mislim da ima u svaku,ja sam uzimao u Castellanu u BR,pogledaj i u Sumico na Zabijelo.
Printable View
Ja sam kupio u Sumi & Co komplet od 10 šarafa zbog distanci ali su mi bili predugački pa sam ih kratio brusilicom.
Ljudi ima li ko kakav kontakt nekog ko bi mi mogao dovesti auto iz Engleske...
Nemoj da uzimas iz UK, zato sto je volan sa desne strane, a to ti je skroz nesigurno za voznju po nasim putevima.
Nasao sam auto na kojem je volan na lijevoj strani ,za male pare...bmw x5
Ako si ga nasao na neki auto sajt i iznad slike pise mail ili tako nesto prevara je.
Pogotovo kad ti trazi pare unaprijed.
Zna li neko zasto mi se na svaku rupicu na putu pali lampica za rucnu :( , poludjeh od svitkanja
Mikroprekidac ispod rucne. Podji do elektricara da ti to pogleda. Preporuka za jednog dobrog mladog majstora u donjoj gorici. Mogu ti sjutra nabaviti kontakt.
a ako je vw moze i da ti fali glicerina u rezervoar kocionog cilindra
a meni se drugu na Audi pali ona lampica od ESP, i auto nekad koči samo od sebe?
jel imao neko slican problem?
cuo sam za to imao mi je drug taj problem nedje davno na a8 a bilo je posledica "udarne rupe" pa je nsto senzor neki pobrka mislim da je samo obrisao gresku na dijegnostiku nedje... nemoj me vjerovat davno je bilo
Mom ocu na Viana se ESP palio na svaku rupu, krivinu, ma stalno. U servisu su nešto reprogramirali (pošto je bio u garanciji i besplatno, njega nije interesovalo šta :-)) i problem je riješen.
Ne samo VW.....na vecini auta se pali lampica rucne kad fali kocione tecnosti (u nashem narodu glicerin)...provjeri i cilindre koji su u sistemu jer je moguce da ti "pisha" neki cilindar, a kad pisha znachi da je pri kraju, a kad je pri kraju moguce je da otkazhe shto mozhe bit i opasno, zavisi koji je :)
Dje ga je Fabia glavni hejter Audija i italijanskih i francuskih kola,vIDIM nema njegovih umotvorina?
Koji antifriz preporučujete i đe ima da se uzme. U pitanju je Honda jazz
Opel Astra 95' je u pitanju ,nisam mogao ranije da vam odgovorim ,nekad se iznerviram na primer na semafore i rucna mi spustena a lampica upaljena,u podignem rucnu ,pa spustim i ugasi se ali opet pocne za nekih minut-dva.Nekad samo blicka,a nekad stoji upaljena ali ne duze od 30-ak sekundi. Moze li ova lampica da se iskljuci,da je nema :D
Hondin antifriz...ne koriste ove standardne nego neshto malo drugacije, pa bolje po knjizi chinit...kao ako se ne koristi preporuchena tecnost za hladjenje mozhe doc do rdjanja/propadanja itd nekih dijelova kao pumpa itd...
Provjeri kocionu tecnost, ako je ispod minimuma dolij DOT4 ili koja ti je vec,pishe ti u knjizi, ako nije to onda idi kod masjtora...Quote:
Opel Astra 95' je u pitanju ,nisam mogao ranije da vam odgovorim ,nekad se iznerviram na primer na semafore i rucna mi spustena a lampica upaljena,u podignem rucnu ,pa spustim i ugasi se ali opet pocne za nekih minut-dva.Nekad samo blicka,a nekad stoji upaljena ali ne duze od 30-ak sekundi. Moze li ova lampica da se iskljuci,da je nema
trebalo bi da pise koji je dot na sami chep :)
Ma e, sad slijedi pitanje, dje je ta posuda, nisam je nashao nidje u gepeku :p
digni ga na dizalicu ili unidji u kanal pa ozdo... :D
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...=1&tabNumber=1
koliko kosta jedan ovakav ? tj jel ok ova cijena na mobile de
racunaj na ovu cijenu jos 17% posto i jos neke dazbine.. :)
Vrijedi svake pare ovo auto
jbg, shto nisi u startu razmisljao pa kupio VW :p