Opasan je Mateo,ali za igrache svoje klase,ovo je za Djokasha i dalje balavac,prosipanje slijedi naravno!
Printable View
Opasan je Mateo,ali za igrache svoje klase,ovo je za Djokasha i dalje balavac,prosipanje slijedi naravno!
Kao da tim snobovima treba neki izgovor.
A Novak je nekako pokazao da nije tip koji ce da se ulizuje publici. Sto sam stariji to vise cijenim nekako. A taman sto velis neka je rekao tim snobovima, iako mu je mozda uzeto iz konteksta
Pa pročitao sam sinoć, nije izvučeno, tako je i mislio...neće valjda reći: neka se raduje Italija poslije Wimbledona [emoji846]
Englezi se koliko vidim žestoko nadaju osvajanju EP
Ljudi, nemam SK medju kanalima. A RTS ce da zamrace. Gdje mogu online da gledam tenis finale Wimbldon?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Probaj i https://tenisuzivo.com/
Možda je NĐ dobio info da će publika danas na CC biti 50-50 ili čak početi da navija za njega nebi li još i to probali kako bi NĐ izgubio,pa je rekao da će navijati za ITA u fudbalu.Sad će definitivno biti 95% ponovo protiv njega i tako će moći da igra u uslovima na koje se navikao.
Mateu će finale na CC biti nešto što do sad nije iskusio pa bi u slučaju navijanja za NĐ i Novaku to bilo neko novo iskustvo.Ko zna kako bi se snašao.[emoji3]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Zna li se na koju kablovsku je prenos ovoga finala? Na extra tv nema
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
SK1 da ja znam
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
sve osim 3-0 za N201e senzacija.
Nek neko podijeli link ako ima, i***** se u sred extra tv
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
http://cdn.livetv439.me/webplayer.ph...4&ci=3849&si=4
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Izgleda da je i Berettini na dobrom putu da zamalo dobije 3:0 ka i Shapov onaj dan. [emoji23]
Novak ima taj grč jer ganja istoriju inače je 3 klase iznad ovog unaprijeđenog Iznera zvanog Beretini. Jedva čekam da se sa njima sastane na betonu, posebno sa Šapovalovim i uplakanom curicom koja gaji poseban animozitet prema Novaku, a zove se Cicipas
Prvi put da nisam odgledao nijedan mec Vimbeldona. Nekako mi prodje u sijenci fudbala a i Novak bez konkurencije… totalno nezanimljivo sa ovim konobarima i penzionerima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ima li koji teniser da ti valja? sve su to odlični teniseri i na hardu
kakav je ritern Novakov. kao od šale servise od 220km vraća
Тapatalk
Počele su da upadaju aristokratske ručice u kadar centralne kamere na svaki Mateov poen.Kako me to podsjeća na finale W 2019.
Inače,da je neki "a la novak ritern" igrač naspram Novaka mislim da bi Novak gubio 5:1
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
I babe su bile u kadru sa uzdasima na brejk lopte...evo ih je Novak vratio u život. Kakvi akrepi
Od gotovog veresiju...
Sta napravi covjek.podize ga, da ga je klepio 6:2 ili 3 sad bi vec treci set bio
Ajmo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Нема везе, д аје занимљивије гледати
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ne mirise ovo dobro. Casti ga prvi set... pih