To je to. [emoji846] Ja sqm redovno znao da dijelim porciju I da mi bude baš dosta. Ono knap. Da se baš dobro najedem, a da ne pucam. [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
To je to. [emoji846] Ja sqm redovno znao da dijelim porciju I da mi bude baš dosta. Ono knap. Da se baš dobro najedem, a da ne pucam. [emoji846]
Knjaz u Nk, šta reći, osim brutalno sveža hrana, čak i u 21h uveče. Uzeh popeke, pitam gospođu što služi, jesu svježi, kaže sad će da ih prave....reko aj da vidimo i to....dođoše 3 kom, pomfrit, na tanjiru malo paradajza i krastavca, i majonez...baš baš dobri, svježi, ukusni...2 sam uspio pojesti...uzeh i porciju paprika u pavlaci, u kombinaciji sa domaćim hlebom...uh....inače i ranije sam dosta puta jeo u Knjaz, u stvarno uvjek su porcije bile baš velike + cijene pristupačne.
Je li bio ko skorije u "Pod Pločom" ? U Roštiljijadu novu nema što ić oko 15h, čuh da se ne razmiče gužva tamo?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
E ja pročqzih u nedelju oko 16h red ispred. Što je rekoh ovo, čeka se red na roštilj. Nevjerovatno.
Pod pločom sa ćevapima, uštipcima nemaš greške. Džigerica i bubrezi su skroz ok. Urnebes ako voliš meni odličan. Tople lepinje. Uhhh. Odoh na doručak tamo pomamio si me [emoji16][emoji16]
Pa taman sa kolegama tamo da pođem, ambijent nas ne interesuje mnogo samo dobar krkanluk i ladno pivo :)
Ako je kvalitet ostao kao i prije, meni su tamo No1 ćevapi bili, kod nas.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Eto tako. Kod njih je kvalitet ostao isti od kad se sjećam čini mi se. Bar što se tiče ćevapa. I porcija od 10 je da se baš dobro najedeš vazda bila a i sad je.
Meni cevapi u rostiljijadu i nisu nesto iskreno
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Juce bijah u pod plocu, sve kao nekada, perfektno :D
Danas svratih na grahovac, nisam bio sigurno godinu dana. A sto je ono mili brate cijene jace nego u stari grad kotor. Nisam mogao vjerovati. Samo neka su zdravo, nece me gledat vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze li neko preporuku za sladoled i kolac u Niksic i ima li dje sa djecom u prirodu da se provede par sati ? Za Manitovac znam , nego me zanima ima li jos dje ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ginger na trg, lijepi su im kolaci.
sladoled na vidikovcu,nije sad neko ludilo (standardni cermat) ali nema nigdje drugo ni cermat kamoli šta bolje...priroda da ti sjediš a djeca da se igraju sem manitovca samo trebjesa,ali meni se lično klopa ne dopada.van grada je još sve u izgradnji sem zavičaja u dragovoljićima,ali nisam lično bio pa ne mogu da komentarišem.
Ako budete u prilici, preporuka za restoran Interpola u Lionu :D (stvarno vrlo pristojan, a cijene kao u CG skupštinskom restoranu)
P.s. slučajno nemojte uzimati burgere, očajni su....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3fa401cdab.jpg
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Ovo je prava stvar,jedesh i gledash koga traže...tj. ko nikad nece jesti tu!
Pita sa mesom u Dimi u Dalmatinsku, predobra. Imaju i burek klasik i onaj zamotani...ozbiljna pekara i ponuda. Pisao sam nekoliko puta o njima i cini mi se da je sad najbolja
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
https://i.ibb.co/rKTzsZ0r/IMG-0281.jpg
20€ Bokeski Gusti
Juce sam imao goste i odlucih se sa Pashin Rio i mijesano meso. Svi su bili odusevljeni i djeca i odrasli, svjeze i preukusno! Bas je preporuka za ovakve skupove u dvoristu, svaka cast Pasha.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Hvala kolega ! :)
Drago nam je kad opravdamo ukazano povjerenje. :)
Da pohvalim Galiju (Buljarica), ako već niste.
Primicija, loše baš loše. Engleski doručak, jaja ajde ok ali kobasice sramne, one narandžaste kurtonke najgore. Nije mi jasno kako mogu da služe takve kobasice a da naplaćuju doručak 6.30, očekivao se neke juneće kao recimo u Protokolu ili Astoriji (cijena doručka je slična). Fritata Primicija zagorela ispod ka ciganski tiganj + kad se na to sve doda da je parking ispred njih 1.5 EUR po satu (oni ga drže), gledat me više neće. :) Ne znam što nam bi da sjednemo tamo, u prolazu smo bili ali odavno ne čuh da je neko tamo nešto hvalio, osta od od onog lokala samo ime.
Vec duze vrijeme su bas katastrofalni
Primicija je odavno postala prva pomoc hrana, prodaje je lokacija i ime, preko puta imas kineski restoran sa tri puta boljom hranom i slicnim cijenama.