Federeru je pokazivala, cijeli stadion je bio egzaltiran jer su već vidjeli pobjedu Federera. Nikad se takav meč ponovit neće...
Printable View
Kakav smarački tenis između Hurkača i Beretinija. Kao da gledam Iznera i RaoniKa.
Hurkac bas pogubljen.
Obojica su prosjek. Beretinija vadi servis i to je to...
https://telesport.telegram.hr/price/...iri-mec-lopte/
Hiljadu i pol kilometara južnije, svih dvjesto pedeset hiljada Splićana oduzeto gleda u televizore, ako je tko od infarkta i umro, nitko ga ne dira. Zvat će pogrebnika kad završi meč. Samo dvije osobe u cijelom gradu ne gledaju prijenos: na drugom katu jedne kuće na Mejama, nervozna domaćica u kuhinji priprema ručak, a kćerka joj je pod tabletama za smirenje, zaključana u sobi. U Londonu, njezin brat na mreži zove ball-boya i traži lopticu kojom je maloprije pogodio as.
Тapatalk
Vrati se Hurkač, psihološki prvo a onda i rezultatski. Beretini je bio na 2 poena od meča.
Udarački ali zanimljivo. Nadam se petom setu.
nevjerovatan tekst. danas je inače dvadeset godina od ovog finala. dokaz da makar malo pravde postoji u životu. a možda bi Goran imao i sve te W, koje su mu predviđali :)
Тapatalk
Beretini u finalu. Sasvim očekivano i bez mnogo muke. Momak je izgubio ukupno 3 seta na turniru, servira vrhunski, dobar forhend, dobro se i kreće. Trava mu odgovara maksimalno.
Jedva ga čekam na betonu, da ove smarače pospreme đe im je mjesto. Od mlađih mi se najviše dopao Felix Auger, što ponašanjem, što potencijalom. Novaku želim da odigra najbolji tenis danas i ako Bog da u nedjelju, posebno protiv talijana.
ne pominju to ljudi ali strašnu generaciju igrača ima Italija. Mateo, Sinner, Sonego i Musetti
Тapatalk
11 italijanskih igraca je u top 100.
jbg hurkac se potpuno oduzeo,nerealan pritisak je nabio sam sebi i potop cim je promasio par udaraca,posle se uhvatio u kolo i cao...steta za sam mec,moglo je ovo da bude solidan spektakl.
mateo ga pustio da samog sebe dobije,takticki jako zrelo ali i dalje nisam vidio neku preozbiljnu igru,tj nisam vidio plan B,C i D u igri...velika im je sreca sto ovi staraju,inace bi prosli kao nisikori,berdih i ekipa
Sa koliko je dobio danas Djovak?
https://www.vijesti.me/v/555029?utm_..._share_counter
Xaxaxa, Vijesti su par sat ispred ostatka svijeta.
Struka nula.
E šta vrati ovaj zadnj servis Djovak, nevjerovatno
Nema mi ništa milije nego ugašene nade ove odvratne londonske publike. Ah uživam.
što ti je glava. posle brejka - tri servis gema, svaki se uzim bez izgubljenog poena. dođe gem đe serviraš da uzmeš prvi set i ćao. strah se uvuče, udarci ne slušaju. ako ga brejkne i sad, postoji velika šansa da Shapovalov nestane sa terena
Тapatalk
Uzdišu ovi akrepi...ruše se snovi Nolomrzaca
mogao je Shapovalov meč učiniti zanimljivijim da je uzeo ovaj set
Тapatalk
Kako on dobija ove setove da ne vjeruje čovjek.
Atmosfera na stadionu ka na pokajanje.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Sa kojim mentalnom hendikepom i barijerom čitav tour (osim Rafe i Kirjosa) igra protiv Novaka, toliko im je ušao u glave da su odma na startu u minusu.
Najteži set na turniru. U jednom momentu kao da sam se vratio u TB 2019 kako je Novak pametno odigrao kad je bilo najpotrebnije.
Lose igra realno. Kao da nema snage. Ajde Nole diz se
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk