ahhahahaahhahahaah
Printable View
ahhahahaahhahahaah
Jadran-Mladost 6:9 kraj 3 ce ......tooo bre samo tako ahahhahaahhahaah
Jug-Budva ?????
Mladost dobija ahahhaahah too breeee
DJURKOVICU PO***** TI SE USTA ne moze da zapamti da napad ima mladost a ne jadran i da vodi mladost a ne jadran,on masturbira na jadrana ahhahahaahahahah eo mu ga sad
Pitanje za braca i didu: Je li tacno da su igracima Juga smanjene plate zbog lose finansijske situacije u klubu? Ako jesu ima li najava da ce neko da ode?
da malo su smanjeni ugovori, ali jug ionako mali dio daje u lovi, a većinu u nekretninama pa to i ne može bit puno, jedino što je zadnja zgrada s stanovima za jugaše trebala već počet s izgradnjom, ali je to sad malo stalo.
dogodine će se smanjit gradski proračun za sport za 40%, a sutra je skupština kluba. gradonačelnik je odbio uć u skupštinu umjesto bivše gradonačelnice, ali ulaze neki njegovi pomoćnici.
to sigurno nije opcija. on se vratio prije par godina da bi živio u dubrovniku (ima i bolesno dijete). ovo ljeto mu ističe ugovor, a reko je da još uvijek ima motiva (napunit će 34) i da će nastavit branit.
ako ko ode to će bit bošković koji ima veće ime od kvalitete (koju isto tako posjeduje) i može dobit velike pare od pro recca koja ga je već vabio na isteku prošlog ugovora. ostali imaju potpisne ugovore na više godina, od bitnijih igrača
Vrlo lijepo:
http://www.waterpolo-world.net/o.red...1&auswahl=6839
VA Cattaro (CRO) vs. NE Patras (GRE)
Jeste da su najmladji klub, ali su zasluzili da se zna iz koje su drzave :)
hahahahah
oj kotore,oj kotore da ti Novog nije,postao bi,postao bi centar dalmacije :D
28/11/2009 - 18.00 - Vaterpolo Akademija Cattaro vs. Nautical Union of Patras [N.E.P.]
28/11/2009 - 20.00 - VK Primorac Kotor vs. Panionios G.S.S. Athens
Evo prvi put u istorji ovog naseg divnog grada desava se da dvije ekipe igraju u evro kupovima na isti dan u isti bazen.
Interesantno je takodje da ce u Len kupu sudit Mario Brguljan i Dejan Adzic, a u Euro ligi Aco Adzic. Ne znam po kojem je osnovu to dodijeljeno, ali po ovome Aco ima veci rang od Maria sto je za mene veliko iznenadjenje.
Jos samo da napomenem da ni ove godine nemamo nijednog delegata u oba evropska takmicenja sto po meni pokazuje da se i dalje nista ne pitamo u vaterpolu iako smo "Svjetska vaterpolo sila" kako Djurkovic to voli da kaze!!!
ono kao dobri su pa nam daju vodu?sve mi to placamo!i onda kad nam je iskljucuju ljeti!nismo mi krivi sto drzava je nesposobna da rjesi ovaj problem!
nego nije poenta u tome bila...nego u malom zagrebu...
off.
samo neka me izbjeglice i pridošlice iz hn ne čuvaju od dalmacije! ni od nikoga drugoga. no neka se vrću okle su se dosekali!
niti ti je ko nudio zastitu,niti nas dalmacija napada...odmori
Sad cuh da Scepo(jadran) ima grip i nece braniti
Budva - Partizan ulaz 5 eura :cool:
Hahhahahaahahah 5 e ????? QQ