nista,on vozi jednako kao da je suvo i kao da ima najbolje gume :)
Printable View
Debljina ukupna slojeva na autobanu je skoro 1 metar. Zaboravio sam konkretno koji sve slojevi postoje ali znam da sam iznevjerovao... Ali to je Njemačka. Vrijedan narod koji znanjem upravlja najbolje na cijelom svijetu. Oni imaju kanale za brodsku plovidbu izgrađeni kao akvadukti, to treba finansijski iznijet a ne autoban koji je vjerujem malji deca u poređenju sa tim. Uostalom nemaju 50% prekobrojnih zapošljenih na državnu sisu, broj službenih kola je manji nego kod nas u CG. To da imaju bolje puteve nego u USA nije ništa novo niti začuđujuće.
U USA ide beton 30-40 cm.
Ove 3 đevojke te poginuše danas sam čuo što se zaista desilo. Ova đevojka što je vozila je od svoje 18 godine bila prava muškarčina što se auta tiče. Đevojka kolko čuh odličan vozač i voljela je bržu vožnju (koja im je došla glave). Kobnog dana trkale su se sa nekim momcima, momci ih prestigli i uputili se ka PG, a one umjesto da skrenu od brzine ili šta već samo su produžile u kanjon. Vozač je ispao a ostale su se udavile. Ovi momci s kojima su se trkale su stigli u PG i čudno im je bilo što ih nema pa su se vratili da vide što je. Posle viđoše da su probile ogradu i pozvali su hitnu pomoć i policiju koja je stigla kasno...
Televisa presenta.
Lokujte ovo.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Preglupa prica,bas bi se vratili da vide dje su
Pazi sad kad se jave ta dvojica kolega koji su isli za njima, pa da "pozdrave" sve po spisku... Veze s mozgom i realnoscu nema... Vjerovatno onda i profesorica, koja se takodje vracala sa tog ispita, isto tako se igrala preticanja sa studentima, pa se vratila kad je primijetila samo jedan auto umjesto dva, pa se vratila da vidi gdje su i gledala da vidi moze li kojoj od njih pomoci. Dokonog naroda i jos dokonijih prica nema kao u CG.
kuku obraz OBRAZ !???!?!?!
Banja bi mi bilo da završiš u KP dom, pa barem na 4 dana, da vidiš kako prolaze ljudi koji se bave pričama rekla-kazala.
Nagori su ljudi koji "sve znaju" jer su ČULI :p
EDIT:
Admini, molim Ve, nemojte mi djelit kartone-kurtone, BronX studira saS menom, pa se ne vreeeđamo :cool:
Jaz-na skretanje put plaze,Golf 2 pofino naguzio Pola
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
e bez majke svi sa foruma bi izgunili ovdje a ovim irvasima ni po prstu.kakve su ovo zivotinje
Očekivao sam da im se glave ocrtaju gore.
A inace je ovaj defender strasno stabilan....NOT
Defender Italic.
http://m.vijesti.me/vijesti/jedna-os...-clanak-215994
Do udesa je došlo tako što je Rakočević na krivini na ulazu u tunel 26 preticao jedan automobil,
Preticao u krivini u tunelu?
Ovaj pasat na prvi pogled izgleda ka honda kako je sabijen naprijed
Pogledajte pazljivo sliku :
http://www.vijesti.me/data/slika/40/397085.jpg
1) Policajac sa dodirivanjem povrijedjenog, istom nesto objasnjava, prosljedjuje - ko li ga zna.
2) Sestra hitne pomoci u papuce - da je morala van asfalta ili betona, bi li sestra mogla sa takvim papucama otic pruzit pomoc ?
3) Drugi policajac mobilnim slika - bar tako izgleda.
Shta je odje chudno,ovo je normalna situacija u nashem sistemu
sent from my dick
Po njegovom drzanju tijela mislim da lista imenik ili pise poruku
Koma. Ovaj sa Polom je prosao kroz crveno i cao.
Užas!
Сент фром мај ајФон!
Mozda je i ovaj sto je jurio prosao kroz crveno, jer je moguce da se prije pali crveno na onu stranu.
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Aj' ti ukoči sa 160 km/h (kako rekoše da je vozio)... Strašno...
Večeras na moje oči umalo dva udesa - jedan pošto-poto hoće da presiječe put drugome (bukvalno u centimetar se mimoiđoše), a 100m dalje lik naglo koči i skreće bez žmigavca i još psuje i viče ovome iza njega jer je legao na sirenu. Ludo neko veče.
Jebote, gledas snimak dje je troje djece poginulo, kako da ti ne bude muka u stomak..
Uzas i katastrofa ali ipak mi se cini bar na snimku da je ipak ovaj nesrecni golf prosao kroz crveno tako da nazalost ovaj gospodin sa Audijem A8 i 21 godinom,pijan,sa160km/h kroz centar grada,u najgorem slucaju odgovarati za neko prekoracenje brzine i voznju u pijanom stanju.(mozda grijesim ali mislim da su zakoni takvi i kod nas u CG nazalost)
Odgovarace jer ima doprinos nastanku nezgode, al da se ne lazemo- da nisu prolazili kroz crveno svi bi sad kuci bili.
Drago mi je sto ima kamera. Novinari makar da cute- da ne pisu naslove kako oni imaju ,, info,, ko je prosao na crveno a ko na zeleno. Makar to
Sent from my iPad using Tapatalk
bilo bi manje pogibija da nema semafora, bilo bi više čukanja ali se niko ne bi zalijeta 160 km/h kroz zeleno i ljudi bi više gledali okolo, da je ovaj sa polom bacio pogled lijevo izbjegao bi sudar a isto se ova budala ne bi zalijetala
I u Nk je tako bilo redovno, no onda 90% ljudi place kako ne rade semafori... Ako znam kako pola vozaca u CG ima vozacke jadi me znali...
Sent from Tapatalk
često kad idem do Pg a po mom nekom mišljenju najlakša dionica (magistrala Nk-Pg) posebno Dg - oće ljudi da izginu s preticanjima preko pune, pa šlepera u krivinu..
A sto otvarah ovaj klip...uhhh...
e zbog ovakvih uvijek noci prikocim na semafore iako mi je zeleno . Uzas
A sto da ocekujete od momka kome je tata da ime Despot? Jos mu ovako, blago taju, tako retardirano izgleda, smao pogledajte tu facu koja govori : Imam 0,0001 mg mozga.
Stvarno..
Na svet.rs ima slika sa njegovog fb profila dje gazi 300..audi s8
http://www.svet.rs/top-vesti/stravic...izgubilo-zivot
nista pustice ga nakon po godine ako i toliko bude tamo, a mozda ga puste i da se brani sa slobode, zavrsice tajo to sa djavolovim advokatom
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/4...za-saobracajke
nije POLO nego GOLF V, svakako i da je bilo neko jače auto ne bi imali šanse jer je bočna strana pri sudaru najslabija svakom autu.
http://www.svet.rs/wp-content/upload...aobracajka.jpg
http://www.svet.rs/wp-content/upload...obracajka4.jpg
Osmica tenk
da je vozio neki slabiji auto i da su nekim slucajem poginuli i putnici u ovom vozili, koja bi onda prica bila...
veceras na izlazu iz zabljaka prema pv passat 5 karavan koliko mi se cini jer je auto razneseno... Zna li neko nesta vise?