Koliko sam primijetio mnogi ne vole kad svasta nesto zaebaes i simpa lupas, (razbijas uchmalost za moj ukus). Ja nemam problema s tim, chak mi se svidja takva zahebnacija (kad je s ukusom).
Al evo sad kapiram da si im "mrzan" s razlogom, -mrze ljudi, s punim pravom, glupost.
-Jel ovo pokusavas da pokazes kako si badass, - jer ne koristish ruchnu, a ostali pikice/glupani sto je koriste uopste ili sta?
Razmisljaj malo, za takve rabote u kakvu vecu civilizovanu sredinu gledaju te ka' da si zGrane sisha'.
Ne pada ti nam da je standard "prva-ruchna" uveden iz smislenih razloga, (-auto moze da se gurne na razne nachine, da ga udari drugi auto, a ono, neimobilisano kako treba, ispane iz brzine, pokrene se i udari nekoga, napravi stetu..). I da su to uveli profesionalci koji imaju nesto skole i iskustva vezano za opasnosti od nekontolisanog pokretanja objekta od tone-dvije, ochigledno ne.
Btw, u neke strane firme, mozes imat debelih problema ako koristis sluzbeni auto pa ga ne ostavis po ovom pravilu. Ako ti se ponovi vise puta, doma te posalju.