Trebao si onda da zapišeš tablice pa da ga prijaviš ako već nisi htio da ulaziš u dalju polemiku sa tim prascem
Printable View
Trebao si onda da zapišeš tablice pa da ga prijaviš ako već nisi htio da ulaziš u dalju polemiku sa tim prascem
Kod nas bi za grebanje auta otisla glava. Ka Bogdan Diklic iz filma "Bure baruta". Ljepse ti se ubit nego nekom ogrebat auto ili ga nesto odstetiti,na primjer red u posti,kasi,parking ili bilo sto.Najvece svadje jesu zbog parkinga.Naime,pojedinci tvrde za neka javna parking mjesta da su njihova.Ako im se parkiras traume dozive.Cak napisu "zauzeto" na tim javnim parkinzima.
PS: Ispravno si postupio,nece se krv vala prolivati zbog grebanja auta.
A što i da je izašao, prebio ga/dobio batine? Ništa postić neće, ovaj može dodatno da ga tuži, i eto ti odma novih problema. Što znam, lako je nama sad da zborimo sa strane kako bi reagovali. Ne kažem da treba iskulirat, al nije ni rješenje tuča. Nisam pametan. Možda treba bejzbolku nosit u kola, ako već kreneš da ga razlupaš komplet sa kolima, neka bar ima zašto da te tuži :D
Cus da ga razlupa bejzbolkom zbog ogrebotine na kolima. Ne vjerujem sta citam.
Kako smo opasni odje po forumu... Rekao bi co'ek da ne smijes nekoga prijeko pogledat' jer 'ode glava'...
Da, razbio bi mu glavu da mi namjerno ogrebe auto, ja ne znam toga da nije masu alergican na te stvari
A djeeeeee, to je gubljenje vremena.
Sto je najjace, ogromne su sanse te planirane batine da dobijes nazad :D
Najbolje bi bilo da nadjes neki nacin da ga iznerviras 10 puta vise nego on tebe. Ja mislim da je to pobjeda ;)
Ništa lakše nego iznervirat već nervoznog čovjeka :D
Pa ono što je direktor predložio gore - ako je ogrebotina zaista vidljiva, nazoveš policiju i kažeš da te je udario i pobjegao; oni bi se vjerovatno smijali kad dođu i vide da je samo ogrebotina, ali mislim da ti imaš pravo - to ti je bar 50 eura kod lakirera. Ostaje veliko pitanje kako bi dokazao da te je baš on udario, ali i ta pegla, da ga policija privodi i da se objašnjava s njima bi mu bila dovoljna nauka...
Sve su ovo dobri savjeti i hvala Vam na njima ali ja sam vec na "uslovnu" tako da ce prije njemu vjerovat nego meni a i pravni sistem drzave nam je na nivou tako da nemam sto bolje ocekivat ni od policije ni od gradjana. Cast izuzecima.
Ne znam, oni kojima pare ne padaju sa neba nego auto otplaćuju kreditom, u današnje teško vrijeme, i onda dodje neko i namjerno te udari vratima i ogrebe ti kola... Mislim, kuda ide genarlno ova šaka jada od naroda. Fala Bogu nema nas više. Ne daj Bože da nas ima par miliona na što bi ođe život ličio, nepodnošljivo bi bilo ali bez pretjerivanja.
vozila zena pomorca, pazen, garaziran. a ova na svaku prepreku se popela u pg
Bitno je da hitna ima pristup. Kakvi mozgovi se prakiraju tako da zabrane pristup hitnoj i vatrogascima. Sve to da se ne bi neko pružio 5-6 koraka više.
https://www.youtube.com/watch?v=OLPnzvczsTg
Jutros na S.Aerodrum kruzni kod Pub-a KOOLAASIN momak je ukljucio autopilot i gleda u mene a za kruzni ko ga hebe :)
*zanemarite datum sa klipa jer mi je baterija slaba pa stalno remeti...
Juce je bio 'near-miss' na kruzni za zaobilaznicu. Samo sto nije ovako na ulazak u kruzni nego na izlazak. Momak je sa Golf-om (5-ica, cini mi se) iz unutrasnje trake krenuo da izlazi sa kruznog a co'ek u nekog pezo-a je spoljnom htio da nastavi do sledeceg izlaza. Ovaj pezo je naglo zakocio a Golf je prosao na par cm i zbog skripe guma okrenuo glavu zbog cega je autom zakacio bankinu.. Ja sam nastavio dalje, ne znam jesu li i oni ili su se macevali po putu...
ugazio bi debile koji ne znaju uc i izac iz kruznog. svaki dan mi se isto desava ili vidim takvu situaciju
Ljudi moji ja ne vjerujem kakvih sve ima likova. Unutrasnja je ako se izlazi na druge izlaze a spoljna iskljucivo ako se ide na prvi izlaz. Ja jedan dan u NK na kruzni i ovaj ga drajva spoljnom cijeli krug. Izasao i usao u istu ulicu. Spoljne se tip drzi i niko se iskljucit ne moze od njega. Samo sam pozelio taj momenat da vozim Moskvic da se prislonim uz njega
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
A sto ces u slucaju da ti na desnu traku prije ulaza u kruzni nacrtana strelica za pravo i desno?
P.s. sa desnom trakom mozes na prvi ili drugi izlaz.
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Kakva je to strelica ispred kruznog? Moze bit greskom ofarbano od ranije sto se redovno desava kod nas...
P.S. Ja ne kapiram kako je ljudima toliko komplikovano pravilo kruznog a jos manje one koji znaju ali se ukljucuju iako je neko vec u kruznom (kao na klipu iznad) i ponasaju se kao da su jedini koji ga koriste...
Here we go again...
Možeš i desno i pravo da se isključiš iz spoljne (jer na svakom kružnom sa 2 trake kod nas postoje znakovi i horizontalna signalizacija), ako si u unutrašnjoj i ne možeš da se isključiš zbog ovog iz spoljne moraš obići još jedan krug, u kružnom nema zaustavljanja... To se nikad nije dovodilo u pitanje jer je jasno kao dan (kao što već rekoh znakovi i horizontalna signalizacija)...
Bilo je i nekoliko emisija na tv-u đe su policajci, vještaci itd objašnjavali istu stvar, najbolje bi bilo da se ovo pravilo stavi kao opis podforuma da se ne bi svako malo vrćela ista priča...
Za to pravilo hvatanja jos jednog kruga ukoliko zelis da se iskljcis a imas vozilo sa desne strane znam ali ne znam jel' iko ikad posao tim pravilom ili se zaustavio na sekund da vozilo prodje pa se onda iskljucio...
Na svim ulazima u naše kružne tokove nalazi se ovaj znak:
http://www.dodaj.rs/f/2K/gI/41rLxMVh/znak.jpg
Znači desna traka te vodi na prvi i drugi izlaz iz kružnog.