Indianapolis Motor Speedway!
Printable View
Indianapolis Motor Speedway!
Bolid Red Bulla:
Indianapolis downtown u Subotu - Ford GT, jedan preveliki traktor ili....i jedan ciganski E30!
Dodge Viper Concept:
Ovako je izgledao box i tabla koju sam drzao:
Brat, nas ortak i Idianapolis:
Chrysler Imperial Concept:
fabia, nemas pojma, ali da slikas. Daj covjece uzmi digitalni fotoaparat i slikaj to kako valja. Nacrta nam bolid, a slika nije ni za pozadinu. Nema smisla! :)
E, stos e tice Shumija, covjek zna da mu se primakao kraj profesionalnoj vozackoj karijeri. To bi isto uradio svako koji zivi za svoj posao.
Jes jes primakao mu se. To u ocima Alonsa, Kimija i kompanije ;)
Condor, ne obracam paznju na slikanje, samo da se vidi. :)
Uvjek mi brat prigovara kad slikam auta za web site tipa ovo treba ovako, ovo onako, ovo treba da se vidi, ovo ne treba...
Ovo bi me je8ao... :(Quote:
Uoči prošlotjedne V.N. SAD-a, Bernie Ecclestone izjavio je kako Formuli 1 uopće ne trebaju Sjedinjene Američke Države.
Nakon prošlogodišnjeg fijaska, kada se 14 bolida vratilo u boks prije početka utrke, postojali su strahovi da je budućnost Formule 1 u državi hamburgera i Coca-Cole doslovno propala.
Soli na ranu dodao je Bernie u razgovoru s novinama The Times, za koje je izjavio: "Za Formulu 1 nije bitno da li ima ili nema Grand Prix SAD-a. Što dobivamo od Amerike? Uznemirenje, to je uglavnom sve. Ako kažete "dobro jutro" u 12 sati i 5 minuta završit ćete na sudu.
Tamo nikada nismo imali sponzore. Televizija im je uvijek uključena, a imamo manje gledatelja nego na Malti!"
Unatoč oštrim riječima, Ecclestone nije prekrižio Indianapolis na listi kandidata za novi F1 kalendar: "Ako žele zadržati utrku Formule 1, ja sam spreman za razgovore."
S druge strane, tvornički timovi - poput Ferrarija i BMW-a - ostali su šokirani Berniejevim nastupom te su odmah započeli akciju spašavanja V.N. SAD-a, tvrdeći da im je američko tržište jedan od glavnih razloga zašto se natječu u F1. Tu, naravno, ima istine, ali vjerojatno im nije palo na pamet da Mr. E. zna što radi.
I zaista, nakon što je Bernie bacio Indianapolis pod hladni tuš, izvršni direktor Indianapolis Motor Speedwaya Tony George najavio se kod Ecclestonea kako bi porazgovarali o nastavku suradnje.
U međuvremenu, gradonačelnik Indianapolisa Bart Peterson ponudio je Georgeu financijsku podršku za produženje ugovora s FOM-om (Formula One Managementom), čija se vrijednost kreće između 14 i 20 milijuna američkih dolara.
Quote:
Kako tvrde njemački mediji, na idućoj utrci, V.N. Francuske na Magny-Coursu, gledat ćemo nešto drugačiji kvalifikacijski sustav. Nasreću, nova promjena neće dodatno zbuniti već zbunjene gledatelje.
Radi se, naime, o skraćivanju posljednjeg, 20 minutnog dijela kvalifikacija na 15 minuta. Ovim potezom se planira skratiti vrijeme potrošnje goriva kako bi se vozače prisililo na što raniju borbu za pole poziciju.
Taj posljednji dio kvalifikacija na udaru je kritika još od prve ovosezonske utrke, upravo zbog toga što su gledatelji prisiljeni gledati 15 minutnu paradu F1 bolida kao uvertiru u 5 minutnu borbu za vodeću startnu poziciju.
FIA još nije službeno odgovorila na ove glasine, ali da bi se promjena mogla uvesti potrebno je odobrenje Svjetskog motorsport vijeća uz jednoglasnu odluku svih 11 momčadi.
Dolje Bernie....
fabia, ostaces bez gledanja uzivo :) Nista, dobro je rekao lik, zadnje dvije godine dvije propale trke.
Nego, fabia, molim te, ajde kupi jedan digitalac, to ti je nista u poredjenju sa kartom za Ameriku i nazad, i slikaj to kako valja. osim ako neces na desktop da stavis onu malu slicicu koja umjetnicki ne vrijedi ni 5 para :(. uzmi bilos ta sto mzoe da dogura 1024x768 a da ima makar solidan kvalitet slike. Brat ti je u pravu. :)
Hvala Bogu, Fabia ima ovaj:
http://www.dcresource.com/reviews/fu...ew/index.shtml
i ovaj:
http://www.imaging-resource.com/PRODS/OS410/OS41A.HTM
....ali ja tu nemam vremena da obracam paznju na slikanje a ispod mene prolazi Miha, i to uzivo.
Zadnje dvije godine dvije propale trke - za proslu slazem se ali za ovu ne jer bilo je OK. Ja nisam ocekiva ni polovinu gledalaca.
Oni su krivi za to, prosle godine su sjebali sve sa Michelinom.
Michael Schumacher finished at the top of the time sheets today at Jerez.
The Ferrari driver achieved the fastest lap time of the week (1’16”626) and finished in front of the two BMW drivers, Jacques Villeneuve and Robert Kubica.
Mark Webber and Luca Badoer both had small off track excursions but there was no serious damage to the cars.
Christian Klien, Jacques Villeneuve and Robert Kubica all stopped on the track while Jarno Trulli, Ralf Schumacher and Mark Webber had small technical problems during the day but were able to reach the pits by their own means.
Jerez - 07/07/06
1. M. Schumacher - Ferrari 248 F1 - 1'16"626 (+0"000) - 93 laps
2. J. Villeneuve - BMW Sauber F1.06 - 1'17"714 (+1"08 0 - 97 laps
3. R. Kubica - BMW Sauber F1.
06 - 1'18"194 (+1"560- 45 laps
4. L. Badoer - Ferrari 248 F1 - 1'18"785 (+2"159) - 59 laps
5. R. Schumacher - Toyota TF106B - 1'18"921 (+2"295) - 86 laps
6. J. Trulli - Toyota TF106B - 1'19"242 (+2"616) - 88 laps
7. C. Klien - Red Bull Ferrari RB2 - 1'19"701 (+3"075) - 44 laps
8. M. Webber - Williams Cosworth FW28 - 1'19"792 (+3"166) - 43 laps
__________________________________________________ ________________________________________
Second and final day of testing this week for Scuderia Ferrari, working at the Jerez de la Frontera circuit.
Once again today, driving duties fell to Michael Schumacher and Luca Badoer, both at the wheel of a 248 F1.
As with yesterday, work centred on development of aerodynamic and mechanical components, as well as evaluation of various types of Bridgestone tyre for the forthcoming French Grand Prix, which takes place at the Magny-Cours circuit this 16th July.
Today's summary in figures: Michael completed 94 laps (best time 1'16"633), 55 for Luca (1'18"770).
(10 slova)Quote:
Borba Ferarija i Renoa oko Finca Kimija Rajkonena postala je zanimljivija u petak kada je procurela vest da italijanska ekipa sprema ponudu od čak 60 miliona evra za trogodišnji ugovor sa sadašnjim vozačem Meklaren Mercedesa, prenosi španska Marka.
Tu vest saopštio je gazda Vilijams BMW-a Frenk Vilijams, iako njegov tim nije u trci za Rajkonenom, koji na kraju sezone skoro sigurno napušta Meklaren.
Ferari je tako došao u pol poziciju u borbi za finskim vozačem, s obzirom da je njihova ponuda 10 miliona evra bogatija od ponude koju je spremao Reno. Želja čelnika Ferarija je da u timu imaju i Rajkonena i Mihaela Šumahera, iako Nemac i dalje nije saopštio datum odlaska u penziju.
