Imam problem sa otvaranjem Google sajta, svaki sajt mi na laptop radi osim Google, sta moze biti?
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Printable View
Imam problem sa otvaranjem Google sajta, svaki sajt mi na laptop radi osim Google, sta moze biti?
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
ako u pozadini cujes zvuk windows startup-a, a nema slike onda je ili monitor ili graficka.
A ako nece da bootuje, vidji jel ti dobro povezan hdd sa kablovima, odnosno jesu li isti dobro udzekovani na plocu.
Prodji kroz bios, pa vidji koja je tamo podesena primarna jedinica za boot, a u krajnjem slucaju probaj drugi hdd.
Evo opet se javljam da ne mogu da otvorim ni google ni yahoo ni faceebook itd,nije do interneta jer sam probao i wirelles i 2 mobilna interneta i opet isto, ovo mi izadje
http://uploadpie.com/Nx5O6
Attachment 144413
Datum na racunaru ti je pogresan, pa ti prijavljuje gresku da sigurnost nije dobra zbog loseg sertifikata. Promijeni datum na odgovarajuci i sve je ok
zahvaljujem ,to je to :)
Kako se zove program sto ubrzava klipove,to je nesto tipa onog sto se izbaca na instagram ,kao recepti za pravljenje hrane itd.....
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Koristi li neko program Unified Remote?
Ja ga koristim odavno i veoma sam zadovoljan kako obavlja svoju funkciju - kontrola PC-a preko mobilnog telefona.
Aplikacija se instalira na telefonu, server na PC-u, bitno je da su na istoj mreži, i jednostavno se koristi, podržava gomilu različitih daljinskih upravljača za dosta popularnog software-a.
Prije par mjeseci mi se javio problem koji još nijesam uspio da otklonim. Da li je nastupio nakon update-a aplikacije ili servera nijesam siguran, ali ni sa starim verzijama software-a nijesam riješio problem.
A problem je u tome što aplikacija sa telefona više ne uspijeva da prepozna server na PC-u i da se poveže sa njim.
Pokušavao sam sa više različitih telefona (Android i iOS), sa reinstalacijom aplikacije i servera, čak sam i OS (Windows 7 i 8.1) na PC-u reinstalirao ali problem nijesam riješio.
Podešavanje Windows Defender-a i Windows Firewall-a takođe nije dalo rezultate (ako sam sve uradio kako treba).
Nijesam pokušavao nikakvo naknadno podešavanje rutera (Huawei,optika, T-com).
Da li se neko susreo sa ovim, odnosno da li ima rješenje problema?
Probaj Monect aplikaciju. Na istu foru radi.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...90b01df069.jpg
U pitanju je dell d620. Ima li mozda neko da je imao isti problem i da ima kljuc ? [emoji4]
Jel ovo boot password?
sent from bolnicka postelja
Jeste [emoji57]
Izvadi bateriju biosa da bi se resetovao i vrati bateriju. Ispodesavaj boot (vrijeme, datum, bood jedinica i ostalo) i nece ti traziti lozinku.
To kod laptopa ne ide tek tako sa baterijom za cmos. Ima procedura za reset i kod koji se dobija od fabrike/servisa uz racun kao dokaz o vlasnistvu. Obicno su to ukradeni uredjaji
Ne go videf deka e lapa topot...
To nijesam znao, prvi put cujem.
oce li mi ko sibnut dje da nadjem key za kaspersky stvarno mi se ne daje 50eura
Zar nije 22 eura za antivirus a 33 za internet security
acs, eo ti ključ za Kaspersky koji je validan tri mjeseca, pa u mart neđe razmišljaj dalje :)
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
Zar nije fora kod Kaspersky da mogu da te provale da koristiš piratsku verziju nakon par dana korišćenja?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nisam obratio paznju. Moguce da si kupio racunar sa 1 godinom licenca. Tada bi trebalo da radi produzenje
Ovo je disk zaštićen sa P.A.S. To je stara kršina, može mu se skinut bios pass ako skineš cmos bateriju. Bez lozinke podaci na tom disku su izgubljeni. Skini disk i probaj da uđeš u bios ako bios nije zaključan sa lozinkom. Butuj hirens i isformatiraj taj disk pa instaliraj neku sedmicu ili ubuntu na njega.
Pozdrav vama koji odje piskarate! Imam jedno pitanje. Ima li neko da otkupljuje stare racunare, ili da moze se stari zamijeniti za novi uz doplatu? Da udje u cijenu..
Radi li ko to u Podgorici?
https://s29.postimg.cc/3yhodjeuv/aaa...aaaaaaaaaa.jpg
Ako moze i procjena vrijednosti? :)