Ne nego uvijek kazes 20% vise nego sto ocekujes.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Printable View
Ne nego uvijek kazes 20% vise nego sto ocekujes.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ima nekih izuzetaka kao dobrih primjera, valjda počelo ljudi da fali...No ostarasmo čekajući bolja vremena. Ne znam jesi li gledao još nešto osim zaposli.me i prekoveze.me portale.
Pođi na https://www.companywall.me/ i kucaj ime firme da vidiš koliki im je prosjek ako ti što znači (mislim da su svi predali izvještaje iz 2022).
a dje ja jednom kad bih u razgovor u CIKOM u Podgorici traze ljude sa iskustvom koji znaju posao i sve super kad spomenu covjek platu 350 eura i posle godina dana 400 [emoji1787] [emoji23] [emoji1787]
fala uspjesnoj kompaniji
tako je KRAFT isti matrak veci im je euro no sve u zivotu....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pitanje o plati je uglavnom da bi poslodavac imao sliku da li se uklapate u budžet koji je za tu poziciju predviđen.
Ako je očekivanje znatno veće od planiranog, zahvalis se kandidatu i fokusiras se na druge koji su aplicirati.
Ako je blizu predviđenog, a kandidat je znatno bolji od ostalih, onda ces promisliti da li možeš dati očekivanu zaradu.
Lično ne vidim nista loše u pitanju o zaradi, ni kada to pitanje postavi kandidat.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Dje se moze kupiti dobra,kvalitetna lemna stanica? Pretpostavljam da Weller nema nidje, bar koliko sam trazio po internetu. Preporuka za neki drugi brend.
Svojevremeno uzeh neku ali se lose pokazala. Moze vjerovatno nesto da se narucuje, ali se ceka dosta dugo. Mada ga mogu nazvat da pitam.
Kako se zvase momak sto popravlja lap topove...zivi u zgradi u blok 9....izgubih kontakt
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Rad u dinamičnom okruženju je rad sa ljudima koji ne znaju do kad će biti na tom poslu ili možda ne znaju kad će im bit plata pa su 'dinamični'.Tada se podrazumijeva i kooperativnost,što znači da im se pridružiš
...ps.
dinamično okruženje može biti i rad na crno,bez uplaćivanja doprinosa i onda moraš biti dinamičan,posebno ako kakva inspekcija uleti
Đe je u PG najveći izbor aluminijskih(jednokratnih) ovala za meso i salatu,eventualno ako ima i nešto dublje da budu kao korpice za hljeb?
Vidi u Cungu,imas na sajt njihov sve
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ima i Kuća plastike
Dje da kupim obicne bijele i sive majce , a da su kvalitetne
Rade li prodaonice sjutra?
Rade. Mislim da samo nedelju ne rade, što svakako ne bi.
Sent using Tapatalk
Rade, mada će biti skraćeno radno vrijeme, recimo do 18 sati.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zar ne bi trebao ponedeljak svima da je neradan dan?
Zar ne bi trebao i utorak jer je nedelja neradni pa se prebaca za ponedeljak, a ponedeljak se prebaca za utorak?
Ne. Vjerski praznik, nije državni
Pa sta im znaci onda 'nedelja je neradni dan' kad je po difoltu neradni?
Zasto se uopste pominje nedelja? Neradni dani su petak i ponedeljak...subota i nedelja su inace tokom cijele godine neradni.
Zato što je praznik. (i tačka)
Ponedeljak isto. Vaskršnji ponedeljak. Nema dalje
Imaćeš državne praznike koji padaju u nedelju, pa će biti neradni biti ponedeljak i utorak
povlasceni Bošnjaci spojise od Vaskrsa do Bajrama pa pricaju ugrozeni....