Kur*io se momak ne moze to tako :lolblue:
Printable View
Kur*io se momak ne moze to tako :lolblue:
Gledam Legiju poneka dzbog tiketa, ljudi taj momak je ubica. Nama bi bio najbolji poslije Mirka i Jovete.
to, to, samo ostro8)
Siguran sam da su mu ovi nasi strucnjaci nedje rekli da su mu vrata uvijek otvorena...pa i njima ponos vise proradio,mnogo kasnije naravno nego sto bi istinskim patriotama.
Dosta je vise uvoznih fudbalera stvarno.Josh je ovaj napadach.Tu nam je bas guzva.Damjanovica ne bi mijenja za Falka-a,a ne za tamo nekog Radovica....
Pa ovo je najveci skandal u nasem fudbalu od nezavisnosti. Momak koji nije zaigrao u reprezantaciju Srbije , jer nije "podoban" , a sada izgleda da nije ni nama "podoban" . I to nam se jos momak nudi. Kakva je ovo komedija , sto je ovo ? Pa uz Jovetica , Vucinica bi nam najkvalitetniji ofazivni igrac. Prizivam ga i prizeljkujem u reprezentaciji evo 5 godina i sad kad nam se nudi , mi ga odbijamo. Kako sam ispizdio! I momak nije napadac , vec ofazivni vezni , igra iza napadaca.
Dje ti procita da nam se nudi? Prije ce bit da trguje sa nasim imenom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ako u medijama pise da je rekao da je bilo kontakata i da ne bi imao nista protiv toga da zaigra za nas , onda ja to kapiram kao nudjenje. No , mozda ja pogresno kapiram.
Radovic je stvarno igrac koji bi po krilu radio sve ono sto Kesalica i Beciraj ne rade, kad bi njega i Grbica metnuli po krila uz Jovetu, Damjanovica i kapitena tesko bi bilo koja odbrana to izdrzala.Nazalost ponos u izboru igraca nam proradi jedino ako smo u situaciji da kaparisemo nekog igraca koji moze razliku da napravi, za skart su vrata reprezentacije uvijek otvorena
Igra desno krilo najviše, paklen je.
Niko se ne nudi nikome vec momak pokusava sa ovom pricom da izazove javnost i skrene paznju na sebe i dobije poziv za Srbiju. Nista vise od toga. I dosta vise uvoza fudbalera i kuknjavom za ovim ili onim. Igrajmo fudbal sa time sta imamo i ko vise ponese.
Poslato sa moje cukalice
Novinari svasta pisu i sumnjam da ga je ko zvao poslije 2009 kad mu nudjeno i odgovorio je da se osjeća Srbinom i neće igrati. U oktobru 2011 pozvan je za reprezentaciju Srbije za neke prijateljske utakmice pa je navodno bio povrijedjen i vise ga ni oni nijesu zvali. Napraviste od njega cudo velje, a mora da ga zovu u reprezentaciju Poljske jer je garant bolji od Blascikovskog. Vlado Boljević je za tri ipo sezone igranja u Poljskoj odigrao 100 utakmica i dao 18 golova, a reprezentaciji je potrebniji nego on
jos jedna veoma bitna stavka, covjek ima 30 godina. znaci da je sto mladji pa da se kaze. jos da uvozimo fudbalere sa 30 godina a nasi sa 18 19 da nam ne igraju. to bi bilo katastrofa.
nemam ja nista protiv kad se nadje kvalitetan mladi fudbaler , evo primjer Damjanovica ( jeste da nije mlad). on o crnoj gori govori kao o svojoj zemlji i vidi se u svakoj recenici sa toliko ljubavi govori o saigracima i reprezentaciji. svaki put kad dodje on napomene da se uzelio reprezentacije.
ovoga je zvao Filipovic, i da je tada prihvatio svaka cast, u pravi momenat a sad kad je na zalasku karijere pokusava da se malo nametne Srbiji. a sto se tice napadaca realno je potrebniji niima nego nama.
a i da mi hoce neko objasniti sta to znaci imam otvoren poziv???
ono mogu da igram tamo kad hocu ali necu. mozda i zaigram ako se nesto brzo ne promjeni u statusu u SRB.
ja vjerujem da je tako bilo kad je bio Filipovic, Brnovic ga je mozda jednom zvao i ovaj se nije odazvao i mislim da je to to bilo.
kad smo vec kod price o pozivanju , zna li neko sto je sa onih famoznih 3-4 nova igraca sto ce da zovne iz inosranstva. neka nova imena sto je on pratio, ako se ko sjeca te njegove recenice nedje na pocetku ljeta.
