Ni meni ne pada na pamet da branim Demokrate, jednostavno mi se ne sviđa njihov stil, ne vjerujem Bečićevom egu, a i prestao sam da vjerujem u floskule "Mladi i neiskvareni.". Ono što većina naših političara ne shvata je da treba da budu sluga narodu, i mislim da je Bečić definitivno u toj većini. Drugo, nije na "mladima" da vode države, jer mladi po definiciji ne mogu imati dovoljno iskustva, pa ni znanja. Na mladima je da budu idealisti - što je prirodno, čak i dobro, i vidi se i na Forumu a i u svijetu. Napadni marketing nije nikako prijatan, ali razumijem i da im je to jedini način da nekako dopru do apolitičnih ljudi i apstinenata, tako da im to ne uzimam previše za zlo.
Ono što me jako nervira je što DPS od njihovog osnivanja pokušava da ih gurne u isti koš sa DF-om, i što je u potpunosti uspjelo što se javnog mišljenja tiče (opet, Forum kao primjer), a oni to vrlo jasno nisu. Ni djelovanje im nije takvo, ni glasači im nisu takvi, ni članovi im nisu takvi, bar ne u prosjeku. Priča o pobjedama a ne podjelama je zdrava, i jedina priča na kojoj mi u ovolikoj Crnoj Gori možemo graditi društvo. Ne volim da komentarišem litije, ali podržavanje istih nikako ne znači da je neko nacionalista. Demokrate su uvijek gurale primarno i osnovno ekonomsku priču i tu neku priču o nedjeljivosti, taj "nacionalizam" koji vi osjećate je samo lični osjećaj iskrivljen godinama i godinama čitanja DPS-ovih izjava.
Edit:
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-samoizolacije
Nema što, pohvale đe se pohvale zaslužuju, pa i da je samo "predstava za narod", djela su bitna.