https://www.intersport.me/media/cata...1657100_14.png
Ove su se mojem sinu pokazale dobro.
Doduse, kad je potop od kise, ne nose se patike, pa kakve god da su. Uzmes gojzerice i ne razmisljas.
Printable View
https://www.intersport.me/media/cata...1657100_14.png
Ove su se mojem sinu pokazale dobro.
Doduse, kad je potop od kise, ne nose se patike, pa kakve god da su. Uzmes gojzerice i ne razmisljas.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...159b5b11ed.jpg
Samo to, nema jacih za kisu/snijeg, ima i plitke takodje, greske bez, samo ubaciti neki bolji ulozak za iste i nema smrti, ja ih imam sigurno 6-7god, mrdnule nisu..
Ko ne zna, u US ako ti propuste vodu kad god oni ti daju nove… meni su ih zamijenili posle 3 god(nisu bili pustile nego mi se noga znojila i ja se izvadio na to) :) …
Sent from my iPhone using Tapatalk
koleza je gore sve to idealno opisao,pogotovo ko je preko 80tak kila,sve to bude korektno po kišici i u 5-6km,pravi test je glib,blato,ozbiljna lokva i 12+ km.vibram đon je meni ekstremno neudoban baš posle par km a i nemam i neka ludilo iskustva po pitanju izdržljivosti.a timberland je šminka,nije ozbiljna obuća.
a adidas,reebok,nike,itd kao šatro goretex i ti fazoni je najveća prevara ikad,bukvalno po meni nisu ni za onaj scenarij u i iz kola po kišici,park trava itd,a o ozbiljnijoj prirodi i nevremenu da ne pričam.
meni se salomon jako loše pokazao,i to ne jedan par.i patike i ozbiljnija cipela.a svako ko je bio 10+ km i više sati u gojzericama će vam reći istu stvar - ne bih opet.jedini od tih tzv 'gojzerica' po meni su bates ko može da dođe do originala,i to je ozbiljna čizma koja trpi zaista svašta ali po cijeni udobnosti. ja lično bi radije i da baš toliko trošim obuću da mi treba bates potrošio i nekoliko pari ovakvih nekih kao columbia nego sebe zbog uštede 100-200e osudio na trpljenje batesa i čizmi 5+ sati,ali svakom svoje aj ges...
Za ture koje ti pominjes, i ono sto ti trazis od obuce, kao sto rekoh, tebi treba ozbiljna alpinisticka obuca. I napisao sam ti koji proizvodjaci mogu to da zadovolje. A to i kosta poprilicno.
A ovo, adidas, najke, reebok...ko misli da u njih ide van asfalta...grdno se vara.
Ima li neko preporuku za web kameru na kojoj slika ne izgleda usporeno i zrnasto, a da je ima u ponudi u PG? Treba li mi 60 fps ili na nešto drugo da obratim pažnju? Ugrađena kamera na laptopu mi je 720p i 30fps i to baš loše izgleda.
Za sta ti konkretno treba?
Ja sam koristio stari tel neku xiaomi, povezao na laptop preko kabla i odradjivao video pozive… neka jaca kamera je dosta skupa a tel polovan sa pristojnom kamerom mozes kupiti dosta povoljnije…
Samo za neki razgovor, ali je malo zvaničniji pa je bitno da ne bude problema.
A nece sigurno, jos ako imas opciju da npr postavis sat na pozadinu tel da vidis sebe i odradis razgovor sa glavnom kamerom i to je cak i bolja opcija…
Znam da svuda ima polo majica kratkih rukava, ali đe ima dobar izbor modela, da su pamučne i da su kvalitetne?
Treba sjutra da odem do Sjenice u Srbiju.
Vidim na mapi da ima neki put odmah desno nakon granicnog prelaza Dobrakovo al ne znam u kakvom je stanju?
AKo neko zna bilo bi mi korisno, jer ako je tuda asfalt, da ne kruzim do Prijepolja i Nove varosi pa na Sjenicu odozgo.
Tzv. ,,slomivrat”, ali svako do Sjenice nema bas nekog lijepog puta, zimi (kada ima snijega) samo preko Nove Varoši jer druge pravce na cište. Sada jedino da ima kakav odron poslije ovih kiša.
Prosle godine uzeh par polo majica kod jednog momka sa Ct...kopije Tommy i Lacoste. Nosih ih cijelo ljeto, pomjerile se nijesu a bas su povoljne bile. On ne radi vise sa tim pa rekoh da nema ko kakav slican kontakt...zajebah se sto ne uzeh jos dvije [emoji3]
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Treba mi neka zena da mi preventivno odrzava stan cistim. Da dolazi jednom u 10-15 dana da usisa i ocisti prasinu.
Ako imate koga da preporucite, posaljite mi privatnu poruku. Tnx.
Đe naći neki veći ranac za plažu, onaj što se konopom zatvara ili onaj nepropusni, da nije previše para, ne treba nikakav firmirani
Bilo je u intersport oko 15e ja sam uzeo under armour doduse
Danas sam kupio nekoliko modela odjece u Beneton-u. Odmah oprao i jedna od majci je pustila boju i oštetila drugu (u pitanju je bila kombinacija boja plava zelena).
Obzirom da je pranje odradjeno samo sa novim majcama i uz postovanje etikete za pranje, po mojoj logici ja imam osnov da tražim zamjenu modela.
Molim da me osporite ako grijesim.
Ima li ko da me prosvijetli vezano za Stari Bar i vodopad u selu Turcini 🫣
Naplaćuje li se prolaz do vodopada(
pročitah neki stari post na net kao da je u planu da se naplaćuje)
Koliko od prilike treba vremena do vodopada pješačkom stazom?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ne naplacuje se koliko sam ja upucen. Pa kazu nekih 45min laganog hoda od kada ostavis auto u St.Baru. Eto ja planiram dugo,al mala su djeca pa sve kanim da krenem.
Mislim da je @^izzy^ bio pa neka potvrdi koliko ima do gore.
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Ostavis kola skroz gore dokle ima puta, mada mozes i pjeske odozdo nego je podaleko…
Dje ima u pg da se uzme fotrola za pasos a da nije kao u mamut po 30 eura?
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Zavisi, neke ne trebaju.
Ja recimo imam dvije, na jednu stalno traže da se skine (probano u 10 zemalja EU, SRB, ALB..) jedino mi je u Trebinje ne traže da se skine.
I drugu koja je obična plasticna korica naručena sa neta za par eura i nju mi niko nikad nije rekao da skinem osim jedne nadrndane hrvatske gospođe kada sam ulazio u BiH pa nije mogla da se pomiri sa tim da roba koju sam kupio za sebe u ZG treba da ide na Odjavu PDV. Po njoj sam trebao u Dubrovnik da izađem.
Tako da skupe korice kožne su bačena para, ali zaista dobro izgledaju.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............