Prekida li kome internet po minut,dva ili je to samo kod mene.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Printable View
Interesuje me jos ovo, jel ova novogodisnja ponuda o duploj brzini vazi samo do nove godine ili ce takva ostati i u 2019 godini? (Pitam jer jos ne mogu uzeti Mtel box u mom gradu dok ne povezu i ne srede situaciju, a kako su najavili tek posle nove godine ce nastaviti sa radom)
Na Movie pustili HRT 1 i 2,takođe su sredili titlove na onih par kanala.Sad primjetih
Sent from my LEX722 using Tapatalk
Sredjen je i zvuk na svim kanalima [emoji16]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...85f2aed975.jpg
Paket box 4, prve nedelje download 5 mbps, salju jednu ekipu, drugu, tek treca ukapira da treba neko kablo drugacije da se postavi, ali opet nije ni blizu toga sta placam. Naravno kad zovnem centralu oni opet posalju ove strucnjake.
Traži da ti pošalju njihovu ekipu a ne ove po ugovoru . To važi za sve provajdere jer ovima po ugovoru je bitno da su izasli na čak i odgovara da se ponovo zovu .
Straus kada će novi interfejs ? Tj onaj koji sam imao pre novog rutera !
Dva dana sam imao taj novi interfejs . Brz , omiljeni kanali mogu da se predlože . Jednostavno bas kakav treba biti . To je bilo na movy , promjenise ruter da bi dobio dvesta megabita i vrati se na stari .
Nemam kad da im napisem jedan email, ovaj move ne valka nista.
Ne moguntei kanal prebacit da ne zaglavi. Baaas lose.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Stvarno je neprimjetna...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab2b49f56b.jpg
Sent from Tapatalk
Poslah im mejl u vezi ovih novih brzina,nazvase me i rekose ako prodzim ugovor do 15.01.imacu ove promo brzine.Znaci ne samo za nove korisnike i one kojima je istekao ugovor,nego vazi i za produzenje ugovora.
Sent from my LEX722 using Tapatalk
Ponuda za sat televiziju.
Start paket 10.90
Prvih 6 mjeseci po 1 euro.
Instalacija i oprema besplatna
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Da li ima kombinaciju s net paketima ili ide samostalno
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Jansam prije 20 dana potpisao ugovor. Sto ja nemam to? :(
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk