Kakav je ovaj QMAX 100 na Petrol pumpu kod autobuske? Iskustva?
Printable View
Kakav je ovaj QMAX 100 na Petrol pumpu kod autobuske? Iskustva?
Qmax 95 je ok. Stalno to gorivo koristim i nidje drugo ne sipam. I testovi su pokazali da je najbolje gorivo kod njih.
Pa i ja isto tamo sipam QMAX 95, no ne znam kakav je QMAX 100. Smijem li ga sipat u 307 2.0 i ? Ovaj na pumpu veli da to nije onaj 98 no navodno josh jache od toga.. Any suggestions ?
Metni slobodno.
Europetrol je prije 15-ak dana sklopio ugovor sa novim dobavljacem i svi derivati im stizu cistjernama iz italije.
Meni se osjetno smanjila potrosnja dizela. Prelazim veliku kilometrazu i stalno pratim potrosnju tako da ne pricam napamet...
Gorivo sipam stalno na europetrol pumpi na ulazu u danilovgrad i ljudi koji tamo rade mi kazu da im je skoro dupliran promet i da su svi zadovoljni sa novim gorivom.
je li to ono Qmax?
Qmax je na www.petrol.me
Misliš svi su zadovoljni pravim gorivom, a ne nekakvom smješom koju su nazivali gorivom do sada?
Znaci da probamo na europetrol benzin?
Mozes, a onda baci auto u smece
Koja pumpa u Pg ima najkvalitetniji benzin,vele za onu prije niksickog puta Jugo petrol ili Euro petrol ako znam,starija je inace?
Bonus Petrol kod Autobuske stanice.
Definitivno Bonus Petrol kod autobuske...
Izvozam i 50-60km vise u odnosu na druge pumpe :)
Vidite nesto, nafta je najbolja na Castelanu, benzin na Petrol. Ovo mi je potvrdio jedan tamo, koji zna.
I ende.
Fabia stavi aditiv u inbox mozda se procisti :)
Sipao sam povremeno u bloku, a jednom i nikad vise izmedju bd i br. Raspade se motor. A i nisam bio jedini sa tim problemom. Sto su analize vijesti pokazale, cak ih je inspekcija zatvorila.
Zato sada samo i iskljucivo na petrol.me i INA u TV... imaju pumpe kod autobuske i na CT. Imaju i na sjeveru i po primoriju.
Ko ce ga znati sto je bilo. Ja ti kazem na europetrol u dg 4 god bez problema.
I za ovo novo italijansko gorivo sam od vise ljudi cuo da je puno bolje, a sam sam primjetio osjetnu razliku pa rekoh da podijelim utiske sa vama... :)
Javite kada na Petrol bude 65 centi, da navratim...
. :D
Ima li neko ideju kako da sačuvam plin i kasnije ga pretočim u bocu.. Kao sa benzinom u kanister
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Castellana i sve ostale pumpe koje dobijaju plin od Ine.
Vladi se ne isplati smanjivati cijenu goriva, na 40e placene nafte u budjet se slije oko 18-19 eura (sto od akcize sto od PDVa), ako smanje cijenu manje ce se puniti budjet, dok sa druge strane dobavljaci nabavljaju naftu koja je pojeftinila ali posto drzava ne smanjuje max cijenu goriva oni je drze i dalje (da ostvare sto veci profit) tako da na kraju gradjani ispastaju. A pored toga, na nasem trzistu nema prave konkurencije!
Sada i da skoci zbog novog pdv. Odlican im je sistem zadrzavanja cijene kada treba da pojeftini... Treba drat stoku kada vec moze
Pređoh 950 kilometara sa manje od 60 litara dizela. Da napomenem da sam ga pri povratku iz Beograda baš gazio, sa preticanjima i nisam ga štedio. Mazda gazi ka munja :D
6.3 je mnogo za forumske potrosnje. Obicno je tu do 3.2 :D
Ja sa 55l lagano 1000km :D
Ja se vrtim od 6-6,5.
moze lock.
Ja za 1100km pg-bg 7sati po bgu 2-3 dana sa klimom i nazad za pg uz malo ofrouda 6.2 po bordu. Po mojoj matematici 6.5.
2.0hdi 110ks
Oce li mi neko objasnit sto mene ,marka ili janka interesuje kolko vama trosi auto goriva? Ne vidim potrebu da nam to javno saopstavate svaka 3 dana. Bez ako nije potreba da se vidi da vi putujete svaki dan u svojim luksuznum lumuzinama po bijelom svijetu i to za dz?
Usput i pojeb*** ponesto.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Možda jer je tema o gorivu. Mada nisam siguran, nemoj mi uzimati 100%.