Nevjerovatno kako je Beciraj limitiran igrac, drvo pravo, june koje zna samo da nabula loptu i glavu dolje... S druge strane koja je milina gledat Mirka sve je smijesno :)
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Printable View
Nevjerovatno kako je Beciraj limitiran igrac, drvo pravo, june koje zna samo da nabula loptu i glavu dolje... S druge strane koja je milina gledat Mirka sve je smijesno :)
Jos nije nauceno dodavanje ISPRED igraca...
Bolje Kesalica no Beco
Dakle, mi smo za Moldaviju uvježbavali prekide.
Ajmooooo
Kapiten.
Mirkoooooooooooooo
MIRKOOOOOOOOOO... EL GRANDE CAPITANO...
Poslato sa moje cukalice
Vučinić noćas odličan, odavno nije ovako dobro odigrao.
Coek je genije, kakav sut prije gola, copy/paste kao gol protiv Milana!
Uozbiljio se, 30 mu je godina. I igra mu se ebeno veliko takmičenje.
Bravo Mirko,zasluženo vala :)
prije početka utakmice
http://www.dailymotion.com/video/x25...8-9-2014_sport
EL VUCKOOOOO
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Koliko pesimista pred meč nevjerovatno, gdje god da se okrenem, ja sam ubijeđen da CG dobija, čekao sam gol od starta
Mirko cini mi se igra bolje od kako se povukao iz ozbiljnog fudbala, cak i trci da uzme loptu nakon sto je izgubi.Covjek jednostavno klasom odskace od svih na terenu.Ne vjerujem da se uozbiljio preko noci eo sad kod proslave gola psuje nekom majku :mrgreen:
Sad bi trebali još dva da uvalimo kad se ovi znalci iz Moldavije otvore, no kakvi su igrace istu igru. Heh kapiten nešto izdusi na publiku koliko mu mogah citat sa usana.
Zverotić i Nikolić kašljucaju na sredini. Sreća pa ovi ne umiju da iskoriste to.
svaka cast momcima sa malo srece trebalo je da 3 uvale
Nikolic po meni vrlo dobar, imao je par pogresnih pasova ali zanemarljivo.
Mikaš je igračina, bio i ostao. Oni koji njega i Jovetića osporavaju su jednostavno ili zlonamjerni ili blage veze o fudbalu nemaju.
Damjanovica bas stigle godine... Kako bi odje Joveta izdominirao, aaaaaa
Šteta za ovaj Mirkašev volej. Baš mu se nude da im spiči jednu golčinu.
Na terenu Jovović, moj mezimOc :D
Uvalice nam ga.
Bas ih lagano odradismo, prilicno siguran stoperski tandem, fenomenalni Nikolic i kapiten koji igra kao da je izmislio fudbal.
Bravo momci!
Neocekivano lagan i siguran trijumf. Svaka cast momcima. Bravo sokoli !
Čestitike i Brnoviću, odlična igra Crne Gore.
Sad ostaje vjecna misterija kako smo mi primili 5 golova od ekipe Moldavije koja je bila oslabljena u odnosu na ovu sto je igrala danas.
U kujac Brnovicu cestitke, moldavci su bas losi...
Kakav je mali Jovovic krtica mala.
Bez Vucine smo 50% slabiji, a ne umije se cuvati kartona.
Mirko kapitenski nocas, odusevio me ...
Svi smo znali da su njegovi fudbalski kvaliteti neupitni a da vrsi presing u 90-om minutu to nismo gledali tako cesto..
Fino je i Jovovic odigrao...
Od ove strasne Moldavije jedino sto im je jako je ono JAKO sto pise na dresu. Svaka cast momcima, a Miśa je genije. Nema nikog za koga bi se reklo da je lose odigrao ali pored Mirka virtuoza mislim da je Nikolić odigrao fantasticno. Ovo je ono amaterski, ali sad će strucnjaci opisati kako nista nije valjalo... i trta vrta
Preskakana je igra masu, koliko je puta Savic ispucao ka napadacima.
Vidi se da je sredina drvenasta, Zverotic pas ne umje svezati, ili ga da iza igraca i usporava se napad.
I nikako mi ne ide Beco desno onako daleko, lagano bi ga sa Vucinom upario, a gore Kasalicu ili Jovovica.
Bravo momcima,kaže Mirko maloprije važno da smo dobili i zapušili usta ovoj polovini Crne Gore :)
Odlična igra večeras! Nikolić odigrao veliku ulogu! Mirko kapitenski! Kakva kombinacija Mirko-Bećiraj-Damjanović na centru kada je Damjanović izbačen u kontru... Svaka čast!
Neka su srećne! Zdravo da ih trošiš! PS. Imaš dobar link u mom potpisu za neku dobru rakiju! :)
Odlično. Ispade lagano, a osjećao sam nevjerovatnu tremu, a sve zbog one blamaže koja je stvorila kod nas osjećaj da je Moldavija reprezentacija u rangu Danske. Mogli smo im uvalit 7 komada koliko su jaki. Zbog toga se ne treba zavaravati već mijenjati u sastavu kad budu teži rivali. Momcima svaka čast, nikakvih zamjerki nemam.
Ovi što su na kladionici igrali na X ili 2 su dobili ono što su zaslužili (neću ga imenTovat :))
Svaka cast na zalaganju igra i nije neka. Ovo povlaci sumnje u onaj debakl prije godinu, sto se tice izjava malo je rec da su sramne. Rakojevic i Radovic uz onog menadzera Pekovica su najveci poltroni koje sam u zivotu vidio. Da se razumijemo propaganda pocinje ni da smo holandiju dobili. Alo Moldavija i kraj price
Sent from my iPhone using Tapatalk