Buba 1.9tdi, 2001, koji glicArin ide?
Printable View
Buba 1.9tdi, 2001, koji glicArin ide?
Dot 4 uzmi ate kod cekovica :)
treba mi jedna informacija za kolegu
treba da kupi sondu za auspuh, u pitanju je polo ‘98 godište. gdje bi mogao da je kupi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Next auto, Denso
Gdje je najpovoljnije rentacar? Putnički auto malo komotniji ili nešto tipa Dustera?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
pitaj u enterprise za rentu
Letva volana. Jedno jutro je volan počeo da histeriše pogotovo na šaltanje, ja kod lokalnog mehaničara, dosuo servo ulje (posle minimum 8 godina) i veli da kao kapa. Par dana sam ga vozio i na onoj posudici i dalje je na maksimumu. Dal da radim remont ili ne. Inače lokalni mehaničar ne radi remont letvi.
Smart 2003 dizlo. Ispao mi u nekoj kompenzaciji. Bolje mi se tako naplatiti nego pare da čekam. Pa možda supruzi da ga ostavim. Valja li to čemu. Imamo jedan u firmi i što znam, nije imao nekih kvarova, mada se ne vozi često. Ovoga sam probao i čuje se zviždanje turbine. Reče da je remontovana. I dok vozim kao da osjećam izduvne gasove ili ne znam šta. Ne dimi, osim kad je u mjestu stisne gas do kraja, onda izbaci malo crnog dima, mada mislim da je to normalno. Otprilike to je to. Svaka pomoć dobrodošla.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Odvija li se normalno saobraćaj BD-PG? Ima li zastoja, radova i slično?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ima li neko da polira sofersajbne i da li se mogu ublaziti ili ispolirati one brazde od losih brisaca?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tico to radi.
Hvala takumi :) imas li mi broj hahaha
Daka pisi inbox
Imam.
Danas ga vozio malo, diže temperaturu. A samo kroz grad na kratko. Tako da ko zna je li pregrijao ranije ili bolje reći koliko puta. Tako da sam odustao najvjerovatnije. Nešto mi se ne rizikuje. Ne znam...
[emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e1ff9f4d9.jpg
Ero danas vozih BD PG prvi put poslije 6-7 godina čini mi se. Kao da nije CG na momente, oduševljen sam.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
I onda debil u pezo 208 ispred tebe vozi 50kmh i sve koči, a onaj put se može odvoziti 100kmh bez kočenja
Stvarno, kakva je ono sad perverzija, i lomivrat :D
Ventilator kabine:
Novi Febi Bilštein-80€
Polovni-orig-otpad(vjerov.Valeo)-50€
Što preporučujete?Megan je u pitanju,mora se mijenjat'.
Sent from my room
Moze li da bude prebogata smjesa na dizela a da ne baca crne oblake na auspuh?
I mogu li kako bez eksterne sonde provjerit air to fuel ratio
Uz bogatu smjesu ide i oblak.
Trimove vidis pomocu O2 sonde, Long, Short i Total, kao i IGN advance, Knock feedback i Knock correct learn vrijednosti.
tacno cu deaktivirat nalog....
Taj autoima powerbox
ide kao nevrijeme
medjutim na jednu od mapa odnosno podesavanja cetvrtom i petom na 3700rpm pa do 4000rpm na sekund upali "stop" na instrument tablu i malko promijeni zvuk a ide isto...
Ne pali check engine niti limp mode...
dijagnostika uhvati da tad izbaci gresku za pritisak nafte
ubijedjen sam da to podesavanje stavi pumpu visokog pritiska i dizne na duty cycle 100% i trazi jos vise a ne more i i on izbaci "stop"
100% bude lean ali ne mogu provjerit s ovom diagnostikom
Nemoj mi oduzimat vrijeme sa autima sa powerboksom i slicnim baljegama...a uz to je Peža ili Rešo u pitanu.
bemvee baljega taman
Ljudi,sto moze biti da auto kada prebacis u manju brzinu pocinju kao da tresu tockovi tj osjecaj kao da ti proklizavaju gume u stranu ili osjecaj kada put posut ulje i pocne da ti vuce na stranu? Pritisak guma je ok
Amortizer od glave upravljaca, tj. death wobble.
Pored spona dolje.
https://i.postimg.cc/cHf2gcfd/F8-A43...CB84-C76-E.jpg
Fala,ujutro kod majstora da se ne sjekiram. Vozim djecu u njega zena i ja,necu da razmisljam.....