ja i dalje mislim da vi ne jebete nista, ama ni zere, ni cvonjak...............
Printable View
ja i dalje mislim da vi ne jebete nista, ama ni zere, ni cvonjak...............
trenutno vozim bmw e39 525tds 97 god...ful oprema za to godiste,koza dupla digitalna klima,komande na volan itd znate sami o cemu pricam! svi nesto osporavate to auto,ja sam dosta zadovoljan sa njim.auto maximalno ocuvano gledano sa bilo kog aspekta,limarijski,unutrasnjost,motor sve zivo preslo pravih 208 000...potrosnja grad maximalno 9,otvoreno 5,5-6...postavicu slike cim ugrabim da ga slikam da vidite o cemu se radi!
vidim svi komentarisete njihova paljenja,dimljenje..ovaj pali kao lud i hladan i vruc,ne dimi,radi ravnomjerno...sva elektonika mu radi,do najsitnijih detalja!!
unutrasnjost maximalno ocuvana,sve radi od podizaca do pepeljari,do drzaca za case i naprijed i pozadi!drugi sam vlasnik auta u cg prethodni ga je vozio 10 godina ovdje i maximalno odrzavao...
Ja imam e39 525 tds. Nit ide, nit vuce, dimi i ne pali kako treba. Trosi 12 u grad, sad zimi sa klimom i 13.
Najgori auto ever.
ko je tebi kriv sto ne umijes da odrzavas auto kao asso.
To je Fabia zato što su tvog održavala ona 2 lika iz Karabuškog polja :clap: :D
E ne znam. Mada, *****ga, vrhunski auto radi i bez odrzavanja.
Pa sad...
FABIA JE NAJBOLJI I NAJPAMETNIJII!!!
sve zna sve umije!!
obrati paznju na ponasanje u pp si malo obavijesten o tome!!!
predstavite ostali svoja auta,a ne glumite nake mangupe sa glupim pricama itd,ko moje hoce da vidi moze kad god hoce!!!znam dobro sto pricam!!!
ja vozim RR silver shadow,pali kao metak,vuce ko svinja a za potroshnju me libo ckura
ahahahahhahahahahahahhahah!!!
a4 2.8
bivsi auto iz milove pratnje
odlican, odrzavan itd
malo vise trosi u lokal ali to me ne interesuje
ugradi plin kod tadica
Dobio sam strasan pm.
Hocete li ga vidite pa da procjenite sami?
ofkors
zabranjeno postovanje PM-ova... Ali sad kad si se ponudio, moras :mrgreen: Budi mandjup do kraja! :)
Ae da vidimo i to cudo :)
fabia ima pricu,nema djela...vec je to dokaza i kod mene i kod dosta ljudi koji ga znaju,tako da nemojte da se cudite!!
fabia na plin se kuva a ne vozi!!
Cudno mene je na ovog a8 odlicno sredio auto,to sitnih kvarcica sto je bilo,a na predhodnog merca mi je mijenjao motor,i to dzabe,pa ne bih rekao da ne zna
Ja bih radio, ali nemam kad. Sad moram da nadjem bosch pumpu za ovu moju kramu. Opet je riknula elektronika.
na bentlija?
mijenjao je za tds uz doplatu :)
Da.
Zeza me i mjenjac sad. Nasao sam od 316i za 100 eura sa 4 brzine. Ne znam da li pasuje.
Kriza udarila ili je vidio sto je kupio, pa co'ek mislio da iskoristi ovu nepogodu da uzme pare od osiguranja.. :D
...i jos crnja...
kakav crni crnja? Samo ti se crnci i kite prividjaju :D Za psihijatra ili oftamologa? :D
fabia uzeo 525tds!?!?!??!?!
na koje je grane spao, sa bentlija na ovu dizelachu
alo dizel ?!?!?!?! DIZEL pa jos opet bimma ?!?!?!?!?!? nista besmtrni japanci ta cuda nebeska, nista benzin i to ...............aoooooo
Dodji da ga vidis...da ga zapalimo zajedno.
bijah do fabie sad, er zivi odje kod firme mi, kuku koja krama ovaj tds, prvi put to vozim hahahahahah smeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i tuga , brza je alfa 1.4 od ovoga
Jedva si cekao da objavis http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/sign27.gif
hahahaha a morao sam prvi put sam ono vozio ka sto ti reko, hahahahahaahahahah koji ocaj majko sveta , isto ka tdi kad uradi onaj kick ti reches aooo kako ide kad ono pf mucak 100 u vr glave nizbrdo
Ma kakav kick, ne smijes stisnut gas, zbog ovih gutaca dima iza...
hahahaha shto je ono hahahahahahahahaha jedva cekam sunce neko kacimo hero hd iza na branik i vozimo ako se sto bude na snimak vidjelo odavde do bd ja 100 eur svakome
A shto je to Fabioni, trgova si dizela 525tds ?!! wtf