ada fabia tako vozi... :) slobodno bi mogli da ga zaposle u fabrike kao vozaca koji testira minimalnu potrosnju :D ne znam sto daju tolie pare za samnjenje potrosnje kad mogu da zaposle Fabiu :)
Printable View
ada fabia tako vozi... :) slobodno bi mogli da ga zaposle u fabrike kao vozaca koji testira minimalnu potrosnju :D ne znam sto daju tolie pare za samnjenje potrosnje kad mogu da zaposle Fabiu :)
Ja mislim da ga tuli nizastranu...
prebabaski. otvoreni put pravi za minimalnu potrosnju.
Cekaj, 70 km/h prosjek PG HN PG je baba?
Do niksica ispod 100 sve je voda
Sent from my iPad using Tapatalk
od pg do nk treba "da ne jebees zivu silu" da bi ti 100ka bila prosjek...
Daj molim te pokazi mi tvoju prosjecnu brzinu, a da si imao presretac kod Dak Petrola, koji me zaustavio (sinoc) jer nemam prednju tablicu pa je mogao samo da prihvati da mi popusi, i onda A klasu kod Budosa, onda prije Grahova Golfa V...
Inace ako imate muda da se kladimo, natankamo do cepa, idemo do HN i nazad, ako bude potrosnja preko 7, dajem 1000 eura. Ako bude <=7, trazim 1000 eura.
Fabia mi putujemo od tacke a do tacke b da stignemo sto prije, potrosnju ne gledam, ja bi volio da je do nk 4trake da ne putujem 40min nego 15 :) previse gledas u taj komp i n obracas paznju na put, nemoj to da radis
Sent from my iPad using Tapatalk
Ne uzivas , ti se preznojavas da bi ti potrosnja bila sto manja. Traume dozivljavas, kad vidis semafor ili kolonu dozivis stresnu situaciju :)
Salu na stranu, ljudi prosjek 100je ubistvo, ne znaci to samo vizit 100do tamo, stanes na semafor eto ti odma prosjek na 50.
Ljubomorne duse umrite! Vozite kante pa sad izmisljate razne gluposti da bi potrosnja Fabiji bila veca!
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/n...rne-duse-3.png
Do Nk 100kmh prosjecna i nije toliko velika brzina, lagan je ono put, druga prica su presretaci itd. Ali postignut 100 prosjek uopste nije strasno kako vi to predstavljate sad, do NK je goli pravac manje vise
ima li dje na otpad naslon za ruku od ljeksesa, da ugradim na goilfa dva da se vozim ka shef ?
https://www.youtube.com/watch?v=bt7RgAE4zyk
Covjek je napravio 1 000 000 km sa Hondom Accord, i Honda mu je poklonila novi Accord..
1 000 000 milja
milion milja, ništa bez da čoek uzme neki stari accord i pođe kod cetinjana da obrnu kilometražu
drug vozi 330i trosi mu 10-12l , eo fabija isto 3000 i kusur kubika 10l :D , pa mi za bude sto moja kanturica od 2000ccm trosi 13-15l :(
330i prije trosi 14-16, jer 330d trosi 10-12 :P
Nemamo DIY podforum, pa evo kako iskoristiti podloge za miša:
http://www.dodaj.rs/f/26/4z/hUWI0Iq/zavjesice.jpg
Ne nego suprotno.
Koji je ovo prvi auto, jel ova ona hodna iz devedesitih što sad 'iljadu eura košta, baš je paklena :D
Tvoj komentar sam po sebi govori koliko veze s mozgom nemas o kolima.Napusti topik
Hahahha gasi
Samo da se uključim!!!
E320CDI danas vozih do Tivta i nazad... Prosjek ~7l/100km, neka normalna vožnja 90% vremena, i 10% vremena preskakanja i preticanja svega živog :D
Kroz grad vjerujem da mora trošit bar 12l :)
Do skoro sam vozio Golf 6 1.6TDI koji je trošio kao hemijska olovka... Tipa 4-5 litara :D
Kad vidim da se ljudi pate s malim ne udobnim autima od 2000cc, da im troši po 13l ... ... Odma mi je lakše :mrgreen:
Ja evo 3 da vozim ML-a sa istim motorom, 55000 easy driven miles, 19 MPG.
Sjutra ili preksjutra idem sa njim do HN i nazad i bas cu da vidim koliko pije na otvorenom.
P.S. Kad smo kod 3.0 CDI, bruka i sramota od motora.
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
on topic dacia duster do hn 2,8 potrosnja ;p