Evo sad zavrsih, juce ocistio, danas ga opet pokrio, a koliko li ga ima boze mili, koliko ce trebati da se to istopi...
Printable View
Ali ja zelim da se udebljam! Jedem po celi dan, sve i svasta ali to tako sporo napreduje.
muke tvoje...
Srece njene.
Da je meni da jedem kolko ja ocu a da mi se ne poznaje.
http://cafemontenegro.com/index.php?group=8&news=227818
nervira me sto se u podgoricu moralo doves 19 cistaca a ljudi sto pokrepase po $everu to nikom nista..eee popisam se ja u sred podgorice !!!!
ne graj!
Zujanje po forumu, umjesto da radim nešto korisno.
+1...
Probaj snijeg lopatom cistiti
ne vjerujem, evo pola godine jacam zglob time sto radim sklekove na sake i danas dok sam radio slucajno iskrivih zglob i svom tezinom na njega se oslonih. sreca ne slomih ga, mnogo gadan osjecaj.
ili se ne zagrijes prije nego sto pocnes sklekove da radis, ili ih ne radis pravilno i meni se to prije stalno deshavalo dok mi 1lik nije pokazao sve tehnike tog plemenitog sporta :D
nista ti zagrijavanje nije potrebno za sklekove.. nego sam ih prebrzo radio, presiguran sam bio i prc. meni je ovo prvi put da mi se ovo desi, ka da ti treba tehnika da radis sklekove na sake :D
ova žena
http://www.youtube.com/watch?v=c2efYa5c2Fg
ne zbog željka.
Mamurluk i glavobolja.
Ove nove poruke na forum.
neke djevojke koje bi da prostite, da se ebu a da im ne ulazi.
ne umijete momci.
vi me nervirate :)
glavoboljaaaa...
nerazumijevanje
i ovo nevrijeme... da ce prestati vise!
uuu previse se ti nerviras danas :) sjedi doma,upali neki dobar fim,skuvaj kaHvu i opusti se . nezdravo je nervirat' se toliko :D
Nole... svoga posla... :P
danas sam smirena, ali cim pomislim na sjutra...
Ponedeljak,hladan i siv...
a nemoj to H na kraj, sto bi ovi nasi rekli, krsta ti !
to me poludje.. to nama neda naprijed !
prehlada, curim na svaku bandu
grlobolja..
temperatura...
a sjutra na pos'o...
Progroza za sjutra.
kad ljudi ne dolaze u zakazano vrijeme
Jebeni idioti koji unistavaju zivote sportista svojim debilnim odlukama.
pretuzno...
'Ali zima tek dolazi...' :grief:
ljudi koji nisu "sasvim svoji",koji imaju neki psycho problem.ne nerviraju me oni nego me nervira to sto im se tesko moze pomoci.a voljela bi...ali je gotovo nemoguce.pa me nervira sto nemam neku "moc" da im pomognem.tako da me nervira kad bi da pomognes ali znas da je skoro uzalud.nervira me taj osjecaj "nemozes nista a voljeo bi".
A ***** ti skajp!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa
ada više ova hladnoćka mi se popela da ne rečem đe..
samo čekam da počnem kockice leda da piškim...
dobro reče jedan - ka pingvin...
Ovo mrzno vrijeme... I cistaci snijega, svako jutro posle njih ja cistim svoj ulaz, jer ga zatrpaju,
sve im *****.
neka nervoooza...