Uh, lijepo je, konačno..Deblja majica ili džemper, dobar parfem i $ever, da raznosi...
Obožavam...
Printable View
Uh, lijepo je, konačno..Deblja majica ili džemper, dobar parfem i $ever, da raznosi...
Obožavam...
Zdravina čovječe! A ne ona kiša buđava...
Ni $everac nije kao što je bio :)
Jedan dan duva i prilegne
Duva brate ali odjednom poče ka da mu je neko naredio!
p.s. mis'im, ne smeta! (da me @Krkna ne pospremi pošto sam cijeli novembar psovala kišu) :D
Duni vjetre malo preko jetre Samo da kisa stane, ubudjah se vise.
Kako je lijepo...
Lijepo je na sliKu - jedino moze biti romanticna u paru..
Bizbi muvaš li to alapaču :D
Kako se tebi čini?
Ja ne vjerujem.
The extensive ridge across east-central Europe is getting replaced by a very large trough over the Atlantic, gradually expanding into to western half of the European continent this weekend. This will result in two consecutive deep cyclones across the Alps and northern Mediterranean, delivering a huge amount of rainfall (200-300 mm) and extreme snowfall (150+ cm over the west-central Alps) with significantly enhanced flooding threat, as well as avalanche threat in the Alps.
https://www.severe-weather.eu/wp-con...10r010t010.jpg
https://www.severe-weather.eu/wp-con...10r010t010.jpg
^
Direktorat za vanredne situacije MUP-a obavještava građane da će u subotu i nedjelju područje Crne Gore biti pod snažnim uticajem ciklonske aktivnosti koja će usloviti jako nestabilne vremenske prilike, intenzivnu kišu i jak južni vjetar.
“U centralnim i južnim predjelima očekuje se jaka kiša i obilna količina padavina, na primorju i u višim kontinentalnim predjelima, naročito u planinskim oblastima na sjeveru, očekuje se vrlo jak južni vjetar, povremeni udari južnog vjetra imaće olujni karakter. Kao direktna posljedica dejstva ove značajne meteorološke situacije (zbog obilne količine vode i jakog južnog vjetra), potencijalno su moguće i određene posljedice”.
Prelijepo vrijeme - nema kise >>> kazu sjutra ce jos ljepse da bude. :D
red meteo alarm.
Ja i moji veliki prijatelji sa HMZ foruma, pasionirani zaljubljenici u vremenske prilike i vrhunski amaterski hidrometeorolozi predvidjamo idlicnu zimu, snijeg i pravu caroliju. Od 25. ocekujte pravu snijeznu bajku.
Tooooooooooooo!!!
Vrijeme je idealno ako si gumena čizma...
Ma kakvi, rano je za snijeg sad. To tamo neđe april, maj :)
Eh, kad odeš da znaš kako i ta južina nedostaje :)
Ne podnosim južinu. Nakaza.
Od svih vremenskih prilika najvise mi odgovara suvo sa blagim sjeverom, tada se najbolje osjecam.
I ja. Milina. Kisa i jugo me ubijaju i smor su najžešći.
Od zime mi najvise odgovara 21+ stepeni [emoji16]
Od zime mi najviše odgovara ljeto 30+
Od zime mi najviše odgovara da podvučem noge pod pozadinom mu, ili preko prepona (pažljivo :D) pokrijemo se ćebetom i gledamo film, seriju...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne znate vi što je zima.
Sve preko nula je toplo.
ove godine josh zimu ne osjetismo , jedino sto se ubudjasmo i sto nas smori vise ova kisa. al bice bolje
Nego sta koristite od aplikacija za telefon za vremensku prognozu?
AccuWeather koristim odavno, ali mi nije bas precizna skroz.
Instalirah skoro Windy aplikaciju, tobos je na aerodrom koriste, stvarno je mocna, sa radarima i cudima...
Isto mi pise 25. zahladjenje i snijeg svuda okolo
Ja koristim YR, vele koriste je planinari za planiranje svojih putovanja
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Yr +1. Odlicna app za vrijeme
Instalirah da probam :)
ja sam neđe gledao ranije BBC weather je bio dobar sa prognozama.
I ja yr koristim, generalno je dobar, ali zna i da omane...
Sent using Tapatalk
Kakvo će sjutra biti vrijeme?
Neka bude iznenadjenje
Sent from my SM-G965F using Tapatalk