Mjesta gdje se dobro jede
Quote:
Originally Posted by
samoilma
Loša hrana u Wulfeniu u Kl, za doručak im je npr super švedski sto i tu bude ukusnih stvari, ali sjedosmo i da ručamo u restoranu hotela i baš se razočarah, kačamak, rižoto, salata, sve vrlo osrednje, neslano. I ajde, to i nekako, ali kolače kad sam vidjela ... royal veli kolač tri vrste čokolade, sloj malina, dolazi gumirani krug sa nekim želeom od šumskog voća, unutra kao margarin krem onaj masni, aj rekoh brauni ce biti bolji, kad stize brauni u mali liveni tiganj, a ukus kao ona kupovna smjesa dr etker koja se promuti i ispece 9min, serviran sa kuglom sladoleda od vanile. Uzas. Konobari su im preljubazni stvarno. A i generalno mi je bilo nejasno da nemaju dječji meni, ne kažem da je obavezno, ali da stave neku crvenu paštu, pohovanu piletinu, pomfrit ... No aj.
Jeli smo jednu noć i u Gorštak pub u onaj uličici u centru i u La Manche, solidno, pice, tortilje, sendviči, nije ne znam kakvo gastronomsko iskustvo, ali ok za tu svrhu i za djecu koja bi jela picu, palacinke i tortilje za sva tri obroka. U Sherpas krcato, konobar ekstremno neprijatan, došlo mi bilo da se izvinim što smo htjeli da večeramo.
Bio sam u Serpas prije dva mjeseca, bas sjajno iskustvo i sa osobljem i sa hranom.
Sto se tice Wuflenije, dorucak ok, mada je meni to sve isto, hotel 3 ili 5*.
Malo spa centar ali kada hotel nije pin dovoljno, u zimu sigurno prenatrpano.