e pa onda cemo to vidjeti dal ima rjesenja, ja sam nasao za svoju sve zivo rijesio zahvaljujuci braci iz engleske ce ih pitam za tvoju
Printable View
e pa onda cemo to vidjeti dal ima rjesenja, ja sam nasao za svoju sve zivo rijesio zahvaljujuci braci iz engleske ce ih pitam za tvoju
koje je auto u pitanju , tj. koja alfa ???
dje cu nabaviti crijevo precnika 7cm ???
najvishe bi mi odgovaralo ovakvo alu tanko kao za aspiratorAttachment 64983
mada moze i plasticno
bio sam u okov ali nemaju bez od 100mm(10cm) sto mi je mnogo
to dodje kao one plasticne vodovodne sto ima da se kupe :) sto ide ispod lavaboa
[bio sam u okov ali nemaju bez od 100mm(10cm) sto mi je mnogo[/QUOTE]
Kupis crijevo i onda ides kod onoga sto radi crijeva visokog pritiska i on ti ga skrati i daje mu koji god oblik.
pa tako nesto samo sto su one ispod lavaboa preuske ... meni treba 7-8cm
за што ти то треба?колике дужине?
ne treba mi neka posebna duzina nekih 40cm . htio sam da odradim nesto oko dovoda hladnog vazduha , i crijeva sa usisne grane
ај виђећу ти ја то ујутро код кума, он је имао нека цријева таква па ако што нађем јављам ти...
kad se vec pominju crijeva... dje cu uzet jako vakuum crijevo ?
Fabricka su mi pocela 'pushtat' pa sam stavio privremeno neka obicna i odma su 'collapsed' pa su sad kao slamcica potrosena i ne ide mi auto kako treba, preko 5 sekundi mi treba do 100 :( :(
:P
ima li u okov/kips neko kvalitetno ili u neku prodavnicu auto djelova tipa Bolex na Zlaticu ili tako nesto
http://www.beesandgoats.com/boostfaq/WG_vacuum.jpg
ok, pogledacu sjutra.
jer ovo zamjensko crijevo sto sam stavio je isto vakuum crijevo sa drugog auta... i ono sad ili od toplote ili od boosta/vakuma (sta god) lici na slamcicu izgrizenu i skupljenu
Gdje u Podgorici imaju da se kupe carbon folije?Potrebne su mi za enterijer auta...
ima u sumico po 30e cini mi se sad ne znam koje dimenzije...
Ima cartuning-kotor, odlicne.
Vozim mercedesa 124 200e i imam problem sa drugom brzinom,kao da mi je rucna podignuta(a nije) ne moze auto nikud a kad prebacim trecu kao da ce da poleti:) dobije naglu brzinu i u brdo ne moze nikud,zna li ko sto je problem ili je to za njih karakteristicno?
Mozda imas losu saltaricu pa ti svaki put ide u cetvrtu.