TBBT 8/10 Parsons + Cuoco
Chuck 7/10 JEFFSTER
Leverage 5/10 Predvidljivo
Printable View
TBBT 8/10 Parsons + Cuoco
Chuck 7/10 JEFFSTER
Leverage 5/10 Predvidljivo
odgledao tbbt...zlo!!!jim parsons...a sto je ono ljudi moji!?haos!!!apsolutna preporuka svima,kidao sam se od smijeha,prva s. onako,ali zato 2-ga...i treca...vrh!!!
dalje,fringe odvaljuje,odgledao sam zadnje 2-je ep ove s.i nije mi jasno zasto je ova serija na dobrom putu da bude ukinuta...zalosno stvarno...
edit:
ipak:Simon Helberg...ne mora cojek nista progovarat... :mrgreen: kralj!!!
The Big Bang Theory je smiješna do bola, super kombinacija mudrovanja i zezanja. xP Mada su mi od sitcoma bili i ostali najbolji Prijatelji. :)
Uf odgledah zadnju od Californication, bash mi je zao Henka.
a vala moralo se nesto desit kad je prc*o pola Kalifornije... ;)
meni je ok serija "Richijevi" na prvi RTS ja mislim... ^_^
a na nashe crnogorske, slabo koja serija mi je ok. sve shpanske. takodje volim i seriju "Mjesto zlochina" na Hallmark, posle ponoci. extra je.;)
The Riches je stvarno kul serija, prosto ne mogu da vjerujem da je Eddie Izzard u glavnoj ulozi. Ko ga ne zna, neka ide na Youtube. :D
zna li neko na kojem programu se emituje emisija Top Gear (znam da ima na Ultra ali ovog kanala nema na Extra TV)?
i ko prikazuje seriju House?
ne otkrivajte nije fora stvarno :)
Poslednja epizoda 3. sezone je najbolja epizoda do sad. Ili mi se tako čini zbog toga što nisam bila toliko oduševljena cijelom sezonom pa je ovaj kraj ispao bolji od očekivanog. Uh, jedva čekam sad 4. koja će izaći u najboljem slučaju u septembru. Damnt.
Hank Moody - girl whisperer ! Al sad ce u februar nastavci Smallville,Supernatural,Fringe -a..i Lost!!! Nece bit' dosadno.
Uh , kako je Sheldon objasnio par stvari u zadnjoj epizodi... :cool:
hahahaha premocni su :D
Dexter (season 4) i Californication (season 3) standardno odlichni.
Spoiler: A morale su se i Dexteru i HAnku sranja desiti, previse su bili moćni likovi ;)
Ajmo sad da vidimo sto Heroes rade...
Heros su isto odlicni, samo mi je zao sto nema vise Sylara..
Mislio sam da mu nisu odvojili vise vremena...pojavljuje se on, ali vrlo malo
Daleko bilo, pu pu pu... FOX oće da radi rimejk Torchwood-a, a mjerkaju i Doctor Who... *smajli koji bljuje*
Del Boj se vraća na male ekrane
SITKOM ROCK & CHIPS POČINJE DA SE EMITUJE U VELIKOJ BRITANIJI
Britanska publika uskoro će na BBC-u moći da vidi Del Boja i ekipu u sasvim novom izdanju, dok kao tinejdžeri ispijaju piva u pabu Nag\'s Head u Pekamu 1960. . (Pre)prodavac svega i svačega iz predgrađa Londona, skoro 30 godina nakon debija, vraća se na TV ovog vikenda - u serijalu koji prati mladost omiljenog britanskog sitkom lika.
Junaci smiješne, ali ponekad i tužne priče, koju je napisao autor Mućki Džon Salivan, su Delova majka Džoan, pekamska varijanta Merilin Monro, koja privlači požudne poglede prolaznika dok ljuljajući kukovima odlazi na posao. Zarobljena u braku bez ljubavi sa neradnikom Regom, izlaz pronalazi u zagrljaju Fredija Žapca Robdala, obijača sefova koji je nedavno izašao iz zatvora. Gledaoci će uočiti ogromnu sličnost između Džoaninog ljubavnika i “budućeg” Rodnija Trotera - obojicu igra jedini član originalne postave Nikolas Lindharst. U seriji nazvanoj Rock & Chips Džejms Bakli glumi Del Boja, a tu su i njegovi nerazdvojni prijatelji Triger, Bojsi i Denzil. I Džoan koju igra Keli Brajt i Fredi Žabac likovi su iz serijala Mućke. Džoan je umrla dok je Rodni još bio mali, ostavivši Del Boja da se brine o svom mlađem bratu, nakon što su i Fredi i Reg nestali.
“Šezdesete salivanovo vrijeme. Znamo kakav je London bio u vrijeme Bitlsa, ali šta je bilo prije toga - era siromaštva u kojoj su ruševine od bombi iz Drugog svjetskog još neraščišćene. Džon je o tom periodu pisao sa toliko topline, da je scenario zaista fascinantan”, kaže Lindharst.
“U početku nijesam bio siguran da želim biti uključen u projekat. Takvi poduhvati obično nijesu uspješni. Ali, kada sam pročitao scenario, znao sam da bih ubio za tu ulogu”, objasnio je glumac, čuven po ulozi Rodnija Trotera. “Fredi je osoba koja će uzeti sve što želi, čak i kada je to što želi zabranjeno. Šarmantan je, ali napadan. On i Rodni dva su potpuno različita svijeta”, kazao je Lindharst o biološkom ocu svog prethodnog lika.
Sitkom koji se emitovao od 1981. do 1996, lansirao je veliki broj zaraznih fraza među kojima su “you plonker” i “lovely jubbly”.