12e + sica preko i imao bi mrak auto i zastitu 99% uveZRAcenja. :) nego dobro javi nam kako rade te roletne stite li bas dosta. :D
Printable View
12e + sica preko i imao bi mrak auto i zastitu 99% uveZRAcenja. :) nego dobro javi nam kako rade te roletne stite li bas dosta. :D
Placaju li ovi automehanicari porez i kako ? Ne sjecam se da mi je ikad koji dao racun, pa kako to ide? Isto vazi za npr stomatologa koji mi nikad nije dao racun- nesto nisam obracao paznju prije pa me bas zanima kako ovo funkcionise.
Ja skoro u jedan servisi opravka 220e, pitah može li preko računa... Veli može samo dodaj pdv na cijenu onda :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pezo 206 1.6 2002. godiste.
Imam dobro poznati problem sa svjetlima, zmigavcima i ostalo. Gase se sami.
Gdje kupiti nov ablender?
I btw. Gdje kupujete auto djelove preko neta, jeftino?
Ne znam dje da pitam, ono osiguranje kad se ulazi na Kosovo koliko bjese para i koliko traje?
Sent from my D6503 using Tapatalk
14e = 15 dana
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ok, zaboravio prošli put koliko platih a na net samo pominju 35e za 15 dana.
Sent from my D6503 using Tapatalk
15€ 15 dana minimalno, ja uzimao prije nepun mjesec.
Audi A6, 97/98 godiste.... 2.4 benzinac.... poceo da trosi ulje... naravno i dimi... ali ne uvijek... par dana radi normalno, onda odjednom pocne da dimi(bijeli dim)...auto radi normalno, vozi se...samo sto mu naidju ponekad ove faze... momku cak jedan dan nisu htjeli da daju da prodje kroz sozinu, jer je auto pocelo da dimi uz onu stranu prema sozini...
zamijenjen je nakakav uljni separator, ali nista nije rijeseno...
Je li se moze jos sto provjeriti ili se mora otvarati motor? To je auto moga druga... kaze da je bio kod nekih majstora, jedan mu trazi 800, drugi 1000e....
Zatekao" sam auto sa s... od "power box". Ko će mi skinut to cudo i odradit posteno remapiranje na "fabriku"? Hyundai santa fe 2006+ 2.2 crdi je u pitanju.
Mišljenje EKV je da samo treba da se skine. Zahvaljujem i ako mogu dopunska mišljenja.
To se samo raskaci sa dzekova @Gardas, a remap pitaj Bizija on ti zna dje zec na jaja lezi, a ne ko najbolje ćunira!
poslato s Jadrana
Ostao mi auto ispred kuce dok su majstori radili nesto oko instalacija. Kako je duvao neki vjetric, nabacao je pur pjenu na auto sa spoljasnje strane, plus sa unutrasnje na suvozaceva vrata i instrument tablu. Ne smeta za voznju jer su sitne tackice u pitanju, ali je katastrofa kako izgleda. Jutros sam sat vremena ribao, toliko mi je trebalo da ocistim polovinu sofersajbne. Staklo cu nekako i ocistiti, ali sta da radim sa limarijom? Sto god da uzmem sto razgradjuje te stvari unistice mi farbu. Ima li neko slicno iskustvo?
mislio sam ovih dana da ostavim auto da se zatamni zadnji dio.... karavan je upitanju.... moze li mi neko reci iz iskustva sto je najbolje staviti...60%? 70%? nesto drugo?
Postoji li put,tacnije koristi li se, i da li je neko tuda isao u zadnje vrijeme od Njegusa do Ivanovih korita
enterijer je crn...a stakla koliko sam primjetio jesu fabricki tonirana....ali nesto minimalno... laguna inace ima prilicno velike saklene povrsine..narocito naprije...znate kako pece kroz to :D
ja se lomim izmedju 60 i 70...gledao sam i jedne i druge...najvise me brije preglegledost unazad po noci... jer danju je to ok...
Ja makoh sa prednjih stakala bez ikakve potrebe, ta "akcija" čuvena im nije trajala 10 dana, dobro sam ja potrca coce da ih skinem...
Nisi mi se falio da si i prednja stakla zatamnio - sumnjiv si mi nesto. :)
a pece evo je vozim 2dana sou jos ova ima kozu pa dok oladim prostoriju 3dana :D
inace ako su ti tonirana stakla + folija od 70% to ce ti biti cekerenda. :)
-Stavi 40% dosta ce ti biti..
Ada imas me na forumu znas me pozoves se na mene i sve zavrseno. :)
-mala li je Podgorica - otac od moje drugarice je pokrenuo sve to.
Jesi siguran da je ablender?
Za polovan zovi na Smokovac, nov ne znam.
poslato s Jadrana
A evo citam sve moguce forume, valjda jeste ablender. Hvala ti..