To ne vjerujem da rade da daju nekome da bude eksluzivni uvoznik, jednostavno nema drugih uvoznika jer ime se ne isplati da ulazu u brend koji neko vec uvozi.
Printable View
To ne vjerujem da rade da daju nekome da bude eksluzivni uvoznik, jednostavno nema drugih uvoznika jer ime se ne isplati da ulazu u brend koji neko vec uvozi.
bilo bi dobro da im se ne isplati, ali se isplati itekako...
prvo, sto se tice guma, ne znam kakva je situacija tu, ali me ne bi cudilo da vecina njih nabavlja sa istog mjesta...a to je od nekog ko je distributer za trziste slovenije ili sl...
kad si distributer, i imas ugovor za npr continetal, to ti znaci da moras da imas firmu, zaposlene, magacin....to su sve troskovi...a da ne pricam da imas kvartalne targete koje moras da ostvaris, ne vezena za to jel ti ostalo guma od proslog puta sto si porucio...ako ne ispucas target, mozes bez ugovora da ostanes....placas robu avans ili 30 dana i to je to...
prije ce biti da ovi nasi dovlace iz nekog magacina sa teritorije eu npr, pa napune sleper i namijesaju 10 brendova... bolje nego samo sleper jednog proizvodjaca :)
Inace su kod Vujacica
preskupe gume, i nikad ne daju akcije bez na zastarele gume, recimo Continental Ecocontact 185/65/15 im je oko 88e a Bosni je recimo 61/62e.
A i neljubaznost isto.
Ne moras ic do Bosne da bi ustedio u odnosu na Vujacic jer je u svaki drugi servis jeftinije 10-25€ po gumi...
Sto se uvoza i cuda tice tu vise nikome ne vjerujem bas iz razloga sto je slaba kontrola i svaki moze da lupeta sto mu je volja, a mi smo takav narod...
Pazi ovo, uzmem ulje u jednu prodavnicu, original, pravila baba pomorca, pokrivala ga nedeljom kad ide puD pjace i bude jedne boje, posle u istu prodavnicu uzmem isto ulje, isto para samo izgleda druga baba i ulje ima totalno desetu boju a auto radi taman kao da sam vodu usuo... Sto je najgora sto od 4 5L ulja (boce po 1L) 2 imaju istu boju, a druga 2 3 totalno desetu.
Najveci je problem sto svi gledaju da se nasklepaju sto vise para pa rade sve i svasta a samim tim i lupetaju da su ovlasceni za ovo i za ono
Bruka što se čini kod nas.
Ovo je bas dzabe...s obzirom da je u rangu sa miselinom cross climate koji je 100e
https://i.postimg.cc/XYnSmpr3/Screen...427-112030.png
Nije u rangu.
ne, zaostaje 3%
Kum kupio u Monteparts Crosslimate za 75€ po komadu. 15" doduse
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
@guvarana
Ako su 195/65 R15 ja sam takve u Trebinju uzeo za 55e komad(nakon povrata PDVa)
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
@bojankov
185-60/15
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Nemojte svoga konja da hvalite nego mi kazite koje ljetne gume da uzmem a da me ne izdaju u krivini i po kvasnom kolokozu...
Continental CPC6 ili ako nema u tvojoj dimenziji onda CEC6. [emoji2]
Uvjek Miselin,malo su skuplje ali se isplate,onda Bridzston,kontinintal...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Majx, ne moze Bridge prije Talki nikad.
Sta mislite o Pireliju? Znam da je marka a 60€ jedna sa ugradnjom... sesnaestica
Za koji auto?
Megan cabrio
Stavi slobodno.
Samo pripazi na DOT gume.
ja kotrljam p7 evo druga godina, bez iznenadjenja dosad...
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
P7 je jedna od boljih guma.
Malo sam se razočaro u bridžstonke, došle mi na auto.
Ne vozim brzo, ne testiram ih po krivinama, po mokrom, ali kad krećem i malo jače stisnem gas svaki put proklizaju (potpišem se).
Sad me strah malo brže uć u krivinu...
A nije da vozim ferkana od 500 konja :D
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Vjerovatno vozis japanca...
Nema veze.
Ja sam uzeo Barum DOT 16 i DOT 18 i isto se ponašaju.
Nisam znao da je Skoda presla na Bridgestone. Oni su drzali Continentala, a nekad su drkali na Matador.
evo na rovere i jaguare p zero
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Nisam odusevljen sa p zero...
ko zna iz kojih fabrika su vam golfovi :D
Zavisi do velicine gume,i do zaliha u fabrici. A i fabrika 8ma vise dobavljaca...
Šta valja od ovih guma? Cijene nisu bitne jer su slične nego baš nikad nisam uzimao ove m+s.
- SAILUN ATREZZO 4 SEASONS
- GENERAL TIRE Altimax A/S 365
- BARUM QUARTARIS 5
- UNIROYAL AllSeasonExpert 2
Barum i uniroyal,a drugo M+S(mudd+ snow)je zimska guma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, htio sam reći do sad sam imao set za ljeto i zimu, ali mi je mrsko radit oko toga više pa bih uzeo ove all-season m+s...
Na Hifly HF805 piše M+S [emoji2]