To je od lotiona sto koristim za ruke + svjetlost. Inace kad se ocisti i dalje je mat kao kad je bio nov.
Inace je mnogo izlizan:
https://s33.postimg.cc/yfbciwuhb/image.jpg
Printable View
To je od lotiona sto koristim za ruke + svjetlost. Inace kad se ocisti i dalje je mat kao kad je bio nov.
Inace je mnogo izlizan:
https://s33.postimg.cc/yfbciwuhb/image.jpg
Kvare se i gajnc nova, uzmi Mercedesa, Bemvea, Audija iz salona pa vidi kako rade.
Ma to je Mercedes.
Najaci su mi ovi sto se pisaju na Mercedes
Hahaha
Fabija. Problema nikad. Samo ulje i gume. Ali mu je svaki bio benz
Послато са 5038X уз помоћ Тапатока
Pa naravno.
Mada, samo je IS bio dizlo, kratko. I odmah su ga makli jer taj motor je zivi *****.
Koji LS ima? 460? Koja godina?
Prošle godine je bila 2015.
Znači automobil je star 8 godina ili 3 puta više od onog koji se "ne kvari" jer ga mijenja svake 3 godine u garanciji...
Inače ti je firma mogla bolje a i jeftinije proći bez Ljetopisa. Mnogo bolje☺️
Ne reče kokiko je prešao taj Mercedes za 8 godina? Mora da sjedi na parking...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zamisli sto je dozivio taj auto da se toliko ulozi u njega
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamiski koliko se jahalo u taj auto i dje je sve bio i kako su ga pazili. Zamisli kad auto odrzavas u ovlasceni a van isteka garantnog roka pa su fakture u fullu a zamjena ti je tipa a ne moze sijalica moraju cijeli stop a ti kazes stavi dva da se ne razlikuje. I onda ti je prica kostala me zamjena sijalice 800e tipa. Pustite fabijine price ka kurir
novi mercedesi su qrchina,znam gl-a 500 u kojeg je za godinu skrkano 5500e
Ja vjerujem da si ti pametan coek, prateci ostale-razne teme po forumu.
Ali da vise volis mercedes i android od sebe to ne razumijem.
Imas li ti kakvu korist od toga sto branis do granica smijesnog mercedes/android od ovih napadaca lexus/ajfon??
Ja znam jednu C klasu koja je isto za godinu dana pojela blizu 5000e da bi bila 100% ispravna. A bila je prica od kolege forumasa isto o njegovoj (bratovoj) prije par godina.
I kakve veze ima sto covjek mijenja auto svake 3 godine i to sto je moglo jeftinije od ljetopisa sa tim da je auto star nepunih 10 godina a raspada se?
Nemam nikakvu korist. I baš zato mogu slobodno da pišem i da hvalim ili kudim nešto što ja koristim.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Samo je njegova stara 22 godine i samo ona je bez greske.
A to da je 100% ispravna ja u to ne vjerujem. Mislim, ispravna a bez ulaganja.
Novu iz salona da uzmes u roku od tri godine ces imat najmanje 5 kvarova.
Ja znam za jednu E klasu uzetu novu 2010 godine do sad samo jedan "kvar", ako se to moze nazvati kvar, a to je bio akumulator (mada auto se najvise vozi kroz grad pa nije ni cudo da se ne moze napuniti kako treba). Tako da ne vjerujem u te price da u 3 godine imas najmanje 5 kvarova...
Nemoj ni vjerovat meni. Pogledaj statistike.
Dobro je ovo što se svako auto poredi sa ikonom - Mercedesom. Naspram najboljeg, logično.
Pogrijesio si Petronas, ne poredi se svako auto nego na ovoj temi evo Lexus.
Ja pomenuh starijeg pezoa u odnosu sa ovim novim pezoima. (kvalitet izrade starijih auta u odnosu na ove plastikanere moderne)
Protiv Merca idu BMW/Audi/Lexus/Infinity/Cadillac i ne znam ni ja vec sto.
I svi su se posrali u njega, osim Cadillaca.
zar je tako nisko pao?