250e za 5 dana na hrvatsku granicu, srećom neću morati da idem... :D
Printable View
250e za 5 dana na hrvatsku granicu, srećom neću morati da idem... :D
Previse. Stamota. I je li to barem za EU?
Ako je sigurno taj hladnjak loš, onda definitivno treba da se mijenja. E sad je zeznuto otkriti da li će još negdje da pusti gas, dok se ne zamjeni taj hladnjak. Meni su 2 puta ,,majstori" kao prvo vakuumom provjerili da li negdje pusta gas, prije punjenja i kažu da im uređaj pokazuje da ne gubi pritisak. Međutim kad su ubacili taj gas za hlađenje, obadva puta je posle samo 2-3 mjeseca gas izašao. Ja sam zatim slučajno otkrio, kada je auto bilo na kanalu, mjesto gdje pusta gas, bilo je zelene boje. I zatim sam kod nekog trećeg majstora to popravio. Ali izgleda da i dalje još negdje pusta gas, jer mi je prije 20tak dana kolega ss foruma dopunio gas, jer je valjda količina gasa bila opala za 70%.
Tako da ćeš ipak morati prvo zamjeniti hladnjak, pa punjenje, pa da se nadaš da neće više nigdje pustati. A dobro bi bilo da povremeno sam obratiš pažnju na to je li sistem vremenom počeo slabije da hladi i da na 10-15dana ga na kanal odozdo detaljno nadgledaš da li se negdje na cijevima, spojevima ili uređajima na klimi zeleni.
Poslato sa Huawei P8 lite
to da je srece i da ima majstora da valja u c.g moglo bi se otkriti dje pushta odma ali jbg morcesh sam da se promucish za sve taman ka i ja...
Provjeri obavezno i ventile,meni na ventil niskog pritiska pustalo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze da se vari hladnjak od klime.
Ne može ovaj, već je varen i propao je prilično. Tad sam to vozio kod par ljudi i svi su rekli da varenjem mogu samo možda privremeno riješiti i da ću bačit pare na to i na punjenje, kao što je i bilo već jednom. Ništa onda, uzeću hladnjak pa idemo polako. Po svemu ovome kompresor ne bi trebalo da može da otkaže već jedino neđe da pušta, a to se da zakrpiti, valjda.
kompresor moze da crkne takodje i da takodje pusta pored osovine na semering....
zatim...
imas susac koji se mijenja i koji zna da zacepi pa klima nabije prevelik pritisak i tad nema prohoda freona...
zatim presostat.....
zatim.....xxxx stvari...
Ali posto je to japanac...
japanac kupi ruske GAZ-ove po nekoj smijesnoj cijeni, istopi u novi celik ili alum. i napravi lexusa....xi xi
Ljudi ima li ko mozda iz danilovgrada ili da zna nesto o ovoj toyoti yaris na autodiler 2003.god 1.0 benzin cetvoro vrata sa kao 165k km 1900e?
ako valja i nije lomljena bih posao da je uzmem
Sent from huawei
Treba da putujem tudjim autom u Sloveniju, preko Hrvatske. Vlasnik će kod notara da mi ovjeri ovlascenje da mogu da vozim to auto... Je li to dovoljno? Citam nedje kazu treba zuti karton a nedje kazu ne treba
Prije par dana je prosao momak sa otkucanim ovlascenjem koje mu je pecatirao advokat bas nidje veze. Ja ne znam je li ostala kontrola izmedju hrv i slovenije bojim se da slovenci ne pocnu da tezinjaju. Treba ti kopija njegove licne i tvoj pasos i podjes u amscg za 15min gotovo
Ima kontrola izmedju Hr i Slo....nije pametno rizikovati toliki put bez zutog kartona
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Žuti obavezno...Madjari mi tražili prije mjesec ipo....i hrvati će sigurno.
Dje je najjeftinija registracija za kes?
Mislim da je stanić...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Formula u PC Kruševac...
I ja iz BD dolazim u Formulu jer mi je baaas dosta jeftinije
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
A u Bar zna li ko dje je najjeftinija registracija?
Znam da mi je u smokvu bas skupo nešto bilo.... A čuh i kod popovića nekoga u pg da je jeftino...
Npr ovi momci na forum što se reklamiraju kao najjeftiniji.. Stanić je bio 20e jeftiniji od njih :d
Koje je osiguranje u formulu?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk