what??
Printable View
what??
A nista, nikome nista. Nazalost nemamo nekog novinara koji bi pratio ove stvari.
pa ne moze jos, jos je istraga u toku
Zatvorili dio ulice zbog udesa.
https://i.postimg.cc/pLWPVkhh/Screen...36-Gallery.jpg
I ajmo nacelnik za bezbjednost na drumu iz UP da da apel jedan...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na magistralnom putu Bar–Podgorica, u mjestu Virpazar, u nedjelju oko 20:30 časova, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila, među kojima i službeno vozilo Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), u kojem se nalazio ministar Danilo Šaranović, saopšteno je iz Uprave policije (UP).
"Nakon nezgode su dva lica medicinski tretirana. Jedno lice je zadobilo lake povrede, a drugo lice – supruga ministra, koja je u poodmakloj trudnoći je stabilnog stanja nakon obavljenih ljekarskih pregleda", ističe se u saopštenju.
Iz UP su dodali da će, nakon uviđaja i utvrđivanja svih relevantnih činjenica vezano za saobraćajnu nezgodu, o istima obavijestiti javnost.
Policijski načelnik za saobraćaj Ilija Janjušević kaže da nekada ni sve mjere koje se preduzmu ne mogu u dovoljnoj mjeri uticati na sprječavanje saobraćajnih nezgoda...
Ne kad smo divalj narod....zalud sve,samo po dzepu i u tvorza
Sent from outer space using Tapatalk
Janjušević: Vozila sa štićenim ličnostima imaju pravo prvenstva ali ne smiju da ugrožavaju saobraćaj;
Uzor mladih snaga ...
Ako su to 2 sluzbena crna sa rotacijama koja su u slicno vrijeme (oko 8.00-8.10) prosli pored mene kod zeljeznickog mosta u SutomorE - baaas su jurili
Tako nam štićenih ličnosti.Ali JBG to je "nagrada" kad štitiš dilere i ostale krupne ribe da imaš trenutak eksplozije sopstvenih kompleksa na putu u službeno auto iako si niko i ništa.Ka i drugi obični smrtnik.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...39d96d01ae.gif
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jos nema zapisnika...
Mole drugu stranu da "prizna"
Čak je i zapisnik nebitan koliko izučavanje sociološke pojave nekog političara koji dobije službeno pa vozi trudnu ženu na more i upali rotacije ka da se porađa svjestan (da li?) da se sve može završiti kako se završilo sva sreća pa nije još gore.
No koment.
Najbitnije je sto je zena stabilnog zdravlja i sa andjelima da to bude sve kako treba.
A ni prvi ni poslednji sa koriscenjem sluzbenih kola....a cudo nesto ne podrza mu Djelosaj scepanovica a ti isti policajci izadjoae mu u susret prosle nedjelje za svoga sto prekoraci brzinu... pa kad vam budu pisali kaznu obicna i republicka policija znajte da ne poznajete nikoga iako oni "rade po pravilima"
Ja ne znam pravo da ti rečem Networkmaster jel bi pristala da se vozim sa takvim.Zajebavam se znam,ne bi za spas. ;)
Tacno tako, bitno je da ministra pomalo brane ova ekipa podobnih oldtajmera bez rezultata za bezbjednost saobracaja evo unazad 15 godina a sa zavidnim rezultatima sa smrtnim ishodom... uglavnom radar kod vodovoda kriticna dionica 50k lm , radar na marezu blizu skretanja isto kriticna dionica od 50km na sat ... zaobilaznica isto kriticna dionica.. sve kriticne dionice na 50km...
Nadam se da ga je poslije doma jad od žene naša da spasi nam državu. :D
Na manje bi muke bio od skaljarskokavcanskog klana hahahahahah
Je li se vidio odsjaj u retrovizoru ...eh muko naša
https://www.vijesti.me/v/762900?utm_..._share_counter
Ja ne znam sta da kazem, ljudi.
Nema bez po dzepu,tvorza,oduzimanje vozackih,oduzimanje auta, zatvaranje auto skola....samo zestoka represija,pa bi se sve dovelo u red. Ne moze se drugacije sa ovim narodom....
A i policija samo nek je zdravo...nema ih kad treba....rasulo
Sent from outer space using Tapatalk
Deseta žrtva od početka mjeseca: U dvije saobraćajne nesreće poginula dvojica motociklista
Uniformisana lica zaduzena za bezbjednost najavljuju akciju pojas...