A sto pa igra taman ka Englezi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
A sto pa igra taman ka Englezi
Koliko se ismijah sto sad procitah, Pitagora ovo ne moze rijesit, a tice se Saudijske lige, sto rece neko ce unistit fudbal i otet sve talente ako nastave da dijele pare sakom i kapom, ha... a ono svi se polako vracu u Evropu nakon godinu-dvije masnog kesa.
Elem, Ngolo Kante treba da predje iz Al Itihada u Fenerbakce, svi srecni i zadovoljni.
Karim Benzema je nezadovoljan jer ne moze da prima vise 100 miliona godisnje ili sta li vec, te oce da predje iz Al Itihada u Al Hilal.
Sad zbog toga, Al Itihad ne zeli da pusti i Kantea, al Fener ima ideju - evo vama El Nesri da zamijeni Benzemu.
Sta se desava? Upada Ronaldo i kaze da liga nije fer i da Benzema ne moze da prodje u Al Hilal (veliki rival Ronaldovog Al Nassra i trenutno prvi na tabeli).
I sad se ceka ovaj epilog da li moze Kante preci u Fener, El Nesri u Al Itihad, a Benzema u Al Hilal. Inace citava liga i timovi su pod vlasnistvom PIF (Public Investment Funda - Saudi Arabia), fakticki upali se FM Editor mode i odredjuje se dje ce igrac preci, ko ce da bude jak, a ko slab. :joy:
Ne pratim ligu, ovo sam upravo procitao i presmijah se. :joy:
499 golova kasnije, da se prisjetimo jedne prognoze stare 15 godina, maltene u dan. dostojna nostradamusovih solidnijih uradaka, a istovremeno i nedovoljno konkretna, da bi opisala proteklih 15 godina.
trpaj jos 500.Quote:
Originally Posted by moon safari
https://youtu.be/bO_foxSV8II?si=XiLM4EWYSELrntvx
Mislio si da je kraj? U ovom smornom utorku Lige Sampiona, sad stize vijest da je finale presudjeno tri nula u korist Maroka jer je Senegal predao mec. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] kakve scene, zamisli da ima neko obraza da slavi taj trofej[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sad i ja vidim, mislio sam da je sprdnja. Otvorim sajt CAF, cijela zvanična izjava i sve po redu. Nemoguće stvari, afrički fudbal je gori i od našeg.
Kakav pas Gulera za Kadioglua, kuku, je li realan momak? Po imenima najjaca Turska svih vremena. Koliko klase na sredini i u napadu, dje sve ti momci igraju, ali su neozbiljni i od svakog mogu da izgube. Kao i oni svakog da dobiju [emoji2]
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Nakon onakvog gola u prvenstvu sa svoje polovine, sad sa skoro pola terena im pocijepa odbranu na Transilvaniju i Vlašku. Nisam odavno bolju asistenciju vidio, tačdaun nogom.
Smiješan gol za Irsku daje Češka - Coufal glavom šalje loptu u prečku, odbija se lopta u stativu, a onda u golmana i na kraju centimetrima preko linije za fenomenalan gol. Fudbal je nikakav, ali sam dobar meč odabrao za gledanje jer je već 1-2 u 25. minutu - doduše po penal i ovaj bizarni autogol, ali ko bi se nadao goleadi na ovom meču?
Kosovo preozbiljno igracki, samo provjerite dje igraju i koji klubovi traze te momke i sve ce vam biti jasno. 2-2 idemo momcii
Italija raspad standardno sa 3 stopera, dzabe je stavio 2 ofanzivnija full beka kad moraju da se vracaju pozadi u zadnju liniju i ima ih 5 pozadi
Tako je Bosanci
Iskakasmo kao da su nasi
Bravo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ko je Alajbegovic, kao Zidan igra
Ko god prodje od Bosne ili Italije milo mi je. Mada bi mi vise krivo bilo da Italija ispadne [emoji2]
18 godina ,odlicno sutirao
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
A ne samo sutirao, no ih je opjanio sve vrijeme, nisu mu mogli loptu uzet
I to,al tako lagano pucao sut za prolaz,ladan ko spricer.
Kada ima iza sebe ne znam koliko meceva.
Kada ce Mirko gurnut nekog u vatru sa 18 godina?
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
ispali i eire i cymru, za koga sad navijati na svjetskom? namece se skotska, ako im ovo bude i zvanicna himna.
https://youtu.be/HvcxfaQo79s?si=Zopaj-SqPB-8G0cb
Prije početka utakmice s Rumunijom, turski navijači istakli su koreografiju kojom su odali počast slavnoj generaciji turskih fudbalera, koji su na Svjetskom prvenstvu 2002. godine osvojili bronzu.
Na koreografiji je izostavljen lik predvodnika te generacije, kapitena i strijelca najbržeg gola u historiji svjetskih prvenstava. Na velikom transparentu nije bilo figure Hakana Šukura.
Zato što je podržao pučistički pokret i neuspjeli državni udar u Turskoj, on je protjeran iz zemlje, oduzeta mu je imovina, a izdat je nalog za njegovim hapšenjem. Nekadašnja najveća zvijezda turskog sporta, od heroja nacije stigao je do prosjaka. Izbrisan je iz historije i zauvijek zaboravljen, jer je državni neprijatelj.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0f083fdee7.jpg
Proce i erdogan i svi ti sto ga skidaju ali za njega ce se uvjek znat
Cigani raspali od navijaca
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ko prenosi BiH vs Ita ?
Turska fudbalska reprezentacija provela je tešku noć bez sna uoči utakmice protiv Kosova, nakon što su navijači noćas satima ispaljivali vatromet na hotel u Prištini u kom su smešteni. Hotel od jutros čuvaju pojačane snage policije
E svaka cast za Bosnu ! Kako mi je milo sto su prosli dalje ! Bas bas bas svaka cast !
[emoji170][emoji170][emoji170]