и мени је и испижђе ме та лампица,и она од електронике мотора која гори јер је паметни италијан кад је мјењао ауспух скинуо катализатор,жабари мртви...
Printable View
и мени је и испижђе ме та лампица,и она од електронике мотора која гори јер је паметни италијан кад је мјењао ауспух скинуо катализатор,жабари мртви...
idi kod fandja da ga stave na dijagnostiku...da vide sto kaze...mada iz iskustva ja bih prvo gledao ispod sjedista, one konektore...a onda sve ostalo...
ево ја да питам постоји ли икаква могућност да се потпуно угаси лампица од електронике мотора,јер ми мало фали да скинем инструмент таблу и извадим сијалицу,толко ми на ... иде
imam ja fiatecu , nakacicu veceras , nije mi palo naaaam , a trebalo bi da je sve ok
uu sparco ol mi nakacit 159 da trazimo ima li dje da aktiviramo podizanje prozora na daljinski :) a mislim da nema
ocu bro, i ja i stivi, ja kod stefana odem i uzmem kablo lap i cackam non stop nesto ; )
imamo i alfadiag , ; )
Zbog gustog ulja moze da radi malo rough kad je hladan, a posle sve OK.
http://www.rmeuropean.com/Images/pro...N_E095124A.jpg
aha hub onaj na volan , znam sad ;) cmok dufo
vvv.pusa.bok
Imam ja jedno pitanje ako ko zna odgovor,ako sam napravio prekrsaj u BG i snimi me kamera kako ce da naplate,salju li na adresu u CG ili se placa kad ponovo budem ulazio Srbiju?
to su trebali na granicu , al posto ocigledno nisu te kontrolisali kompjuterski, prva naredna prilika na granici kad te ucukaju u komp platis ; )
To mi je laksa opcija,posto cu ubrzo opet za BG reci cu im odmah me tamao ucukajte da zavrsimo sa tim :-)
Ma ne spominjaj nista, samo vozi kao da nista ne znas. Plati im jedino ako ti traze.
ima u fiatecuscan reset podesivih parametara da znas ;) a alfa diag je free na mjesec dana , posle samo brises i reinstaliras ; )
ekv evo vele na alfaowner da je iz nekih penalskih sigurnosnih razloga, opcija zatvaranja prozora na daljinski otkazana i ne postoji, samo kljucem u bravu ;) bog zna zasto ; ) naci cu ja rjesenje ne moras spajat na diagnostiku ,
Neko ko voli strujom da se bavi samo neka pogleda koja zica je od cega, ili jos bolje ako ima neka sema na net, moze se to prespojit bez ikakvog rizika a vjerovatno i bez ikakvih dodatnih komponenti
Ja znam zasto...da ne bi zatvorili stakla ljeti kad imas kuce ili macku (kucni ljubimac u auto).
Americka norma, koja je dosla u Fiat kroz GM.
Mozda mu je sjebao zice prilikom skidanja kata.
znam ja to...to je na sve 159tke od ljeta 2007 ugaseno,...jer nemaju senzor da vrate staklo ukoliko naidje na neku prepreku...mene to zacudilo pa sam licno imao bez ruke ostat zbog toga :D , ali tako je...mada sam citao da ima opcija sa softwareom da se opet ukljuci
probably na daljinskom je potrebno to iskodirat jer da ja znam kad ubacis kljuc u bravu i drzis oni odu gore zar ne ?
da...idu...sa kljucem i gore i dolje...a sa daljinskim samo dolje