Od toga nema nista:mad:
Printable View
Od toga nema nista:mad:
Samo kad bi ubacili Fox ili Explorer ili History , ali ja vjerujem da ce to ipak biti Pro tv .:mad:
Evo nacuh da ce biti neki HD kanali:confused: SaaaaaaaaaLEEEEEEEEEEE
U pitanju je tv n@va :cool:
dje dje dje :)
Da nije Eurosport HD? Ili HRT? Ili...nemojte me linočvat ali meni je sasvim svejedno oće li biti ili ne HD kanala :D
I mene isto...posa veliki... samo dako dodaju sto krsteno i titluju ove sto nisu
Novi filmovi koji cete moci od sjutra da iznajmite u Extra TV videoteci :)
Nestajanje – The Machinist – Christian Bale
Djevojka od milion dolara – Million Dollar Baby – Clint Eastwood, Hillary Swank
Oslikani Veo – Painted veil – Edward Norton
Kraljevic i ja – Prince and Me – Julia Stiles, Luke Mably, Martha Coolidge
U srcu podzemlja - Underworld 2 – Kate Beckinsale
Vihor Rata – Entrusted
Banditi – Bandits – Bruce Willis, Cate Blanchett
Sijenka sumnje – Shadow of doubt – Melanie Griffith, Tom Berenger
Gospodar rata – Lord of War – Nicholas Cage, Bridget Moynahan
Bice snijeg u pg kad Vlado ne fali t-com ;)
Od 1.decembra krece Fashion TV SEE , eto novog kanala :mad: , pa poslije pro tv i to bi bilo to .
reko li ja Fashion TV SEE,eto i ja pogodih jedan kanal...
falavi ljudi iz tcoma ja neznam sto sam do sad radio bez Fashion TV SEE lijepo necu nocas moc zaspat radi ovoga....:mad::burp::burp:
i ja im se zahvaljujem-razmisljam i ne mogu da shvatim kako smo mogli do sada bez ovako odlicnog kanala...bruke...
ako vam na kanalu fashion tv, ide na dnu titl gdje najavljuje kanal fashion tv see, onda znaci da su vam ga ukljucili.
kako mislis ukljucili?
moja greska-zamijenili postojecim fashion tv.Quote:
kako mislis ukljucili?
pa jel jesu nisam gledao?
ja imam bbm( oni su ga ukljucili), a za extra ne znam, vidi sam!
Sale, Nov@ TV sredjena:shock::bravo: Pitaj sto su cackali da bi sledeci put kad ostetite znali sto da cinite i da nas ne za... po pola godine
Dobra je slika, govorili smo da ova kad nema teleteka je extra slika .
a pustite to oko slike no pitajte covjeka oce li vise dodavat neki kvalitetan program???
Nema sto da ga pitamo, kanala novih nece biti ili ce dodati neki kretenizam
Eh sa zaljenjem moram reci da mi otac odustaje od extratv-a...
Sve je to radilo fino od decembra prosle godine do 15. jula ove godine. Samo sam prenio opremu sa sprata na prvi sprat, ukljucio i ostavio ocu da gleda omliljene kanale. Od tada: tehnicari, kablovi, mjerenja... Sve, ali sve je probano i zamijenjeno sem samog x300t. Covjek jednostavno gubi sliku po par sati, minuta, svaki se ruter restartuje... Struja je OK i tu nema dalje price.
Koja je procedura da se ukine nakon 10 mjeseci, jer on vise nece da placa nesto sto mu ne radi? Nisam citao ugovor ali mora da moze da se odustane ako nema ili ako nestane tehnickih uslova za rad. Prvi put da sam ga odavno vidio iznerviranog. Uvesce totaltv tokom sledece sedmice, a platice poslednji racun samo ako bude morao. Ubijedjeni smo da problem nije do nas, jer je u tok kuci internet i adsl radio godinama bez greske sve do sredine jula.
Eh, steta... ne radi mi tmao vise ni adsl ni extratv... do cega je ne znam... ali odluka je donesena, jer se problem ocigledno ne moze ispraviti. Njegovom mucenju je kraj.
Srecom mi sve radi u stanu.
Ja sam sad uzeo EXTRA i mogu vam reci da sam zadovoljan. Ispunio sam web prijavu u nedjelju oko 23h,a u utorak mi je bilo sve postavljeno. Prijatno sam se iznenadio. Sto je meni najvaznije,ne gubi mi se slika kao na satelitsku prilikom nevremena(a na CT je nevrjeme 8 mjeseci godisnje). Mala zamjerka sto Prosieben nije titlovan,jer ja, kao vjerovatno i vecina drzave, ne pricam njemacki. I sto mi je sinoc nije bilo RAI2 dok se prikazivao Indiana Jones. Ja znam da RAI zakljucava program na satelitu kad je neki film ili Liga Sampiona(a ja se iskreno nadao da cu tu gledati Inter u LS), ali nisam znao da to vazi i za kablovsku. Osim toga,sve OK. Sto je ponudjeno to je i dobijeno...