Odluku o svom budućem timu Rajkonen bi trebalo da donese do kraja meseca.
a da ako sumi ode u penziju, pa da moze da imamo vrhunske slike od tvoje strane :)
Mislim da ce Kimi odje da izvuce deblji kraj od preko 70 miliona... :)
Stvarno ne znam za koga cu navijat kad bude otisao najveci. Za Buttona?
Ili cu bit neutralan.
Stvarno za te pare i neka predje u Ferrari, al' bi volio da ostane stari, cisto da ih uporedimo
I ja jedva cekam da vidim to.Quote:
Originally Posted by brzi_pas
Prognoza za France:
1. Schumi ili Alo
2. Alo ili Schumi
3. Massa
Alo ce imat jaci motor za 20 KS, onaj iz Indiane a Ferra neku novu aerodinamiku.
I Mc ce ja mislim imati modifikovani motor,daako mognu bar do tog 3. mjesta...Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Volio bih da podijum bude prepun crvenih a moze i koji McLarenovac.Quote:
Originally Posted by ShAq_Ct
Montoya sljedece godine u Nascar. Odusevice amere - sa sudarima. :lolblue:
Nije tu bitan motor koliko gume. Mislim da ce nas Miselin odrat :|
Montoja dobio korpu. Do kraja sezone mijenjace ga Pedro De La Rosa. Kao zele da mu daju vremena da se psihicki pripremi i odmori za sljedecu sezonu u NASCAR
:lolblue::lolblue:
Bogami Pedroo nije losh..
widjecemo kako ce se pokazat`
Sad sam to procitao. Koji je to papak! A vidi se da je Ronu pun quratz Monta, ne moze vise da ga vidi...posle VN Kanade i VN SAD.Quote:
Originally Posted by hercules
Ali bice mi dosadno bez njegovih bisera. :lolblue:
Ovakvih:
http://www.formula1.com/photos/270x2...se/sunpic2.jpg
http://www.gptt.de/galerie/small/25-393.jpg
http://www.f1news.ru/interview/monto...sh-09-2002.jpg
http://www.motorsport.com/photos/f1/...sa-tm-0991.jpg
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...ncredit203.jpg
Prica se da McLaren gleda na Paffeta i Hamiltona. Mislim da su oni za Pedra peta noga od ovce.
Pedro je frajer, on je dosta brz i pametan vozac. Sjecam se Bahreina 2005. Vidjecemo ga u France.
Zar Indianapolis je zadnja Montoyina trka?
Da da zadnja trka.
hahaha, ode prase! :) Jutros sam procitao. A kaze Ron:
"Juan Pablo is an exciting driver and immensely likeable character who will undoubtedly make a successful transition to the Nascar scene."
keeeeeako ne :D
decko je talenat strashan vazda bio,ali je vazda imao i neke bubice u glavi zato sam i navijao za njega jer je bio drugaciji,ja sam navijac buttona za sljedecu sezonu
coek je pravio vise POCETNICKIH gresaka u zadnjoj nego u prvoj sezoni! NASCAR i ovali su taman za njega :p Fino kaze Shumi da nikad u NASCAR ne bi posao!
offtopic :
ali Fabia, mislim da je na tabli trebalo da pishe
"Only the god is bigger than MSC"
Tj ne mislim nego znam :)
Bok.Pusa.
ne znas! :D nije "the god", nego "God"! Sjedi, 1!
Talenat? Dje se pokazao? Uvijek je imao bolid s kojim je mogao pobjedit.Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
Acid, ne Bogme ne....
