mogli bi ste da ponudite nove kanale samo novim korisnicima koji potpisu ugovor do nove godine...ko sisa ove stare :)
Printable View
mogli bi ste da ponudite nove kanale samo novim korisnicima koji potpisu ugovor do nove godine...ko sisa ove stare :)
i onda BBm radi sa one strane zakona? a ovo je u crnoj gori vec postalo STANDARD da se nesto zavrsava PREKO VEZE :confused: :mad:
cujes normalno da iskljuci sve?!?!?! da zbog jednog racuna/djela racuna (sto se u danasnje vrijeme uvelike desava u CG da narod nema trenutno para da plati sve racune odjednom ili da djelimicno placa racune) korisniku ugasite sve????
npr, neko plati telefon i tv, ne plati internet i radi toga mu vi gasite SVE??? gasite i ono sto je platio??
bar sto se toga tice BBM (kojeg ti zbog ne znam cega nazivas 88M??) je korektniji
sale odgovori mi ovo:
zasto vasa "tehnicka sluzba" ne moze da otkloni problem zamrzavanja slike kada zvoni fiksni telefon??
Zashto ne bi mogla da otkloni tako jednostavan kvar ? :)
Ili je sami splitter crka !
Moja dobra volja je da pomognem korisnicima sa foruma.
Posalji broj telefona na private, pa cu da provjerim da li si uopste prijavio taj problem.
Inace, hvala Poseydonu, upravo je to problem.
Iskreno govoreci Extra jes tehnicki i tehnoloski najnapredniji provajder TV-usluga, ali ima dosta mana koje nece da otklone jer im niko nemoze nista, da nepricamo o njihovom bahatom ponasanju. Inace sam imao i T-tv i bbm i extra sad koristim CS i nezavisim ni od koga od ovih monopolista.
Mane extra-tv:
1. nece da ubace nove kanale (Viasat,Sport klub) jer im se vjerovatno sa ovim brojem korisnika neisplati placat kanale.
2.Novu i RTL nemogu da dobiju preko sata ili digitalnog linka, zato je slika losa na ta 2 kanala kad je lose vrijeme jer idu analogno preko HN
3.Za sve sto oni nude ne opravdavaju cijenu pretplate od 9e
Cim ispune ove uslove odma cu uzet extra-tv pa cak i za 12e/mje. Dotada nista. Mislim da ce proci godine dok se ovo desi ali sta da se radi..
evo samo sto nisu,ti si im prioritet. . .mislim,ako tebi ne ispune uslove,ti neces uzeti extra tv,i onda propade t-com,kuku sta nam je raditi??! ? realno ;)
Kad ce se test signal zamijenit tim novim kanalom , samo da ne bude Pro tv ?
cim proTV krene sa radom :D
Ako su problem Viasat kanali neka se barem uvrsti The History Channel koji je kao i Viasat Histori titlovan na srpski jezik . Sto se tv Budva ne makne iz ponude kad je onako ocajna slika i ton ili ni to se neprimjecuje kao ni slika na tv novu .
Eto tako.
Kao sto rekoh , samo uzimanje para na mufte:mad:
Korisnici T-Com Extra TV servisa od sjutra imaju mogućnost da izaberu Extra TV Mini paket koji se sastoji od 25 kanala, po cijeni od pet eura, u koju je uračunat PDV. Ovaj paket je, inače, besplatan do kraja godine.
“Uz to, svi korisnici, koji se prijave za Extra TV Mini paket u periodu od 5. novembra do 31. decembra, dobijaju dvostruko jeftiniji Extra TV priključak. Cijena priključka u tom periodu je 50 eura, umjesto dosadašnjih 100 eura. Instalaciona taksa od 12,5 eura plaća se u mjesecu kada se instalira Extra TV, a zakup opreme od 37,5 eura može se platiti odjednom ili u 10 mjesečnih rata”, saopšteno je iz T-Com-a.
Extra TV Mini paket se sastoji od popularnih i veoma gledanih kanala RTCG1, RTCG2, IN, Pink, Atlas, Vijesti, TV Budva, Elmag, MBC, Montena, RTS1, RTS2, TV Avala, Happy TV, B92, B92 Info, HRT1, HRT2, OBN, Nova, RTL, SLOTV1, DM Sat, Al Sat, Rai 1.
“Za 11 mjeseci, koliko je prošlo od uvođenja Extra TV-a na crnogorsko tržište, ovaj servis je na najbolji način pokazao svoju vizuelnu i funkcionalnu superiornost”, podsjećaju u T-Comu.