Sale....ajde pomazi sad ako mozes. :) u zadnje vrijeme imam nekih cudnih problema...
da predjem na stvar, vec mi je jednom zamijenjen STB zbog nekih problema koji je imao stari XT300 kad je bio povezan preko HDMI kabla, e sad imam sledeci problem, STB pocne da mi brise emisije koje sam snimio iako nema ukupno 15 sati snimljenog materijala, onda ja izbrisem vecinu i skoro ostavim prazan HDD ali on opet prijavljuje svega 10tak% slobodnog prostora iako ne bi trebalo da bude zauzeto ni 10-15%....to je prvi problem koji sam tada rijesio resetovanjem, dalje cesto ne mogu da zakazem snimanje iz prvog puta vec prijavljuje kao da je servis nedostupan, nekad jednom nekad vise puta...onda nekoliko puta sam primjetio da ne mogu da pauziram program koji gledam niti da vratim nazad to sto gledam, i to sam za sad rijesio resetovanje STB-a i zadnji problem koji imam jeste Speedtouch, dakle imam na nejga povezan jedan racunar preko kabla, drugi u sobu preko wireless-a i onda ka upalim laptop i konektujem se na internet pukne Speedtouch tj sam se restartuje ali i pored toga nista mu ne pomaze dokle ga ne ugasim i sacekam malo, ovo se ne desava svaki put kad povezem vise uredjaja na wireless, ali za sad je prosjek jednom u 7-8 puta a sto je opet iritrajuce jer onda i tv ne radi
Shto se tiche STB-a, probaj josh factory reset (opisano je u prethodnim postovima kako se to radi).
Ako se i dalje restartuje sam Speedtouch, pozovi podrsku 080 080 000, i prijavi problem, zamijenice ti ga (bocni i njega sa zadnje strane-mozda mu to pomogne, pa mu unesi username i pass i podeshavanja za wireless).
Moj se restartovao par puta u ovih 7-8 mjeseci koliko ga imam, ali ga necu josh mijenjat ;)
Emil je vec dao dobar prijedlog oko routera.
Sto se tice STB-a, posalji mail na [email protected] sa ovim istim opisom problema.
opa, poceli i najveci pobornici da kritikuju Extra :)
Srecno sa raskidanjem racuna, trebace ti :p
Thx emili, sale :(
Probao sam i pirelli. Sve je prijavljivano, testirano, mijenjano, restartovano, resetovano... Ko zna do cega je ali jednostavno ne radi vise.
@ Neko - USPUT, NE KRITIKUJEM NIKOGA, NEGO, KAO STO REKOH, NA ZALOST NE RADI, PA COVJEK MORA PRIBJECI DRUGOM RJESENJU, JER MU VISE EXTRATV NE RADI.
Što je i normalno, smao kod nas nekoga ćeraju da plaća nešto što mu ne radi.
o, a ja mislio da sam ti na ignore? A dje si sad sa svojim pametovanjem, kad god se prijavio neko ko ima grdnih problema sa adsl-om i etra, ti se nadjes sa komentarom "jaaa nikad problema, moja vamilija nikad problema, bar 100 ljudi koje znam nikad problema, iz toga zakljucak da je sve ok". Milo mi je kad neko na ovakav nacin mora samog sebe da demantuje, s tim sto vecini nas monteri nikad i ne dodju i pomuce se malo, zamijene nesto i sl, jer je konstatacija Tcoma da je "kod njih sve u redu", i da se resetuje ruter :hammer:
i jos jednom, javi kako ide raskidanje ugovora i neplacanje preostalih racuna, znam da su bas voljni da izadju u susret po tom pitanju...
...NOT :joint:
SALE, srecna ti godisnjica :)
@ neko - nisam bio ulogovan pa slucajno vidjeh.
Pa cujes li ti sebe???? KOGA DEMANTUJEM!?!?!? Pa i jesam govorio meni radi meni super jer je i bilo tako.
Sad kad ne radi mome ocu - lijepo to i kazem. na zalost ne radi mu, a placa. Pfff covjece koji je tovj problem. Radilo pa ne radi i javno kazem to. Do sada je radilo svakom koga znam, a sad ne. Eh... u sto si se pretvorio...
nije do para, ali jednostavno mu se ne placa racun jer je prijavljivao 10 puta od jula i nikad nije napravljeno. fixni svejedno ne koristi, totaltv ce biti brzo ugradjen, tako da ne gubi skoro nista... :)
uglavnom, od jula covjek nije odgledao skoro ni jednu emisiju bez prekida...
cekamo danas tehnicara da mjeri sum linij, zamijeni opremu, i kad ustanovi da tehnicki uslovi ne postoje, da sami priznaju i ponude raskid ugovora. stari mi je prof fizike u penziji i nije blesav (jos) :)
od jula kazes? Da ne trazim sad nedavne postove dje tvrdis da SVIM ljudima koje znas, njih cirka 100, radi odlicno i ADSL i Extra, a onda ispade da u tvojoj kuci steka, i to toliko zestoko da se trazi raskid ugovora.
Vidis, kad sam ja trazio raskid ugovora, meni su rekli da je problem od stubica do mene ili kucna instalacija, i da je parica u odlicnoj kondiciji, pa nemam uslova za raskid (da bi sami sebe demantovali kasnije, savjetujuci mi da mi ogranice brzinu na 1Mbit kad sam presao na Flat3, jer mi parica i nije neka) :p
Da si pazljivo citao ovaj topik vidio bi da sam na par mjesta pocev od jula pisao o tom problemu, i dobijao savjete od ljudi ovdje. Bas u ovom topicu. Kad je prosli put radjeno mjerenje, tj. dva puta, rekli su da tu ne moze ni adsl da radi a kamoli extratv koliko je linija losa. Negdje u avgustu je to bilo ili septembru. Sto se dogodilo ne znam.
Do tada je radio adsl 2mbit, extratv snimana po dva kanala, bez problema.
Opet: na nasu zalost, extratv mome ocu ne radi, pa ce raskinuti ugovor i vise nece placati racune, pa je prinudjen da potrazi druge opcije.
Zna li ko sto su ove masnice na IN, PINK M, VIJESTI TV, ATLAS...