Au zaboravih Subotica!
Meni ovoj ekipi fali samo jos jedan solidan centar umjesto Subotica.
Printable View
Au zaboravih Subotica!
Meni ovoj ekipi fali samo jos jedan solidan centar umjesto Subotica.
Treba ovo sve poslozit na terenu, i nac svakome ulogu, no da vidimo kako ce se snac strucni stab.
Jel se igrao ovaj meč budućnost-zadar?
Neki bokskor?
Rejnoldsu odgovara izgleda Podgorica maximalno :)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
kombinujte sa fudbalom
http://www.mnesport.me/kosarka/kosar...eijalni-turnir
Williams igra slično kao Cook, lako pronalazi igrače i razigrava. :)
Pogledaću u snimku meč. Gledao sam drugo poluvrijeme meča budjćnost-zadar. Neloša utakmica, ali su mi zadrani djelovali neozbiljno. Kao da sam gledao meč crna gora-slovačka
69-83 pobjeda Budućnosti! :)
Vidjeh ovog centra jutros vodili su ga u bolnicu valjda na ljekarske preglede pomislio sam da se Dzerom Dzejms povampirio koliko lici na njega
Hoće li se Čolovićke-look-a-like obradovati ako posve liči na njega? :D
Nisam znao da je stari grb bio kao FK
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...3a&oe=584141D5
Mislim da je sadašnji grb treći u istoriji kluba.
Eh, kad bi vratili ovaj puno srce :)
Evo ako nekog zanima da gleda Mega-Buducnost, ovi se klinci nalozili ni da je plejof utakmica, sa sve presingom po citavom terenu.
http://www.kkvrsac.rs/muski/index.ph...77-pr-n-s-uziv
Loše je ovo, ne podnosim šehovića kao organizatora igre. Zašto ga nijesmo prodali?
Ne znam što je šćepu, da li mu fali igrača ali mu igraju samo sedam igrača.
Novi crnac odlično pojačanje, ali nema nikakve igre
Produžeci. Ilić izvuče stvar nekim potezima i onda fino krganizovan posljedji napad, dobra ideja, ali se džons spetljao
kako fino Markus dijeli lopte, centar isto dobar.. Ali sta ces kad je tu Subotic..glava boli od njega, a nije sez jos ni pocela.
Broj 10 iz budućnosti se dosta inteligentno postavlja kod skokova. Je li to onaj mali popović?
Šteta što je zakinut u centrimetrima. Imao je i jedno fino kucanje u gužvi, kad je dobro savio konstrukciju :D
Mene isto glava zaboljela al zato se sam na sebe naljutih sto ostadoh doma da ovo gledam umjesto da izadjem nedje.
Prelosa kosarka, da ne kazem rekreativna od strane Buducnosti,dok se ovi klinci iz Mege nesta nalozise ni da je finale ABA bilo u pitanju, presing po cijelom terenu, neka udvajanja, agresivnost ni da je ne znam ti kakav ulog u pitanju.Samo se nadam da je onaj mali Mushidi u redu i da nije nista ozbiljno iako se vratio na teren.Sad da me neko pita rekao bi da ce prvi strijelac ili makar u vrhu biti Zagorac, klinac ima skilla i zna da koristi tijelo da iznudi faulove, pa me ne bi cudilo da uzima u prosjeku 7-8 bacanja, ali je isto zasticen ni da je Lebron licno, i Lebrona tuce svakakva susa i marusa al ovog ne smijes poprijeko pogledat, tako je bilo i prosle godine nastavlja se to i dalje.
Williams koliko je imao nekih dobrih poteza imao je duplo vise losih, na kraj zavrsi sa 10p a uzeo je nekih 15tak suteva sigurno.James je fino odigrao al ne ocekujem od njega neki veliki napadacki doprinos, zato u odbrani bas fino igra, nerjetko se switchao i na nize igrace i niko ne napravi prednost nad njim.Zao mi Ilica sto su se sudije izivljavale nad njim, imao je makar 2 rampe koje su mu ponistene zbog nekih "mekih" faulova koji se na drugoj strani nijesu svirali.Isto je i sudjenje bilo prelose, kako za Megu tako za Buducnost, puno nekih wtf odluka, ali niko nije htio da se cima jer je pripremna utakmica, masu kompenzacija na obje strane zbog toga.
Milos? Trebalo bi da jes :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne bi niđe stream-a reprezentacije pa odgledah ovo. Jeste da je nekompletna i da joj fali veći dio spoljne linije, ali ovakva Budućnost meni ne uliva povjerenje. Centarska linija Savović - Subotić nikada nikome neće donijeti trofej. Subotića ne bih posebno da elaboriram, ali Savovića ne podnosim još iz doba Zvezde. Čovjek koji uvijek ima lijepe brojke, ali čiji učinak na parketu nikako to ne opravdava, premekan, neborben, centarska igra mu se svela na prangijanje trojki. Uz to kad se lomi utakmica obično nestane. Zbog njih dvojice Zoran Nikolić će grijati klupu, a za ono malo minuta sinoć pokazao je da može da igra ozbiljnu košarku. Još nešto, Šćepovo forsiranje Alekse Ilića na trojci je težak fail u najavi. Dečko nema ni skill, ni šut da bi igrao trojku a tako se udaljava od obruča gdje je daleko najkorisniji svojom odbranom, blokadama, kupljenjem otpadaka i poentiranjem iz zicera ili kucanja. Ovo bjesomučno prangijanje trojki počinje da uzima previše maha u modernoj košarci, pa majku mu možeš biti igrač i to vrhunski i bez toga. Pozitivno je što James izgleda zdravo, a ako je tako on može da bude vrlo koristan igrač, posebno u odbrani, ali i u nekoj p'n'r igri gdje ima ko da ga hrani. Ako Šćepo uspije da napravi ozbiljan (kontrolisan, dobro vođen) tim i igru imaće motivisanog Williamsa, a kad je tako MWill je top klasa u evropskim okvirima i od toga Budućnost može imati samo benefite. Ako se Šćepo kao trenerski početnik ne snađe moglo bi doći do epskog raspada, jer je skupljeno previše igrača, od kojih je već dosta prošlo svoj zenit, i od kojih bi mnogi htjeli da imaju glavne uloge, a to u praksi neće ići. Da dodam da je Sead Šehović bio, blago rečeno, očajan. Ne znam šta se s njim dešava, ali ono od sinoć je bilo nedopustivo.
Što se Mege tiče - momcima svaka čast, u njihovoj igri se već vidi prepoznatljiv pečat trenera Milojevića, opet će svima biti tvrd orah i opet kandidat za plej of. Posebno me je prijatno iznenadio Spasojević, mada je i prošle godine u Sutjesci nagovijestio da bi mogao da bude više nego solidan igrač. U jednom periodu je ''uneredio'' Budućnost pod košem, ali ga poslije nepotrebne tehničke Milojević više nije uvodio u igru, inače bi Mega utakmicu lagano privela kraju i prije produžetka.
Dobro je sto ih je Mega opet pecnula, nadam se da ce Scepu to bit vec sad opomena na opasna gostovanja ove godine
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Igrali smo bez prva dva šutera, Rejnolds i Vranješ, onda bez 2 pleja, Gordić i Popović
Šta je sa Rejnoldsom?
Inace skroz zaboravio, al je izgleda Buducnosti izgubila i od Vrsca trojkom u zadnjoj sekundi produzetka.
Koliko je iritantan onaj Zagorac, kako se tripuje da je ne znam što... Kako će ga neko nabosti ove sezone u ABA. :ambivalence:
ne znam je li ko pomenuo sto o strucnom stabu. Scepanovic je mlad trener, t.j. do sad nije vodio nijednu ekipu, cak ni mladje kategorije. na klupi Buducnosti nema iskusnih, zrelih trenera kao konsultanata. u ovom trenutku, u samom pocetku njegove karijere, na klupi pored njega mora biti neko kao npr. Tanjevic.
ovo ne pominjem samo zarad rezultata ove godine vec trenerskog usavrsavanja.
Zagorac je mnoogo dobar, samo da ovu odigra godinu kao proslu, da ne bude lako cu ja :D
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
ahahahah
Ima li kakvih informacija u vezi sezonskih karata?
Evo ga.
Obavještenje: godišnje karte #KKBuducnost možete poručiti u prostorijama kluba, od 8h do 16h, po cijeni od 40€ i 70€
Poskupljale :D Prošle godine su bile 30 i 50, a nije da imaju neku zaradu od sezonskih jer to nije neka velika brojka što se proda
KK Mornar 40 i 80.
Kupio sam prosle godine sezonske karte, ali ću razmislit da li ću ove godine. Mislim finansijski su mi se isplatile, ali glupa je prica kad su numerisana mjesta i onda sjediš sam na utakmice kad su vece guzve.
Inače ne vidim smisao numerisanju mjesta jer kad god sam kupio kartu sjedio sam u prknu sale, da bi neki koji je nijesu ni platili i koji idu samo na kul utakmice, sjeđeli na kul mjesta.
Ma kupiću je ipak 99 posto