Za Hobita se karte mogu rezervisati i preko telefona, pa podici pola sata pred premijeru, ne morate ici da kupujete karte. Tako mi rece ona gospodja.
Printable View
Za Hobita se karte mogu rezervisati i preko telefona, pa podici pola sata pred premijeru, ne morate ici da kupujete karte. Tako mi rece ona gospodja.
Kad je premijera?
13.12 u 20:30, valjda je sve rasprodato
Ada ne treba ti ni tel, fino preko sajta, i izaberes sjedista cak.
A taman neka protutnjaja ova djecina i guzve , pa lagano onda da se odgleda 2h i 40 min :D
Po meni lichno ovaj Hobit tesko ****** od filma...
Trebao bi da pročitaš knjigu, to je tek teška katastrofa.
ahahahahahahahahahah
Ja ne znam jel do 3d efekata ili cega... ali interesantan mi je bio
Ja gledah prije nedje "Poslednja straza" , nije los film ali kad vidjeh da se kultura nije ni malo promijenila nece me bit tamo...
tacno tako, bio sam bio na Skyfall, i to onu najkasniju projekciju cini mi se oko 23:00, non stop neko kreveljenje i bačanje fora, sala je bila popunjena, i jedino sam ja ćutkao... i kad sam vidio da ostale boli qr*ac i ja sam presta... a onaj sto toboš udje da iskontroliše, usa je tek posle uru ipo...
sve u svemu, ici cu mozda samo na neke komedije, dje mi ne smeta kad se prica...
shvatam sve ali da neko podje na hobite od 3 sata i bukvalno ne stane sa pricom,pa mljacakju,pa sok,pa se ustane,okrene,pa tel, pa prica, jaoooooo ono je nemoguce. nekim ljudim izgleda film je obaveza. najbolji su oni sto zaspu...
nema mrznijeg od toga sigurno ništa..non stop se nešto pomjeraju,mljackaju.sa slančicom se igraju...to je prije svega nekultura a onda bezobrazluk
kako je dobro kad je 3D film, neka mracna scena, ckiljis da vidis nesto a brat ispred tebe uzme da kuca poruku na galaxy s3 sa full brightness
ahahahahaha e to to ...ahaha
nedao bog nikome da mi udari nogom u naslon, jednom je to jedan uradio, JEDNOM! :D
Hahah kuku, meni se desilo 2x da sam punom odvalio momka u glavu ispred sebe.
Kako sam krupniji (citaj debeo) prekrstim noge na malo cudniji nacin i tacno "pricvrstim " stopalo na vrh sjedista ispred. I onda malo po malo, sklizne i u zamahu rokne nekog ispred.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Ko gotivi TLotR, The Hobbit ne moze da ne zgotivi, prelijep film. Gledao sam ga u 3D, samo je malo bzv sto su one naocare malo tamne, a slika na platnu kad bi se gledala bez naocara je puno svetlija i time zivlja, tako da je to jedina mana za 3D (cvike), tako da cu ga drugi put gledati u digitalu... ne znam je li neko primijetio iz prvog trejlera ima nekih scena koje sad u filmu nisu bile...
Slika na platnu je namjerno svijetlija i življa, i to previše, zbog naočara - kad staviš naočare, sve bude kako je režiser zamislio, ili blizu.
dobro je dok ne pocnu sa tabletima da dolaze :p
ja sam mislio da podjem na Cloud Atlas, ali s obzirom da je upravo izasao bluray rip, a ljudi iz cineplexxa nemaju nacina (ili volje) da malo dovedu u red ove koji prave nered, ipak cu ga gledati doma...
meni je nino rašić počeo da prepričava betmena prije početka filma jer ga je već gledao.
na hobite su dvije cure iznad nas pričale dok jedan momak nije viknuo: u bioskopu ste, seljanke :lol:
i evo na ovoga pisina sad: jaooo, kako je $adaaak! aooo, nestala mu olovka! aaaa greote! a viiiidii muuu okiiiceeee! odakle ovi na drvetu? oni žive na zemlji! pa kako! e pa svašta.
i tako...
Zanimljivi Hobbiti, nego mi je ozvučenje moglo jače biti, a povraćaj naočara je super sajber higijenski ahahahah kakvi hohštapleri...
Pg, Nk, Ct... Rohan, Gondor – Arnor, Mordor...
Kada Aragorn postane kralj Ljudi uspjeće da povrati svoju moć i ujediniće sva kraljevstva.
Miriše li Vam ko na Aragorna? Jer meni da. Nego mi na Ljude slabo miriše.
Jbte, pišu knjige, snimaju filmove, zarađuju zelembaćke preko naše grbače. Truli zapad. Kome da se žalimo?
Čuš, zadužujemo se, dugovi, a sram ih bilo, ništa ne vraćamo, treba sve da nam daju samo jer smo im vječita inspiracija.
Dobrom, ne baš sve. Onda bi nam bilo dosadno kao u Shire-u. :razz:
Da'ko daju opet neki glupi novogodisnji film dje se svi zaljubljuju i sve ispada srecno na kraju. To su jedini filmovi kad ti ne smeta kad se ljudi krevelje i javljaju na telefon okolo.