalno 2 sastava za ove dvije utakmice. :D
Kako mi(mi kao Brna) ne umijemo da raskrstimo za sva vremena sa nekim bravima. Kako jedan Simon može uopšte da doprinese igri reprezentacije?
Pročitaste li vi najavu debakla u Austriji. Veli Brna da će da igra na pobjedu jer ako bi igrao na remi, sigurno bi izgubili.
Biće da ga je zdravstveni bilten ohrabrio pa već kuje paklene planove sa 4 špica.
Napokon se sjetio Vlada Boljevica mora da posjecuje ovaj forum inace odmah me strah hvata cim je najavio sest bodova to znaci igra sa pet spiceva.Isto ne znam sto ce mu Simon Mirotocivi cim je svezao dvije utakmice evo ga odmah u reprezentaciju zovu
Definitivno se i forum prati...
Ja sam prvi ovdje bio da Simon ne igra kad nije ni rezerva bio, kao što je sada situacija sa Zveroticem. Protiv toga sam da igra, dokle god ne dobije neku minutažu, ali simon je postao standardan, ima snage za 90 minuta a sigurno je bolji od Kasalice i sličnih.