Jesu li Hrvati prosli prve kvalifikacije za svjetsko '98 i odma zatim osvojili trece mjesto (Francuska i Brazil su izeli prva dva)?
Printable View
Jesu Petre to su cinjenice ali su i cinjenice da su igraci koji su tada cinili okosnicu Hrvatske reprezentacije svi bili iz one velike "Jugoslovenske"lige sa mnogo iskustva u nogama,nakon toga nijesu uspjeli napraviti neki znacajniji uspjeh ako izuzmemo da su uspjeli da se kvalifikuju. Sad imaju takodje dobru ekipu ali od tada do danas je proslo dobrih 15 godina...
Neka se nasi kale kroz ove kvalifikacije i da imaju sto vise dobrih utakmica naravno svi mi zelimo da ih vidimo na zavrsnici SP ;)
Tad su za Hrvatsku igrali Štimac, Bilić, Jarni, Boban, Asanović, Prosinečki, Šuker, Vlaović, Bokšić... ako misliš da mi imamo više od par njih koji su na tom nivou, onda idemo na svjetsko...ja mislim da ćemo morat' još puno mlijeka da popijemo dok se to ne desi...
Zna li ko kad su sledece utakmice nase senior i U21 reprezentacije, i protiv koga?
u martu tek... Seniori protiv Norveške, a mladi protiv Irske ili Bugarske...
ako budemo ispali u istu grupu s norvezanima, moguce da ce se otkazati prijateljski mec.
ne mora da znaci...jedino ako je tako vec odluceno tj dogovoreno..
ja mislim jos da bi bilo lijepo da igramo protiv africkih zemalja prijateljske..oni ce igrati odlicno na svetskom def. eto vidjecete...
e da i trebali bi da igramo samo sa jakim reokama prijateljske...to je bolje nego sa ovim prsosjecnim...bar onda znas koliko mozes i prije kvalifikacija
@CDM sport,
Batalim se ja tih stvari oko crnogorci unistili jvoetica,namjestili utakmicu ovo ono...
Ali mislim da ce biti JAKO tesko.
Imamo potencijal,treba ga iskoristiti
Prevod :D:
Srpske novine,forumi,ali ne i samo srpski vec i crnogorski,stalno govore da smo namjestili utakmicu sa MAdjarima,zbog preokreta i penala,Djukic je govorio da ce omladinska selekcija Crne Gore unistiti Jovetica itd.Ja se vise ne obazirem na takve izjave,a savjetujem to i vama.Capisco :D?
Zoran Filipovic, Montenegro (coach):
"It won't be easy as our opponents are difficult teams to play. In our group, Italy will of course be the favourites."
sve osim plasmana na svjetsko za mene je neuspjeh.....jes da smo novi i sve to al da se zadovoljavamo 4 5 mjestom.....nikako....ne kazem da cemo poc niti da je katastrofa ako ne podjemo.....al.... vec pocnite da stekate pare za put u afriku ;)
a Juventus pensa al futuro per irrobustire e svecchiare l'attacco. L'ultimo gioiellino seguito ha 18 anni e risponde al nome di Stefan Jovetic, montenegrino del Partizan Belgrado. In estate, il giocatore stava per passare alla Sampdoria via Real Madrid, all'interno della trattativa per Cassano. Il ds bianconero Secco ha chiesto informazioni al collega Tomic, che ha chiesto 10 milioni di euro. L'affare si potrebbe chiudere a 7 già a gennaio.
Intanto è arrivata un'offerta dal Cska Mosca per Almiron: la Juve prende tempo e pensa di far tornare Marchisio già a gennaio.
(Gazzetta dello Sport)
Moras li sve vijesti pisat na italijanskom?jer znas,ne govorimo ga svi.
Ajde prevedi molim te
Juventus trazi Jovetica, Partizan trazi 10 miliona, ali bi se dogovor za 7 mil mogao postici vec u januaru.
(ukratko)
Prica ekavicu.Ne smeta mi,ali mislim da se pravi vazan jer misli da je fensi.
Imam osjecaj da ce onaj Karadzic da zadrzi Jovetica u Partizanu,do sledeceg januara i onda ce ga prodat Rapidu ili nekom slicnom.
Navijam iz Meridijan Superlige za Partizan ali mi se cini tako.
ManCHESTER City se raspitivao pa su rekli ''na ljeto'',Ajax takodje,a cak i tracevi o Fergusonu...!
Zasluzuje jak klub JOvetic DEFINITIVNO!
Takodje :(. Mada kad su mu vec digli cijenu toliko, i ako nastavi da pruza ovakve igre, sigurno ce preci u veci klub. Ali da se sad povrijedi na jedno 3-4 mjeseca, gotov je.
Nije engleska liga za njega, slab je fizicki cak i za svoje godine da bi igrao tamo. Idealno bi bilo prvo neki veci holandski klub, onda Spanija.
Vidim srbija je vec dogovorila termine kvalifikacija..kada ce nas savez da se dogovori sa ostalim repkama...ima li datuma kad je to
nope.Zna se,mi sve radimo u poslednji cas.
Nego,Vucinic rekao da nece u real ni u manchester...budala.
Ovdje u ROmi,ce da trune na klupi dok ce totti the krilo ko je igra u napad da manekenise...
Ja bi njega micala u Juventus.Cim je Totti dosao igrase protiv Livorna 1:1 a sa vucinom pobijedili milan 1:0.Totti je mnogo bolji od Vucine,ali TOTTI NIJE NAPADAC!
Ako ne mora vucina u napad da stave guilia.
Toti je rekao da će da komanduje klubom još 4-5 godina, tako da je Vučinić najebao ako Spaleti ne promijeni taktiku...
Taj Vucinic je stvarno pukao... ali... opet... Sta ce u Real ili Mancester... tesko bi se izborio za mjesto u prve realno...
ma svako prica da ce da ostane pa na kraju promjeni. sacekaj te malo dok se sve smiri. rekao je i igrac FC Schalke Jones da nece nikako da ide iz Frankfurta jer je tu porastao itd.
ali za pare ....
vidjecete da ce Vucinic negde ici.