A kakav Radović crni, na sportske net svake nedelju dana izađe tekst koliko on igra u Poljsku, kako mu nude u njihovu reprezentaciju ali on sem u ekipu Srbije neće nikad i da čeka poziv. Skoro je bio jedan takav.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...iv-195347.html
http://www.sportske.net/vest/domaci-...ju-195253.html
Momak se sprdao sa nama. Nudio se Savezu, Filipović ga zvao i ta pozivnica je bila na sajtu Legije. Nakon toga je uslijedila njegova čuvena izjava da je razmislio i da je odlučio kako bi igrao samo za Srbiju. Onda su pitali novinari Filipovića o tome, na što je on odgovorio "Neki igrači vole da se reklamiraju". Skoro je izjavio kako je možda pogriješio tada. Sjetio se sa 30 godina kad je vidio da će mu ostat želja pusta da igra za Srbiju. Ostalo su ti već napisali. Nije teško zaključiti da je u pitanju obična bitanga.
Ne znam da li je momak bitanga ili ne , u to ne zelim da ulazim. Ono sto je bila poenta moje price je da fudbalu , pa i u kompletnom sportu , propustamo prilike da pruzimo sansu sportistima koji je zasluzuju zbog nekih kumovskih kombinacija i menadzerskih veza i vezica.
Prije bih gledao Kasalicu nego ovog smrada Radovica, nista nam ne treba novi Drincic.
Jovetic je poceo sa loptom da radi, trebao bi u subotu da igra.
Dobro su sad zauzeli ''stav'', kad je kvalitet u pitanju.
A kad se ona avetinja od Volkova javno posprdala s reprezentacijom tada je sve bilo kako treba. FSCG...
Šta je sa bašom..?? Povreda..??
Vučinić het trik.
Za sad.
ne zaboravi i zuti :)
bice opet sorc skidao
kako ne, tamo da skida gaće pa da ostane bez murice :D
Ispade da je njegov transfer pun pogodak za repku.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/bozovic-podnio-ostavku
Sta je coek sve uradio za Rostov i uopsteno u Rusijii i nakon ocajnog starta podnese ostavku iako su ga iz kluba molili da ostane. Sto je OBRAZ. Nesto sto Branko Brnovic nikad nece znat sto je. No dobar je, dobijamo Luksemburge, Moldavije...
Viđećemo u sledećih nekoliko dana koliko taj obraz ima nula :D
Moguce, ne velim, mada cisto sumnjam s obzirom na ocajan start. (8-1-1) da bi mu neko sad nudio neki specijalni ugovor. Vjerujem da coek jednostavno navikao na uspjeh i da nije mogao ovo da trpi, osjecao se odgovornim.
Btw, evo Mirkovi golovi od juce
https://www.youtube.com/watch?v=kxttQwrXcVc#t=86
Pošto se pominjao njegov odlazak u Lokomotivu, u pravu je Mad Dog.
Mirko se igra iza zgrade.
Prelijep treći gol za Mirka.
Jeste primjetili kako posle svakog gola objašnjava nešto, obožava da je lider ekipe.
Mislim da je u igračke godine dje ga zanima jedino pare da uzme što je uradio i da se plasira na evropsko.
Zato i grize onako, i meni nadu daje da će možda i nešto više sada uraditi.
Mirko je vjerovatno rasterećen jer sasvim sigurno nema taktičke zadatke tamo kakve je imao kod Kontea kod koga se odrao u prve dvije sezone.
I nema sumnje da je ovo dobro za reprezentaciju.
BRNOVIĆ U PONEDELJAK SAOPŠTAVA SPISAK
Selektor "A" reprezentacije Branko Brnović u ponedeljak će saopštiti spisak fudbalera na koje računa za mečeve kvalifikacija protiv selekcija Lihtenštajna i Austrije.
Očekuje se da se na ovom spisku pojave fudbaleri Levadijakosa, PSV-a i AEK-a iz Laranke, Simon Vukčević , Aleksandar Boljević i Vladimir Boljević.
Naša reprezentacija će 9. oktobra 2014. godine gostovati Lihtenštajnu, dok će tri dana kasnije rival našoj selekciji biti reprezentacija Austrije.
Poslednji put izmenjeno petak, 26 septembar 2014 16:04http://cg-fudbal.com/index.php/vijes...opstava-spisak
Ajde konacno da vidimo i Vlada Boljevica.
Inace Joveta preskace i ovo kolo.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/jovetic-preskace-hal
http://fscg.me/selekcije-2/7716-u19-spisak-za-pripreme
Prošireni spisak U19 za kvalifikacioni turnir u Gruziji.
Ja bih najradije da vidim Grbica... Zaboravili ste da taj momak igra poziciju koja nam treba i da je izuzetnih predispozicija. Terzic nedje rekao da nije takav igrac ulazio u JSLS
Dobro igra Grbic u zadnje vrijeme, i svakako je zasluzio poziv za repku.
Baša od početka noćas.
Kao i Tomašević.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk