Valjda covjek ne mijenja preko noci opredjeljenje je li ovo ili ono...ja sam ovo samo zelio reci zbog toga da je potpuno nepotrebna ta prica ko je Srbin a ko Crnogorac,nije to mnogo bitno za reprezentaciju,tu su da igraju fudbal.
Printable View
Valjda covjek ne mijenja preko noci opredjeljenje je li ovo ili ono...ja sam ovo samo zelio reci zbog toga da je potpuno nepotrebna ta prica ko je Srbin a ko Crnogorac,nije to mnogo bitno za reprezentaciju,tu su da igraju fudbal.
Neko je tu da igra fudbal i ostavi srce na teren za repku, nervira se i povrijedjuje iako je stekao afirmaciju odavno i uzeo pare za 3 naredna koljena. Drugi su pak tu da se izlazu ka na pjacu i da mole Boga oce li kakav dobar pas napravit ili centarsut (ovo Drincic tesko bas) ne bi li bili primijeceni i prodali se dobro.
Ja koliko znam on je digao 3 prsta zbog toga sto je dao 3 gola na toj utakmici.
Evo sad se svuda dici Crnom Gorom, na proslavi titule nosi zastavu, pjeva himnu :D
Ja kad kazem da za CG igraju oni koji su za nju vezani a vjerujem to misle i drugi to znaci da igraju Crnogorci, Srbi, Bosnjaci, Muslimani... Samo da su na neki nacin povezani sa ovim prostorom i da postuju saigrace i grb koji nose.
Poslato sa moje cukalice
Ne mogu se porediti "nasi" i "uvozni" igraci kad je u pitanju reprezentacija,ali to ne znaci da domaći mogu da se ponasaju kako god oce..Najvecu kivicu ima Brnjela koji u toj situaciji nije sproveo ulogu selektora,odnosno covjeka koji treba da kontrolise i rijesi svaku situaciju,posebno kad je je prisutan.Nedostatak autoriteta i haruzme mu onemogucavaju da vrsi tu funkciju.Pa pogledajte treninge reprezentacije,.Nekakvo istezanje,trckaranje i usputno caskanje izmedju njega,Dragićevica i igraca.Omogucili su igracima da im termin reprezentacije sluzi kao neki relax,dje ce igraci malo pobjeci od klupskih i familijarnih obaveza.Nisam ni ja nekakvi moralista vala,bih i ja da sam ka oni vjerovatno uzivao u tome,ali zato postoje ljudi iz saveza da stanu na put tome.
Drincic jeste imao nekakvog pritiska,makabi mu je davao vise para i taj rad,ali istina je da je on jedan veliki profesionalac.Ovo sam cuo od ljudi koji su imali direktne veze s njim.On je bio balans izmedju disciplinovanih i kontroverznih igraca,cega ima u svakom klubu...Tako i u nasoj reprezentaciji.Jos jedan covjek uz Cica koji nas je zaduzio,a mi ga govnjenom metlom iscerali.Mislite da ce mu odat pocast ka sto nisu Cicu,oni navijaci od po 3e...kako ne.
Smatram da ce nam bas falit veceras.Ove septembarske startne utakmice su teske,neizvjesne,neiuigrane.Necemo imati mirnoćui koju on posjeduje u sredini.Izostankom Base,sigurnost i takodje mirnocu,necemo imati u odbrani.
Drzh gace,drzh ljevor veceras!
@ McDonald's
O Drincicu da repliciram par stvari. Kao covjeku je o njemu pricati manje vise diskutabilno. Znam koliko se ganjao da ode ljetos iz Partizana, dogovarao uslove sa Izraelcima iako je u januaru dosao u FKP, sa porukama '' dosao da ispunim san koji ranije nisam ispunio, dosao sam zbog navijaca, Partizana'' i sl..
Ako cemo o igrackim kvalitetima, covjek i dalje itekako ima slifa za fudbal. Snazan sut, centarsut, konkretno proljetos bio najbolji igrac Partizana, uz Vulicevica.
Nadam se da se njegov izostanak u reprezentaciji nece osjetiti.
Uopšte nije poenta u tome. Mirko je lider, kapiten, kako na terenu i treningu tako i van njega. Iskreno, sumnjam da Vučinić ikoga zlostavlja i šikanira, pa da moraju da idu da plaču kod Brnovića i Savićevića kako se od Mirka ne može fudbala igrat. Drinčić se na kraju ponio nezahvalno, s obzirom da ni ovaj mrčeni ugovor u Partizanu (đe dalje čitam da ni platu ne prima) ne bi zaradio da mu nije bilo crnogorske reprezentacije. Znaš ono kako vele... svinja kad se najede, prevrne korito. Pa ti mozgaj.
Da ne ispadne da sam neki Drinčićev advokat samo kao običan navijač za 7 godina igranja u reprezentaciji ne čini mi se da je taj Drinčić napravio ikakav incident a sad odjednom postade remtilački faktor u reprezentaciji? Prije će biti da treba da se stvori neka atmosfera opravdanja za večeras ako ne napravimo dobar rezultat.Sad odjednom mnogi počeše da se utrkuju u blaćenju i prebrojavanju krvnih zrnaca.
Aj kad je već tako, onda mi objasni zašto u jeku mnogo bitnih otkaza (Baša, Jovetić), jednostavno nije progutao knedlu, stisnuo zube, poginuo večeras na terenu i pomogao da i ovako osakaćeni pobijedimo reprezentaciju koja nas je isponižavala u prošlim kvalifikacijama, a onda fino sjeo i objasnio da napušta reprezentaciju. Niko mu ništa ne bi rekao, čak bi ga ja prvi veličao kao čovjeka, iako njegove igračke kvalitete uopšte ne cijenim. No, preče je bilo uteć' za Beograd, e su navodno šćeli da ga biju neki igrači iz crnogorske reprezentacije. To su priče za malu đecu, toliko su glupe da mi je prosto užasno što ih komentarišem. Čovjek koji je spreman da pred start ciklusa, protiv ekipe kojoj smo itekako dužni, napravi ovakvu stvar... kod mene ne može naići na razumijevanje.
Naravno, ograđujem se, jer svu ovu priču baziram na razlozima koji su navedeni u prethodnim postovima, bilo da su ''pritisci'' iz Partizana, ili neka verbalna rasprava sa Savićem koji ga je samo podsjetio koliko je milosrđa od CG reprezentacije dobio, na račun toga što su NAŠI MLADI FUDBALERI i ljudi koji su redovno igrali u svojim KLUBOVIMA ispaštali.
Još kad bi iko ođe znao šta se tačno desilo. Tako da ne znam kako tako lako donosite zaključke.
Vala, da je Mirko ili Stevan u pitanju ne bi se ovoliko pricalo.
Ako je tacno ova informacija oko razloga zbog kog je najuren, onda nek mu je srecan put.
Nije neki igrac da se kosa cupa zbog njega.
U ovom timu su nezamjenljivi samo: jovetic, basa, mirko, savic.
Nek mu je srecan put i sve najbolje u daljoj karijeri.
Od prvog okupljanja reprezentacija nije bila u goroj situaciji nego nocas i prava je sreca sto nam dolaze moldavci sa kojima i ovako oslabljeni mozemo izvuc pozitivan rezultat. Nadam se da ce biti pun stadion i da ce momci dobiti pravu podrsku od navijaca i da ce ti koji istrce dati sve od sebe, pa nek bolji pobijedi...
I ja se nadam dobroj igri i laganoj pobjedi. :) Navikli smo mi igrat bez 3-4 ključna igrača. ;)
Naravno da ne zlostavlja i šikanira već je na sceni nasa prokletinja sto ne podnosimo nekog ko je uspio pa sve da je i svetac izmisliće se trista cuda. Da ne bi trazili sta se sve nije izmisljalo evo najsvjeziji primjer. Kad se nije znalo sta se desilo oko Drincica odje je odma' osudjen Mirko, svi redovno ispijaju kavu sa Dejom i znaju da on sastavlja ekipu, uzima proviziju.... i masu nebuloza kako ne valja Mirko, ne valja Joveta, ne valjaju navijaci... i jedva cekaju da izguube pa nas udostoje stravicnim analizama.
Nijesmo neka fudbalska velesila, ali sa nekim krstenim selektorom nikad ne bi trebalo da strijepimo makar djaoljim barazima, a sad ispada da je Moldavija bauk i kao da igramo sa Njemackom ili Brazilom. Jes vala biće tragedija jer poslije svih nevolja jos nemamo Luku na klupi, Bjelica povrijedjen...
Kad veceras ispeglaju Moldaviju biće prica kako to je nikakva ekipa, kako slucajno i opet ista prica ....
Komentar DN: Drina, to nije način
08. septembar 2014. http://www.portalanalitika.me/images...Drnci00709.jpg
Poruka za Nikolu i za one koji razmišljaju na sličan način. Prvo - srećno u nastavku svojih nereprezentativnih karijera. Drugo - ima nešto što je mnogo vrijednije od svakog pojedinca, bez obzira na njegovo ime. Pa sve da nikad nećemo otić’ na veliko takmičenje. I treće - najvažnije - san o Francuskoj počinje noćas, protiv neatraktivnog rivala koji nas je zadužio i od koga strijepimo kao da je u najmanju ruku riječ o Njemačkoj. Jeste ovo jedan od najtežih mečeva u istoriji zbog svega što nas je snašlo, ali oni koji istrče pred navijače neka znaju - sveti grb je najvažniji, a vi koji ga sa ponosom nosite ste naš ponos. Svi kao jedan - za veliku pobjedu.
Piše: Miloš ANTIĆ
http://www.portalanalitika.me/images...milosantic.jpg
Manje od 48 sati pred početak kvalifikacija Nikola Drinčić se odlučio na radikalan potez - „Odlazim iz reprezentacije“, rekao je spakovao kofere i uhvatio prvi avion za Beograd.
Što god da se desilo, kakva god da je svađa bila u pitanju, razmirice, čarke, što li već, ništa nije dovoljno jak razlog za napuštanje drugova - ostaviti povredama osakaćenu ekipu na cjedilu u ovakvom trenutku krajnje je kukavički. I sebično.
O čemu je momak rođen u Beogradu, svakako fantastičan igrač, razmišljao u trenutku dok je praktično bez pozdrava odlazio iz Crne Gore?
Sigurno ne o danima kada je bio teško povrijeđen, a kada mu je reprezentacija spašavala karijeru. Sigurno ne o danima kada je bio bez kluba, a selektor Branko Brnović ga zvao pod zastavu. I sigurno ne o danima kada je isti taj Brnović koristio svoj ugled i ime ne bi li se Partizan smilovao da dovede igrača skolonog povredama.
Ne, o tome nije razmišljao. Bitno je bilo, očigledno, zadovoljiti svoje potrebe, pa makar i preko leđa nacionalnog tima. Opravdanja nema. Dan-dva uoči meča - nije način.
Pogriješio je i Branko Brnović - vjerovatno u želji da zaštiti ostatak ekipe, javnosti je plasirao priču o pritiscima iz Partizana. Trebalo je da bude iskren bez obzira na posljedice, da javnost ne nagađa što se zbilo te famozne subotnje večeri. Bolje bi bilo. I zbog njega i zbog reprezentativaca. Jer, ne može se dovijeka skrivati prljav veš. A ima ga, nije ta atmosfera baš idealna kako potenciraju isti ti igrači.
Poruka za Nikolu i za one koji razmišljaju na sličan način. Prvo - srećno u nastavku svojih nereprezentativnih karijera. Drugo - ima nešto što je mnogo vrijednije od svakog pojedinca, bez obzira na njegovo ime. Pa sve da nikad nećemo otić’ na veliko takmičenje.
I treće - najvažnije - san o Francuskoj počinje noćas, protiv neatraktivnog rivala koji nas je zadužio i od koga strijepimo kao da je u najmanju ruku riječ o Njemačkoj. Jeste ovo jedan od najtežih mečeva u istoriji zbog svega što nas je snašlo, ali oni koji istrče pred navijače neka znaju - sveti grb je najvažniji, a vi koji ga sa ponosom nosite ste naš ponos. Svi kao jedan - za veliku pobjedu.
(Autor je urednik sportske rubrike u Dnevnim novinama)
Da vidimo i taj novi teren kakav je
E eba me pas dje kupih karte za istok, reko nece bit kise. Pu.
Staje ova kisa za sat-dva sigurno :)
Je li pokriven 12.red?
Drina je dolazio i nakon oba loma noge i u svaki duel ulazio bez ikakvih kalkulacija. Ta dva loma su ucinjela da on danas ne bude svjetska zvijezda. Takvog igraca smo mogli imati.
Kad je bio bez kluba rekao je da ga ne zovu jer ne zeli da je teret i zna da ne moze da bude na nivou. Odigrao tada najlosiju partiju u dresu.
Razlog odlaska je sigurno ta svadja. Ali je i Brna rekao istinu. Razlog Beograd. Do svadje je doslo zbog nervoze prenesene iz kluba.
Ja se nadam da ce nocas Brna da nas razuvjeri i da izvede fudbalsku formaciju.
Beciraj desno je baceno mjesto, nek se napuni sredina. Ako primimo gol ugasili smo ga.
Sa 4 4 1 1 mozemo odbraniti svoj gol i dati dva. Vukcevic u prvu postavu. I jos neki veznjak. Nikako ova dva ljevaka.
Vlado Bozovic je inace zlato ove reprezentacije. Pravicemo ga od blata kad njega neko izbije.
ali vezni red Zverotic-Nikolic-Vlado Bozovic... :trashcom:
Taj Nikolić je tu još i najmanje zlo, pitanje je u kakvoj je formi Zverotić, dok je Vlado Božović priča za sebe. Smiješan igrač.
Što se tiče ovoga članka iz Dnevnih novina, sve sam vam ja to već rekao... samo za razliku od ovog novinara, imam slobodu da kažem da je Drinčić najblaže rečeno prosječan veznjak koji bi možda mogao da igra rusku ligu, i to za nekakav Tomsk.
Veli fantastičan igrač. :lolblue:
"Pitanje je u kakvoj je formi Zverotic."
U kakvoj je formi igrac koji nije cak ni na klupu B tima Fulama.
Neka odgovori se sami namecu!
:)
Jedino nocas moze pomoci zelja i klasa Vucinica i Bosketa.Posto u formi nije niko
Nocas ocekujem neku Becovu caroliju.
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/F...Ek88hooxwl.jpg
I ja mislim da treba ocekivati njegovu magiju... A bealeale tamo... Da je sto valja Dinamo bi ga prodao nekom... Jedini napadac kog nisu uvaljali nekom... Bio veliki talenat, sad veliko drvo...
"Poruka za Nikolu i za one koji razmišljaju na sličan način. Prvo - srećno u nastavku svojih nereprezentativnih karijera. Drugo - ima nešto što je mnogo vrijednije od svakog pojedinca, bez obzira na njegovo ime. Pa sve da nikad nećemo otić’ na veliko takmičenje. I treće - najvažnije - san o Francuskoj počinje noćas, protiv neatraktivnog rivala koji nas je zadužio i od koga strijepimo kao da je u najmanju ruku riječ o Njemačkoj. Jeste ovo jedan od najtežih mečeva u istoriji zbog svega što nas je snašlo, ali oni koji istrče pred navijače neka znaju - sveti grb je najvažniji, a vi koji ga sa ponosom nosite ste naš ponos. Svi kao jedan - za veliku pobjedu."