Friday Practice 1:
Pos No Driver Team Laps Time/Retired Grid Points
1 38 Robert Kubica Sauber-BMW 1:16.794
2 36 Anthony Davidson Honda 1:17.133
3 12 Jenson Button Honda 1:18.160
4 7 Ralf Schumacher Toyota 1:18.752
5 39 Adrian Sutil MF1-Toyota 1:18.777
6 40 Neel Jani STR-Cosworth 1:18.962
7 35 Alexander Wurz Williams-Cosworth 1:19.055
8 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 1:19.063
9 37 Robert Doornbos RBR-Ferrari 1:19.311
10 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 1:19.401
11 19 Christijan Albers MF1-Toyota 1:19.465
12 8 Jarno Trulli Toyota 1:19.806
13 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 1:20.335
14 23 Franck Montagny Super Aguri-Honda 1:20.790
15 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:21.160
17 2 Giancarlo Fisichella Renault
18 1 Fernando Alonso Renault
19 4 Pedro de la Rosa McLaren-Mercedes
20 21 Scott Speed STR-Cosworth
21 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth
22 14 David Coulthard RBR-Ferrari
23 15 Christian Klien RBR-Ferrari
24 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes
25 5 Michael Schumacher Ferrari
26 6 Felipe Massa Ferrari
27 9 Mark Webber Williams-Cosworth
28 11 Rubens Barrichello Honda
29 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW
Friday Practice II:
Pos No Driver Team Laps Time/Retired Grid Points
1 38 Robert Kubica Sauber-BMW 1:16.902
2 1 Fernando Alonso Renault 1:17.498
3 36 Anthony Davidson Honda 1:17.750
4 35 Alexander Wurz Williams-Cosworth 1:17.859
5 2 Giancarlo Fisichella Renault 1:17.916
6 5 Michael Schumacher Ferrari 1:17.938
7 39 Adrian Sutil MF1-Toyota 1:18.049
8 37 Robert Doornbos RBR-Ferrari 1:18.175
9 7 Ralf Schumacher Toyota 1:18.274
10 40 Neel Jani STR-Cosworth 1:18.639
11 8 Jarno Trulli Toyota 1:18.721
12 12 Jenson Button Honda 1:19.005
13 6 Felipe Massa Ferrari 1:19.013
14 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW 1:19.108
15 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:19.140
16 19 Christijan Albers MF1-Toyota 1:19.183
17 11 Rubens Barrichello Honda 1:19.259
18 9 Mark Webber Williams-Cosworth 1:19.413
19 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 1:19.589
20 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 1:19.692
21 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 1:19.701
22 4 Pedro de la Rosa McLaren-Mercedes 1:19.809
23 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:19.996
24 21 Scott Speed STR-Cosworth 1:20.003
25 14 David Coulthard RBR-Ferrari 1:20.135
26 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 1:20.154
27 15 Christian Klien RBR-Ferrari 1:20.409
28 23 Franck Montagny Super Aguri-Honda 1:21.132
Alonso i Fizichela (posebno Alonso) su radili previse gresaka.
ja sam samo izmjenio redosled rijeci da zvuci normalno, a u pravu si da se GOD pishe bez THE...
Ali ne moze nikako " the only god is bigger than msc"
nego aj, dosta o tome
1. the ti ne treba nistaQuote:
Originally Posted by aCid_cOokiE
2. God, sa velikim G
3. Evo Ron Dennis najavljuje:
ko shpanska serija :lol: tacnije, kolumbijska B)Quote:
"Juan is contracted until the end of the year and, if we chose so, he will test and race again."
Despite originally announcing that the 30-year-old would sit out the rest of the season, Dennis insists it is "more than possible" that he will call on Montoya for future races.
"He is a contracted McLaren driver," said the team boss, "and he will stay that way until the end of his contract, unless there is some other commercial arrangement."
evo, pa nek neko kaze da nije do GUMA:
to je ono sto ja pricam odje po godine, a svi vele da sam poludijo!Quote:
"I hope we can be as competitive here as in Indy," began the German. "To be honest, it all depends on the tyres. We have a great car and if the tyres work then we look good, if they don't then we don't."
Cim sa vidio "To be honest", znao sam da je to Schumija izjava.
Ma sve je do guma. U Indy smo mogli vidjet da bolid je prebrz.
A kako su sad kopirali Mercedes, kladim se da je Ron popizdio. :lol:
dje su ga kopirali? I sto brises sam svoje postove? :D
Quote:
Vidji nove rogonje (i qronje) u F1. :lolblue: