Ima li uopšte znaka skretanja za Marezu sa strane DG? Čini mi se da nema. Ja i po danu svaki treći put promašim skretanje.
Printable View
Ima li uopšte znaka skretanja za Marezu sa strane DG? Čini mi se da nema. Ja i po danu svaki treći put promašim skretanje.
Ono skretanje nije ni planirano ali je zbog pritiska mjestana dozvoljeno. Naravno nije napravljeno po propisima i sad imamo sto imamo.
Kad smo kod toga sjetih se kako ona rampa za voz nije radila na Zagorič i imala sam situaciju ono taman krenem ka pruzi ono voz u susret sabrah se u sekundi ono velim sebi budalo rikverc. [emoji1787] Sad radi ali to veče nikad neću zaboraviti.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Po projektu se islo na kruzni pa onda nazad... Ali su izmjenili i epilog vidimo mislim da je ovo 3 izgubljeni zivot u zadnjih 2god
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inace zanimljivo za dogadjaj kod hrama, po policiji oni su dobili prijavu u 21:36 a zena koja kaze da je prijavila tvrdi da se ova vrcela 10 krugova prije nego sto je udarila na kraju pjesake. Ne znam, jednostavno mi je nemoguce da se policija toliko raspada da niko nije mogao doci u tih 10 minuta od 21:36 do 21:46 da bude tu jer se po snimcima vidi da su tek kasnije dosli, znaci bar 20 min kasnije a uprava im je vazdusnom linijom 200m ako i tolko....
Aj za to.imamo razumijevanja jer ne mogu da reaguju isto kao na Tuca u naselju, lopov u kuci, nasilje,oucnjava i na prijavu neko auto divlja po naselju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
policija mnogo duze od toga nije reagovala kad je 2022 coek cinio masakar po Cetinju... jos su na kraj lagali da nije ni prijavljeno, iako su ljudi pokazivali dokaze da su zvali
nasa policije je zastidje, vojska jos crnja - nas bi s kraja na kraj pregazila jedna ceta vojske da nas ne bi imao ko odbranit
vala raskrsnica, prikljucenja i kruznih barem nijesu zalili da metnu :D
pa sad prespor put, mora se gradit novi od nidje preko nidje :D
najgora stvar kod onoga puta je visinska razlika i sto cesto auto koje ide iz pravca Mareze ne vidis do zadnjim 5m kad udje u raskrsnicu... a dostina zato sto ne vidi bulevar (nema preglednost) samo uleti
Na marezu samo nisu trebali da dozvole da se tu skrece nego da bude prikljucenje za put DG i tjt. Taj bulevar niti je bulevar niti je magistrala niti brza cesta, bukvalno je od svega ono najgore i tako stoji tu. Bacene pare
par još kružnih i biće to bonbona
Najveci divljaci na cesti
Bože nam Ti pomozi, ovakvima bez pameti !!!
Ovi Bjelopoljci ce svi izginuti kako voze.
21 godina
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Juce vidim prepolovljen Passat na NK put/put za Marezu. Tu su ga ostavili, da vide majmuni sta se desava kad se juri.
Tu je već nekoliko dana.... I treba da ostane...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bio je neki sudar Drazin Vrt, na 300m od mene (Bajova Kula)
Valjda ozbiljnije, 3x vatograsci itd...
Ne mogu da vjerujem da jos ono auto stoji iz udesa na Marezi :( U komade, sliakje uzasna svaki put kad se ukljucujete ili iskljucujete.
Napravit konstrukciju od 10tak metara i na nju ga podici, da svi vide, a ne ja sam dobar vozac, mene se to ne moze desit itd
Tako je.