....hvala ti
Printable View
Zabranila bi da svaka šuša fotografiše udese na licu mjesta i postavlja na društvene mreže jer joj je to fetiš izgleda umjesto da gleda kako da se uključi da pomogne u tu situaciju koliko može.Čovječanstvo je u Q krasni otišlo.
Zavisi kakva je situacija u pitanju. Ovdje je žena sama, i ova slika može pomoći onima koji je moguće traže, neovisno odakle je. Jer, polome se telefone, povrede i ostalo...Ipak smo samo ljudi, kako god se okrene, sami.
Imala sam slučaj da naidjem na post o poginulom članu porodice. Dakle, dok se završio uvidjaj, slika sa portala je ovdje već bila.
Od svega mi je najviše zasmetala posprda osoba tu, koji su se tada usudili posprdavati se. A svima Mečka nekad zakuca na vrata...
Istina to što veliš mediji su šakali jezivi, i valja imat da velim operativca civilnog koji ih razbije meni ta priroda nije meni je više priroda da vidim kako da pomognem i mogu li tu mi je sav fokus izvuć situaciju a valja imati i takvoga a takvog odvajam od ovih što svi masovno telefone izvade da kupe lajkove po društvenih mreža jer su im iste toliko učinile bolest u narcisoidnost da im je to postala dijagnoza.Ka onaj kreten što je udario u kamion gore neko postavi i lik se ladno snima da lajkove pokupi kao koji sam ja meni kralj.Druže, ima li ko da mu reče ali ne u VR no u familiju prijatelje što činiš ti sam sa sobom znaš li.
Skoro sam naišla na prebijanje. Osnovno je bilo zvanje policije. Što i u saobraćaju radim. Dobro ili loše, ne slikam nikad. Stanem ako nekome nešto treba i puno puta bi možda bilo pravilno da sam slikala. Dok se sve iskordinira, ne padne mi na um.
Jedino što zapamtim podatke za ove koji me za dlaku ubiju u saobraćaju, da imam kad nazovem 122...
Vidim često ljude sa telefonima. I to čovjeka već mrtvog da slikaju. Na žalost, mnogi se tudjom mukom hrane. Nešto im to znači.
A znači samo nesvijest. krajnju nesvijest..
Ja sam recimo viđela scenu đe kamion gradske čistoće zbog bahatosti taxiste istoga kupi u kružnom toku i voza bukvalno metrima i metrima jer mu kočioni sistem ne dozvoljava da se zaustavi u roku odma.Nisam snage imala baš me potreslo bilo što blokirala sam i skrenula pogled i sva sreća bilo je momaka koji prvo ali prvo su učinjeli da vide kako su ljudi u autu izlećeli su odma prvo im je to bilo.Da njih bilo nije odblokirala bi definitivno da vidim treba li ovima u taxi pomoć.To je kod nas i dalje neđe postojeće ali tu bi baš dobro došao da velim operativac koji snimi taxistu i njegovu bahatost a i ovi momci su dobro došli skidam kapu.U Americi recimo ti je postao fetiš da se tuđa nevolja snima a niko nikome u pomoć da ne uleti.Štono se veli što vidiš u svijet očekuj u nas tako da mi se čini da su sve te mreže društvene i to, pokupili i empatija nula.
Evo ga,
Fetiš mu je u udese.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
2 žene za volanom.
C3 od pravca hiltona. -> škoda od starog.
https://i.postimg.cc/sxqCdQ2r/20251216-094617.jpg
Nije ovim muzevima lako.
tako tako... okaminele bi mi se cini mi se da ja stanem da slikam/snimim... ako usporim ili stanem to je da pitam treba li kome pomoc, ne sto sam coce majka tereza no sto sam prolazio kroz isto - znaci puno u momentu ma koliko bili pribrani da znas da neko ima empatije i razumijevanja
ja psujem na sva zvona portale u komentarima vijesti sto objavljuju tragedije kad god klikenm na njih (obicno izbjegavam)... klinem u situacijama koje su se redovno desavale da na prvu stranu bude slika udesa dje se vidi povrijedjena ili stradala osoba, ali to njima ne smeta...
ni izvinjavamao se porodici nikad ne objave, obicno samo promijene ili bluruju sliku
bas bi guzice dali za klik, share i like... bahato i bezosjecajno jer nema zakona - portale prate i djeca, nema potrebe da gledaju jezive scene... da ih oglobe za svaku slicnu sliku po 5-10000 ne bi nikad vise
a tek objavljivanje svake tragedije s kraja svijeta mi je bezobrastina i safranje naroda zbog pregleda
ne mogu svi zeni da kupe tenk ko ti pa da manje brinu :D
Žene su postale bezobrazno bahate u vožnji taman ko i suprotan pol samo na neki način đe baš ali baš moraš da paziš na tu nepredvidivost u saobraćaj.Što sve njoj padne na um da se odjednom sjeti da se prestroji i slične situacije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
E nije ni nama.
20 m prije nego što ču skrenuti sa puta u bočnu ulicu nečiji muž-vozač koji mi dolazi u susret skreće na parking mjesto da se mimoiđemo, maše mi spušta prozor i obavještava da je najbolje da se vratim nazad jer za njim ide šlepa sa kamionom pa neću moći da je mimoiđem. Kažem mu hvala, ali hoću, ako bude trebalo kad on ode ja ću se skloniti na to parking mjesto. Ne odustaje, nećeš moći, bolje da se vratiš nazad. Pogledam naprijed, još niđe šlepe sa kamionom, nasmijem se dobroj duši koja me očigledno diskriminiše jer sam žena, nastavim, skrenem u ulicu, tek tad se pojavljuje šlepa.
Upalio regeneraciju
Sent from outer space using Tapatalk
U nekim državama je to regulisano zakonom, u slučaju da te policajac u Njemačkoj vidi da si slikao saobraćajnu nezgodu, pogotovo ako slikaš povrijeđene, ima pravo da te zaustavi i naplati novčanu kaznu i do 1000eur. Neđe davno sam vidio video snimak dje je policajac zaustavio vozača kamiona koji je onako u prolazu snimao nezgodu koja se dogodila, i onda ga doveo do preminulog, i onako sarkastično "evo, hoćeš da vidiš, evo ti gledaj, gledaj!" Tako da sve dok se ne reguliše zakonom, a možda i jeste, ali se zakon ne sprovodi...toga će biti...nažalost.
Lančani ka Cetinju povrijeđeno više osoba
https://i.postimg.cc/33yRNtwd/IMG-2e...941294c6-V.jpg
Nije čudo,,,doslovce usporavam i na sirenu i pokazujem rukom da se odbiju od mog auta....štit u štit se vozi. Imam fobiju od toga. I ko mi pridje da se svadja što mu svirnjava smeta, dobiće biber sprej bez upozorenja. Tolika agresija je nerealan... Ovog divljanja je do jada.
Dionica Pg-CT mi se ne mili, i baš zadnje vrijeme u par navrata su me za zeru polomili.
Mogu da potpišem da ih je pola pod opijatima razno raznim....
Izgradili put u perfekšn pa stoka divlja.Tu baš treba ostati pribran.
Još nije pušten put. Tužilac se čeka, kao da je pješke krenuo.
Ne smite tu parkirat
https://i.postimg.cc/SmvmKPs1/IMG-59...a6299e11-V.jpg