Ne bude li izasla i verzija od 5.5" ostajem ja na M8. Ne bih se sad mogao vratit na manji ekran trika nema. :)
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Printable View
Ne bude li izasla i verzija od 5.5" ostajem ja na M8. Ne bih se sad mogao vratit na manji ekran trika nema. :)
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Attachment 123009
Kakav je ovo password? Zna li ga ko umjeato mene :)?
I ja bih probao taj 5.5 ali mislim da je 4.7 sasvim dovoljno. Imam i ja M8.
Međutim, meni se ne sviđa dizajn od Iphone 6, ako bude kao na ove slike što sad izbacuju ja ga uzimat neću. Nešto mi grdno izgleda pozadi. To mi ne liči na Apple ali ko zna.
Nadam se da neće biti ovakav.
http://cdn.bgr.com/2014/05/iphone-6-...d-silver-1.png
Kako podesiti parametre na iPhone 5s na 067? Što je ova muka, nema opcije za APN, itd... SKoro neđe sam imao isti problem, ali ih je on sam od sebe povukao i počelo da radi.
To i mene zanima...
@mneonly
A dje brate ovakav, ovo je ruglo. :) (cim nema pozadi nikakvog logoa mozes odma vidjet da je fake)
Ne sumnjam ni 1% da ce biti prelijep, ka i vazda do sada :)
Ove "najave" vazda pokvare zabavu :(
Jos ne radi internet. Ovo je fenomen.
Da li ima neko problem sa Wi Fi signalom, tj prijemom sa novim sistemom 7.1.2? Imam signal, normalan kao ranije ali ne može da se uloguje, "Unable to join the network" - jedino radi i mogu da se ulogujem na mrežu kad stanem pored antene na 10 cm bukvalno.
Downgrade sam uradio na 7.1.1 ali je ista stvar ostala...Resetovao sam sve što može da se resetuje...
Kako da provjerim je li iphone 4s zakljucan na icloud. Dakle tel je kodiran na americku mrezu. Bez kartice radi sve normalno. Sad pitaju me u servis gdje sam htio da ga dekodiram je li zakljucan i preko iclouda i ako jes znam li sifru. Kazu mi da ga oni mogu dekodirat, ali ako bude zakljucan i preko iclouda da sam bzv bacio pare. Pa me sad interesuje mogu li kako da provjerim je li zakljucan.
Pa formatiraj ga prvo preko iTunes. Ako se normalno upali ok je :-)
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
. Ż\_(ツ )_/Ż
A postoji li jos neki nacin za formatiranje ili samo preko itunes? Mogu li u podesavanja?
Ps: evo sad sam pokusao u podesavanja da ga resetujem na fabricka podesavanja, trazi mi "restriction passcode" koji ne znam.
Valjda defaultni je
0000
00000
1234
12345
. Ż\_(ツ )_/Ż
4 cifre su. Probao sam sve ovo.
:D:D:D:D:D
. Ż\_(ツ )_/Ż
FindMyPhone: ON , mozes ga otkljucati Rsim karticom i tako koristiti... Fabricko otkljucavanje nemoj raditi
A sto se radi sa kradenim telefonima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zlu ne trebalo- izgubi se tel. Dok je upaljen planiram da treba da ga trazim preko findmyphone app. Ali kad ga taj neko izgasi i odluci da ozvadi karticu? Onda ga samo zakljucam i to je to.
Dovoljno je i to, da mu izdusmanis. Barem ga niko nece koristiti kad ne mozes ni ti...
Glupo je da nisu makar stavili neku mogućnost za kontakt sa vlasnikom pa da ga vlasnik "otkupi"..
Ż\_(ツ )_/Ż
Bugi, vlasnik moze da ostavi poruku koja se prikaze na ekranu... tu navede broj telefona i ako zeli moze da kobtaktira
Nisam nikad vidio taj "lock screen" ps predpostavih da ima samo ono mail i pass
Ż\_(ツ )_/Ż
Drug mi ima problem sa Iphone 5.
Naime kad je telefon zakljucan sat ne otkucava, dakle ako je bio zakljucan 2 ure kad otkljuca vrijeme stoji na onaj trenutak kad ga je zaključa.
Kad je otključan sat radi.
Navodno je proba reinstaliranje sistema ali nije pomoglo.
To uopste ne lici na hardwerski problem,software je vjerovatno,jesi siguran da je odradio restore? Ako je samo ono na fabricka podesavanja preko telefona neka odradi preko kompa,ako treba pomoc samo sibni pm :)
Imam jedno pitanje :)
Drugarica mi je dobila iphone 4 iz Engleske, verzija softvera je 7.1.2 a zakljucan na mrezu O2, nedje u grad za dekodiranje su joj trazili 100e? Moze li biti da je toliko?
dobro je da nije skuplje :)
moze zasto ne moze :)
i to se ceka
Koliko se moze prodati iphone 4s, crni, 16gb, simfree, u ekstra stanju.
Www.icloud.com pa fmi i onda tamo :)
Hvala ;)
......
Ma samo me zanimalo kako da postavim poruku na ekranu :)
Cura ima iphone 5. Na tel je bila LTE upaljena, od kad ga je uzela. Podjemo do inostranstva, vratimo se- sad joj stoji 3g i tel stalno gubi mrezu - no service i trazi.
Prvo neka proba hard resset (homme dugme+power dok se tel ne sertartuje) ako ni to ne pomaze neka ide na restore jer 90% je softverski problem