To ti je isto kao oni što su reklamirali Sajam organskih proizvoda a u reklami stavili da nije obavezno da svi proizvodi budu organski
Printable View
To ti je isto kao oni što su reklamirali Sajam organskih proizvoda a u reklami stavili da nije obavezno da svi proizvodi budu organski
Dje ima da se uzme burek od mesa u podgoricu, ali uvece, a da je na trougao?
U sonju kazu da ujtro prave bureke, a uvece sladolede, pa vjerovarno misle da se doruckuje burek, a vecera sladoled, ili im je zauzeta rerna za sladoled.
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Pekara Viktoria. Preko puta Vukćevića. Meni odlični. Bolji nego kod Vukćevića komaT.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odakle mi ć nije mi jasno
Bite u Bloku 6 je dramaticno popravio kvalitet bureka...
Bite je po meni inače overall možda i najbolja pekara u PG, ako uzmemo sve u obzir, ne samo bureke i hleb.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
imali su ranije njemacki hleb koji je bio najbolji po mom ukusu ali generalno imaju dobar kvalitet i prijatan ambijent.
Probajte nedje kroasan u student (city kvart)
Prepreviše krema unutra a tipa 1,30€ i top je…
Mantije su top ali 0,30€ a baš male.. burek kako kad… tj kad je vruc top je.
Meni je bolji na trougao. Kako ti se čini taj?
E jbg
Meni je wireless najljepsi
Ne znam za burek ali Rol virsle u Dion
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otvorila se na Zabjelo u red Sicilije pekara Cikago. Peku bureke i pice po pozivu kad god ocete. Sve im je vrhunsko. Gazda je pekar glavni, bas drzi to domacinski sto se veli.
Pitao je neko gore dje ima uvece pa eto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad smo peciva i tijesta moji su skoro 100 godina ( bukvalno, ne figurativno ) držali pekaru i poslastičarnicu u Baru i činjelo mi se da sam se zasitila bureka, kifli, krofni, piroški i paštetica za cijeli život. E onda smo zatvorili prije godinu i ja od tada ne pojedoh finu, old skul krofnu, znači naobičniju, praznu, šuplju, sa šećerom u prahu ili kristal šećerom preko. Ima li u Pg takvih igdje? Napravila sam kući par puta, ali i kupila bih povremeno da me mine želja
Tortilja sa piletinom na Avio Petrol pumpu. Bruka koliko je dobra i obimna...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Cush i ja to... i kafa dobra i pola Zlatice redovni gosti na hranu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gorski doručak u MinKen (Marienplatz) u centru PG (6,30 eur).
https://i.ibb.co/MxLM0qB7/viber-imag...-55-45-199.jpg