Bice da je ovo drugo od 98%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Bice da je ovo drugo od 98%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko radi tehnicki na majbaha ? :)))
pitanje je jel i registrovan :)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Takumi je iznio jedini tacan odgovor,prethodna vlast je krala i glicerin iz kocnica i doslo vrijeme da se kupuju nova auta :))))
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sad koristi W222 koji ne moze ostat bez kocnica a da prije toga ne ovjeri problem sa 15 lampica i 150 poruka na displeju.
Ako pukne neko crijevo, ventil blokira odvod prema tom tocku i bremze rade normalno na 3 tocka. Uz to ima i fail safe.
Ma šou, veli totalno otkazale kocnice 50 metara prije nizbrdice i onda se ZAUSTAVIO na prosirenju. Sta ga je zaustavio? Magija hodže rahmetli Rasima Lole iz Kruta ulcinjskih?
A ovo mu Vučić ne bi napisao kao scenario, mora da je kontaktirajte producenta turskih serija za opis... Ajde slušate Dritangine izjave, drama queen.
Ko ne bi volio Majbaha pod d*pe [emoji2]
Dosta nas.
Ah kako ne, i vozikas se kroz Ulcinj i vidis okolo narod koji ti plaća gorivo, i održavanje, i šofera…
Nije nam svima Ulcinj vrhunac u životu.
Pa nije nama ali premijeru jeste, nista sladje no da se ***** svojima…
Ne bi mu se desilo ovo da je imao lexusa ili makar hondu
Izvinite morao sam
https://www.instagram.com/p/Cvp5LA2s...RlODBiNWFlZA==
Interesantno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kolege kupujem sestri auto imam u ponudi Mazdu 3 2,2Dizel 150ks Automatik 12/2015god, 58.000km provjereno u Mazdi ima digitalnu servisnu evidenciju, djevojka je vozila što i nije neki +, full oprema, ksenoni-led svijetla, koža, sedišta na struju, felne 18, Bose muzika i senzora nekih milion, svašta nesto. 10700€ imam nedelju dana da dam odgovor.
Da li ja to da joj uzmem jel' to dobro auto, najviše mi se svidja kilometraža i što je automatic.
Dobro ako joj nije skupo odrzavanje i registracija - 2.2L, ksenoni, 18" gume...
Sent from my phone
Malo sam gledao redovno održavanje kao za sva auta nije nešto skupo mala je kilometraža nebi trebalo očekivat neka velika ulaganja, oko 400€ registracija, gume ću joj ja kupit jednom u 3 godine
Samo da nije sklona cukanju ili ce kasko.
Led farovi ne vjerujem da su ispod 1000-1500€
067839339
Vlado Markic kojeg ti je Takumi preporucio
ili je, pazi sad zapalio kocnice i skuvao glicerin...
2 faktora su odje presudna - sva sluzbena auta se servisiraju kod najpovoljnijeg ponudjaca i sa najjeftinijim djelovima
drugi faktor je sto voze kao goveda... uvatili boga za m00da, upire se, ulijece i koci i nabija u branik da se prodje do iznemoglosti... pitanje je dana kad ce npr filip da sutura nekog kad ide od CT ka PG kako se nabijaju ljudima u branik da ih obidju... sve 3 trake i puna linija, ali oni ocekuju da im ti stanes nedje da te oni obidju... vjerujem da gas kocnica i on fino podgrije i kocnice i glicerin do PG (dobro ne on, vozac mu, ali ne ceram ga ja tako da vozi) :)
Vjerovao ili ne - OCE... ili je barem htjelo na mojega scenica... ziv nijesam bio da ne testiram jer mi se nekad davno desilo da mi je crkao vakuum aparat na klija i da nije bilo rucne zaustavio bih se u ovoga ispred mene :D
elem, kad sam kupio scenica - elektronska rucna... reko kako sad majku ti boziju :D pitam u Alliance, oni kazu ako se drzi ukljucice se safe mehanizam i postepeno zaustaviti auto... i jeste, nije lockovao tockove nego postepeno ukocio
pa to je emergency brake, i radi naravno...nema veze sto je dugme
Evo upravo mi se jedan zali da mu trosi vodu, vjerovatno je vrisnuo dihtung glave.