Neki ljudi nikako da shvate, da džaba ti igrao srcem i džaba ginuo na teren, kad ti nemaš trenera i kad ne znaš što se od tebe očekuje. Moš se na glavu popet po sre' terena.
"Igrajte srcem" "Srce na teren" "Borite se" - Mogu i ja ubačit vola na teren, boriće se sigurno.
ljudi,mi moramo da se pomirimo s tim da smo jedna prosjecna reprezentacija koja ce uvijek muku mucit da se plasira na svjetsko/evropsko prvenstvo.lise nekoliko igraca tipa jovetic,basa,vucinic itd.ovaj sto je izjavio za drincica da je fantastican igrac neka je zdravo,osim ako nije mislio na nasu reprezentaciju,moze se reci da je jedan od boljih kod nas...ipak,treba podrzati ove momke,neka daju sve od sebe,ali isto tako ce i moldavci pa ko sto ponese.samo da se ne zanosimo previse dok ne naidje neko bolje vrijeme za cg reprezentaciju
Nema kiše večeras. Tako reče ovaj metereolog Pavićević na TV Vijesti.
Rusi za sad mršavih 1:0 protiv Lihtenštajna. I to iz poprilično srećnog gola.
edit: Kako klepih post reply pade gol. :D
I deugi je presrecan,mada je ovaj Lihtenstajn presmijesan ovo je komedija.
Mnogo je smislenije da Volkov igra pozadi, a V. Božović naprijed. Do sad je nekoliko puta izvukao poteze i asistencije kojima se niko ne nada, ni mi, a ni njihovi protivnici na terenu :) Ja sam zbog tih poteza odavno prestao da ga pljujem.
Nego dočekaće Brna i to drugo poluvrijeme, koje on najviše voli jer tad može "da ih (špiceve) što više ubaca".
Svaki protivnik se zbuni kad vidi 6 špiceva u svom kaznenom prostoru.
Nek nam je sa srećom.
Kvalitet je kada imas 40% tima koji su svetska klasa i oko tih 4 igraca neki ok trener sagradi i od amaterskih fudbalera odlican tim. Citaj Cico Kranjcar, bojim se da brna i da njemce vodi ne dzabe bi mu bilo. Realno favoriti smo, nada u pobjedu a ako je remi opcija onda neka nas dobro naguze pa dako ga ispute.
Vidjeh Basu oko 16h ispred city hotela, za postovanje je sto je dosao da podrzi momke
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikolić i Zverotić na sredini. Optimizam mi još više pada. No, dako se proturi nekako ta lopta do napadača.
Prvi put u zivotu stavih CG na tiket. Singl 12.5 eura za 50 eura, za duplu pobjedu Crne Gore. Cisto iz inata jer me glava zabolje od raznoraznih sveznalica pa nek izgubim nije steta samo nek CG pobjedi.
Za bivsu SFRJ je vazila izreka 24 miliona stanovnika, 24 miliona selektora. Za CG mozemo slobodno reci 600.000 stanovnika 24 miliona selektora. Ludilo.
Poslato sa moje cukalice
Vule se pridruzuje Vladu Bozovicu u tradicionalnom namigivanju kamermanu dok ide himna :D
Ko su oni na istocnoj tribini sto navijaju, nasi navijaci ili Moldavci?
edit: mora da su nasi jer goste stavljaju na jug
Fatos Nikad Igrac Beciraj.
Da, da, dorat.
Ali je zato napravljen penal nad njim koji nije sviran, dobro je cviknuo onu ovcu
Ovaj sudija ubija u pojam noćas.