I onda očistili i prodali nekom... Jesam li vas tako učio?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Printable View
I onda očistili i prodali nekom... Jesam li vas tako učio?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Goce je opravku njegovog debelo platio, a moj nije na prodaju. :)
Zna li neko otprilike koliko se krecu cijene dekodiranja 5s sa americkog tmobile?
Sent from my Nexus 4
80-100e
Sinoć se namučih da odradim sync! Poludjeh! Oću preko iPhoto-a da prebacim slike da bi reinstalirala tel, NEĆE! Ugasi upali restartuj, šta mu je od toga pomoglo ne znam, ali došlo mi je kose da čupam.
Je li imao neko sličnih problema s peticom?
Сент фром мај ајФон!
Koja greska?
Sent from my iPhone using Tapatalk
kabal ili prosto neki bag... nije iPhone toliko savrshen da nikad ne zabaguje nego se desava, i ako se odje mnogi kunu da mu se to ne moze desit ;)
Uz odlicnu podrsku na apple.com sve te rijetke probleme je moguce rijesiti. Samo vidi koja je tacno greska. Odradi update iTunes... Ako vec nisi instaliraj update za iPhone. I probaj na drugom racunaru da skines slike
Provjerite punjac za 3GS/4/4S http://www.apple.com/me/support/usbadapter-european/
Starting June 18, 2014, bring the affected adapter(s) to a Wireless carrier partner. We will need to verify your iPhone serial number as part of the exchange process so please bring your iPhone with you.
Steka li jos kome viber? Your mesaage was not sent ? Je li do neta? Vibera? Telefona?!?!
Izbrisah ga i radio je 5.min ok... A sad prska opet... Al nece ni na 4g ni na wifi...
Il kad uradim hard restart onda proradi na par min....
Meni iPhone neće da puni na adapter od prije par dana... iPhone je kupljen u Fr, hoće li mi ga zamijeniti u T-Mobile u CG? Pošto ga nađoh na ovoj listi gore.
Sto bi radio hard reset zbog aplikacije?! Status vibera se najbolje moze provjeriti na twitteru :) imali su neki ispad...
Jer kad ga uradim odmah proradi posle toga ;) a kad zabaguje nema sanse da oce bilo sta da se posalje....
Apple kaze da zamjena u CG krece od 18. juna. Ne znaju oni za "efikasnist" nase carine
Da li je neko imao problem na 5s sa zazorom na lijevoj strani telefona kod dugmića za zvuk. Kada pritisnem ekran ima zazor nekih pola milimetra.
The Exchange Process
Starting June 18, 2014, bring the affected adapter(s) to a Wireless carrier partner. We will need to verify your iPhone serial number as part of the exchange process so please bring your iPhone with you.
http://support.apple.com/kb/HT1937
Da li je pocela zamjena u telekomu?
Ne jos. Glavni za to je na odmor, do ponedeljka.
Đe se mijenja? Može samo u PG?
U telekomu. Morali bi da distribuiraju po CG
Je li koristio futrolu koja puni bat? Koju bi preporucili tu do 20-30e ? Ebay? :D
Uze mi drug iphone 5c preko tcom-a i nema sanse da moze na net uc preko racuna. Trebaju li podesavanja da se odrade? Cellular data je on a ne mogu nidje APN podesavanja da nadjem.
neka zove 1500... isto se meni desilo na 5s, npr pokazuje 3g gore al nije konektovan... pa sam odradio reset network i zvao 2,3 puta i onda je proradilo :D
Na iPhone 5, pade mi i puce staklo...Radi sve normalno sem sto me bodu stakla u prste.. :)
Mora li cio ekran da se mijenja? GSM servis?
Mora jer je lijepljen za digitizer(touch) ;)
kolko para bole samo staklo? nadam se da je ok cijena, jer se za 50e a i manje moze porucit komplet lcd.....
Koji region stavljate? I zanima me oko kupovine aplikacija da li moze sa nasom Visa karticom ili PayPal-om? Takodje da li kupljene aplikacije ostaju vezane za nalog?
Dajte jos neke Tips & Tricks nesto sto je bitno, uzeh malo 5s da probam. ;)
ja probah sa hrvatska i visa hipotekarne, i nije htjelo....
na kraju sam kupio onaj vaucer itunes od 10$ preko nekog momka iz srb(ima neki paypal koji podrzava primanje para) i onda ukucas samo code vaucera, i imas na stanju 10$ npr :D i trgujes lagano sa US acc ;)
kupljene app ostaju vezane za nalog....
ugl bude na isrbija ljudi da prodaju po 800dinara te vaucere od 10$, uplatis im na paypal i on ti posalje code :D mislim da je najlakse tako..
Znaci ne postoji mogucnost da se Visom iz nase zemlje kupuju aplikacije? A PayPal da li je probao ko?
mozda i postoji, tj postoji neka fora 100% .... al nek se javi neko drugi :D
A zemlja tj country/region? Us? Hr?
9. Septembra izlazi iphone 6
Sent from my HTC One M8