kako te nije sramota da se falis a ne ponudis :)
Printable View
e to je zdravina, ja ti velim:D
dje ima da se jede ovo ka sa slike, da je friško i domaće*? :D
Lancia Stratos
:)
Probao sam ja nasu nacionalnu kuhinju davno. Ali nisam smio da jedem vecinu stvari sa slike malo duzi vremenski period, pa zbog toga me ova hrana ucini srecnim.
Kad se probudim, pa se sjetim da nemam obaveza tog dana... Miiiliiiinaaaa! :emmersed:
Grašak xD
kasete na grasak :)
ove priganice iz volija!
Nije stvar ali... Bubi.
Zagrljaj moje male nećake. :)
obožavam komšije iz Bosne materine, koji su pobjegli odatle, jer nijesu šćeli da čapru i glavu izlažu mecima (srce bi htjelo, no se muda skupila), pa su došli ovđe da burdikuju svim mogućim raspoloživim oružjem ka' da ih Al Kaida finansira cijelu noć ne patišući...
a posebno mi toplo oko srca bijaše kad opsovaše Dukljansku majku, svima koji su ih prijavili (njih petoro)...
Kafa i cigarete.
I mene, često je kupujem(o)! :)
vala ćemo je popit zajedno!
to je ono sto pijes i pomalo i zvaces :D. obozavam!!!
Jes, ali ova što je goozica postavila je ljepša, makar meni, puno su manji oni komadići. :) Ima neka đe su od po' centimetra! :D
@goozo: E oćemo vala!
ahaahah ahahahaha od po po metra :lol:
jeste, ima neke koje su gušće :D
ja ovo nekako "filtriram" usta da mi ostaju oni komadici za zvakanje:D
Ja krenuh da odgovorim, pa izbrisah, jer biste me potpuno pogrešno shvatili. :mrgreen:
OTVORI DUUUŠUUU :lol:
Neka, neka. Pušti... :D
Kolaaaaaači koji su ispali woooow! Šteta što idu na poklon. :D
puppy nikako da tu keks tortu napravis. :D
E baš ovih dana treba da počnem i sa tortama da eksperimentišem, pa možda i nju napravim. :p
Nego ne znam baš što bi se vi radovali tome :mrgreen:, osim ako niste dio jedne male skupine ljudi odavde koja će da provede predstojeće puppydane sa mnom. :D I mojom tortom. :butterfly: I mojim graškom. :tongue: I svašta nečim. :onthego:
Što me jako čini srećnom i iščekati ne mogu te dane! Kao malo dijete! :topsy_turvy:
:yipiiii::yipiiii:
To sto sam prelijepa :D
I'm sexy and I know it! :D
To,to! Strasan osjecaj...kad znas da te svi zele....
Sad bi me najvise usrecila jedna ljubicanstvena novcanica...
Upravo to mili! :D
:D
:* lEpotice
She is all mine! :)
To što se sve povija u smjeru mog kretanja..samo čekić:lol: nikad nemam pri ruci:-D i nije za domaće odele
Moreeeeeeeeeee! :excitement: