da mi je otic na mjesto gdje je ljeto 365 dana u godini :D jel dodju vjetrovi i hladnoca razbolim se garantovano:grey:
Printable View
da mi je otic na mjesto gdje je ljeto 365 dana u godini :D jel dodju vjetrovi i hladnoca razbolim se garantovano:grey:
Daj nešto....tajno. ź
Koliko izgubih tecnosti za dva sata ovo nije realno. Ne pomaze sto za uru popih 2L vode i grozdja da me okrijepi. A sad cu tako da se zagrlim sa krevetom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
kako sam prsla jutros...
Malo prije udarene dvije zene na pjesacki kod delte. Dokle vise ovaj kastig????
A ovo govedo treba odma po kratkom postupku kao u Kinu i familiji poslati racun.
https://www.youtube.com/watch?v=DrhhOqz_tlg
A da zlo bude vece, izgleda je malo prije poginuo neki motociklista u sity kvart
Sto velis to?
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne sluti na dobro.
I uzgred, cisto da pitam... jeste li imali prilike vozit se iza nekoga ovih dana a da IM stop svijetla uopste ne rade pri kocenju? Da ne recem broj . . . Ispasce da sam lud ili paranoican.
No to neka moda u zadnje ili...?!
Meni nisu radila. Na starija kola nemas upozorenje da ti ne rade, meni se, recimo upale lampice za abs, esp i ono-nesto-kao-grijac. Mozda treba ukazat vlasniku na uoceni nedostatak. Mada rizikujes da te posalje u tri fine :D
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ma da je to izolovan slucaj sto se vazda moze sretnut pa i zali Boze... no ajd neka bude da mi je do polarizovanih cvikera.
Znaš li što radi MTV dance? Droga.
https://youtu.be/94Rq2TX0wj4
za ta dva pješačka đe im nije mjesto neko bi trebao da odgovara.
iz opštinskih vlasti!
ko je donio odluku da se postavi pješački na kraju mosta (da gospoda iz Uniqa zgrade ne bi kružila mnogo), protivno svakoj logici,
isto kao i pješački dodatni između kružnog kod atlasa i skretanja za duvanski.
osim toga, pješački tik uz kružne tokove je ravno ludilo!
jesmo lud narod, ali su luđi ovi koji su se dokopali mjesta na kojima se odlučuje.
p.s. Migo opšte prakse (ministar sporta, prosvjete, kulture, rada, socijalnog staranja, gradonačelnik, paprike, paradajz, ljeks specijaljis itd)
Ako se ja ne stidim, pomamio se..
To ni meni nije jasno. Ionako svi lete i onda treba sa po' vozila u kruznom da ukoce i u guzvama guse saobracaj.
Interesantno je sledeće, takvih ludaka ima svaki dan ali zašto baš kraj septembra i početak oktobra nose najviše života?
Čitam da će danas grupa građana da protestuje, kako bi se podigla svijest kod nadležnih organa. Ne branim ih ali ako je znak ograničenja 80 a ti voziš 120, tu nadležni organi nisu krivi.
E što se tiče raskrnica i pješačkih kojim tu mije mjesto, ipak, nađite mi ljude koji u pg poštuju 40 na sat pa i manje , vodim oba na ručak.
Naš narod je bahat, kako za volanom tako i na pješačkom.
Vodis me na rucak.
Kako da se prevaspita i kultivise ovaj divlji narod samo mi reci?
Ovo je sve puno nervoze, safre, nekulture. U saobracaju svako svoj posao, vise ne se ne vozi po pravilima no moras gledat sta ljudi oko tebe rade.
Nema nama spasa dok se ne stave kamere fino ...
Pa kad stigne na adrese po 60e kazna za prekoracenje 10km vidjecu mangupe gradske
Nije problem, povedi i lejdi (doduše ona ne vozi pa se ne računa, al nema veze).
E sad, gledam kod bosanaca, vozači početnici moraju na zandjem dijelu vozila da nalijepe specijalni stiker iliti naljepnicu sa slovom P. Sad nisam previše upoznat sa njihovim zakonikom ali vjerovatno ima tu još nekih caka.
Ja bi lijepo uveo da do određene godine života i vozačkog iskustva ne smiješ voziti vozilo preko određene kubikaže, kao dvogodišnje obnavljanje vozačkog ispita ili nešto slično tome. Mislim da je ovo velika tragedija za državu od 600k stanovnika da u 20 dana više mladih ljudi izgine nego za godinu čitavu..
Mora se nekako zakonski djelovati na mlađe učesnike u saobraćaju. Što se tiče ostalih, ove stacionarne radarske patrole bi koliko toliko poboljšale bezbjednost saobraćaja. Što se tiče pješaka i njih pojačano kažnjavati. Stvarno ne znam kako bi drugačije mogao prevaspitati naš narod..
Eto ode mi Jonica iz SNP-a, ona je par dobrih zakona progurala što se tiče ove tematike..