Popularne su naročito interaktivne Extra TV funkcije, kao što su pauziranje, premotavanje, snimanje programa, Extra TV videoteka, provjera stanja telefonskog računa, izvještaj sa berzi, pristup game portalu, zakazivanje snimanja preko mobilnog telefona, pristup internet sajtu Cafemontenegro...
Za uslugu Extra TV-a korisnici se mogu obratiti korisničkoj ili prodajnoj službi T-Com-a, a preduslov za instalaciju je telefonski priključak u stanu. Takođe se mogu prijaviti i na sajtu kompanije www.t-com.me. Nakon prijave, na instalaciju se čeka najduže deset dana.
kazes na mufte za jeftiniji paket sa svim domacim i popularnim kanalima iz regiona? hmmmm
Sto da niste neke velike pare ulozili za prava za emitovanje ovih 25 kanala, da ne pricamo da da od tih 25 kanala samo HRT 1 i HRT 2 zadovoljavaju minimum kvaliteta digitalne slike i da ono sto je simbol kvalitete kad je proizvodnja i emitovanje Tv programa na Balkanu, preuzimate sa analogne antene i sl...
Ovo je klasicno mazanje oci korisnika i socijalna demagogija.Nema novih kanala, pa daj da pola ponude, za cije prava ne placamo mnogo, spustimo cijenu
Ja cu i vise da placam ali da se dodaju kanali koji su trebali od samog starta ,a ovih 9 eura za ovu ponudu je pre pre premnogooo, ova JADO ponuda za 5 eura je zalosnije od ovih subvencija za racune elektricne energije .Ni sa ovom socijalnom ponudom necete dostici tu zeljenu brojku od 20.ooo korisnika to sigurno .
Ovaj socijalni mini paket je ako se ne varam namijenjen zbog toga sto ce se napokon omogucit povezivanje na drugi tv pa da na njega gledas socijalnu ponudu . Sale grijesim li ?
Ni to me ne bi iznenadilo:rolleyes: Novu TV bi mogli recimo pustiti na 6 televizora bez povecanja bandwith-a jer kvalitet slike koju korisnici dobijaju ne zahtjeva u MPEG4 ni 500kbps
Nova je prica za sebe, a tu joj se pridruzuje tv budva na koju je slika ocajnaa kao i rtl .
Ali zato Nova TV ni sa ometacima ne izgleda gore nego sto je preko Extra Tv.
Btw kako aktivirati ovaj mini paket ?
- Postojeći korisnici (korisnici Start paketa) mogu da predju na paket od 25 kanala poslije isteka minimalnog perioda trajanja ugovora, potpisujući ugovor na 24 mjeseca
U ovaj gnjili t-com ama nista ne mozes uzet a da ne potpises ugovor na 12 mjeseci. UZAS. Sad jos i mini paket sto je ono 25kanala. Ni ovih 50 k...ca ne valjaju a ne jos 25.
Nek stave na 3 mjeseca. Il na tmobile kupis tel i ugovor moras imat na 5 god. Kako ne.
Za ove 25 kanala realna cijena je 0,99e sa pdv-om.
od ovih 25 se ~pola moze (zavisno od lokacije) i sa sobnom antenom uhvatit :lol:
Priznajem da je malo smijesno ovo za extratv mini :)
Umjesto da se doda puno kanala, oni nude mini pakete ili paketice... Ubrzo cemo mozda dobiti i mini mini pakete, sa jos manje kanala, a ultimativno i najmanje pakete, koji su besplatni i sadrze samo kanale lokalnih tv stanica.
Sljedeci je mikro paket, DM Sat+Pink ;)
Persu! :rolleyes:
oce li bit neki paket dje ima samo shushtanje i poshto?
ipak mislim da su popularni i veoma gledani kanali tipa National Geographic, Discovery Channel, History Channel, Viasat Explorer i ostali kanali sa slicnim programom...
dalje, nikad u isti kos ne bih stavio hrvatske i crnogorske kanale, jer je razlika NEBO-ZEMLjA.... na moju veliku zalost, jer je ipak Crna Gora moja kuca, al evo preko deset godina gledam u 99% gore pomenute hrvatske programe jer su neuporedivo bolji sto se tice prikazivanja onoga sto interesuje mene a i veeeeeliki dio ostale populacije (sport+film+ muzika)
Nego odox u off topic...
nije da forsiram BBM, nije savrsen al pazi ovo:
za 1.95eura vise, dobijes 30 programa vise... i to kakvih programa... (ova cetiri sto sam vec pomenuo, dva eurosporta, dva sportkluba, VH1...)
nije luda nimalo ova izjava
i umjesto da me kao korisnika nekog drugog operatera nekako namame da predjem na Extra-TV, ovakvim "paketima" me samo jos vise udaljavaju od T-Koma...